Cautare

233 de rezultate pentru "abonament telekom" (2.60 secunde)
Stiu ca am promis ca voi scrie un editorial despre cum si-a batut guvernul joc de oamenii simpli, impunand un abonament aberant la gaze, dar nu pot sa ma tin de cuvant.
In unele cazuri, navetistii cica i-ar fi blestemat pe grevisti, ca au scos mai multi bani din buzunar pentru un serviciu pentru care isi facusera oricum abonament si pentru ca actiunile acestora se rasfrang asupra activitatii celorlalti, ca intr-un lant al slabiciunilor.
Macar opt ore iti sta gindul la alte chestii, ai colegi, eventual ai abonament la tramvai, ai si o carte de munca, apari prin statisticele unor institutii ca platitor de diverse contributii, iei un salariu, faci o rata si incep astfel sa scada tentatiile de a-ti procura banii prin alte metode.
a cosnitei de piata, bunurile de la supermagazin, sumedenia de facturi de la intretinere, telefon, electrica, abonament de transport si radio-tv, impozite, taxe, asigurari si alte cate si mai cate dajdii.
Aflam, dintr-un cotidian central serios, ca la Camera Deputatilor, la cerere, asadar in urma unei adrese speciale, o firma din Bucuresti a trimis oferta sa pentru un abonament "VIP+" de 1.053 euro, anual, de persoana, la pret promotional, prin care s-ar oferi parlamentarilor servicii de fitness, sauna uscata sau umeda si jacuzzi.
"de care abonament aveti?"; "Abonamentul, domne‘, nu intelegi ca e mort netul?"; "Pai trebuie neaparat sa stiti de care, ca suntem departamente diferite.
Omul nu isi mai poate plati darile catre stat si nici macar abonament la telefon. Si asta nu neaparat pentru faptul ca barbatul avea carte de identitate provizorie, ci pentru ca pe ea scria "lipsa strada".
Twitter subliniaza ca are o crestere a numarului de utilizatori zilnici activi. Serviciul de abonament Twitter Blue va costa 7,99 USD.
Dupa concert vom avea si o petrecere unde Orchestra invita publicul si unde ei vor canta jazz, muzica populara si va fi si un DJ, cu cateva pahare de bautura, intr-o atmosfera mai relaxata decit obisnuitele concerte de abonament ale Filarmonicii si unde sper ca tinerii care nu au mai fost la concerte sa descopere muzica clasica.
Vietile a milioane de romani ar putea fi salvate in fiecare an cu ajutorul abonamentelor medicale. Din pacate suntem codasi in Uniunea Europeana in ceea ce priveste preventia in sanatate.
Orhan de 36 de ani, din Bucuresti, care, profitand de neatentia unei femei de 62 de ani din Bucuresti, i-a sustras dintr-o sacosa un portofel ce continea suma de 32 de lei, cartea de identitate si un abonament R.A.T.B., valoarea prejudiciului fiind de 100 de lei.
Saptamana aceasta revenim la finantele personale pentru a raspunde la noi intrebari trimise de telespectatorii nostri pe adresa [email protected].
Singurele bife albastre ramase vor fi cele ale celor care au un abonament Twitter Blue, care costa pana la 11 lire sterline pe luna in Marea Britanie, sau ale celor care sunt afiliati la companie.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
google-analytics.com