Cautare

1046 de rezultate pentru "visul la cheie" (2.69 secunde)
Acestea simbolizeaza la nivelul subconstientului spiritul feminin, independent si puternic. ... La polul opus, pentru o iubitoare de feline, un astfel de vis face referire la modul in care se raporteaza la propria-i feminitate.
In general, daca visezi pantofi visul indica abordarea ta de viata. ... Daca schimbi pantofii, visul se refera la schimbare de roluri. ... Daca ai uitat pantofii, visul are interpretare ca lasi in urma inhibitiile tale.
Trenul are semnificatii si la nivel lingvistic atunci cand spunem: ... Visul in care apare un tren este considerat un vis bun, prevestitor de noi inceputuri si de noi oportunitati.
GEORGE CUSNARENCU) Desi sunt la moda atat psihiatri, cat si cei care cred ca pot deslusi semnificatia viselor, cea mai interesanta activitate nocturna a organismului nostru, visele, raman un mister inca nedeslusit in intregime, cufundat in legende.
Interpretare vis in care esti pe varful unui munte Interpretarea viselor in care esti pe varful unui munte se refera in general la sarcini si planuri pe care trebuie neaparat sa le rezolvi intr-un timp limitat.
la sfirsitul lui 2004 a devenit o tara „la cheie“. ... Care cheie?
SEO este o subcategorie a marketing-ului online SEM, practica aparuta in anul 1990, odata cu aparitia primelor site-uri pe Internet, si care reprezinta totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o forma in care este propulsat mai sus in lista de rezultate date de un motor de cautare pentru diverse cuvinte-cheie, astfel marindu-se traficul calitativ al site-ului si experienta oferita utilizatorilor.
Majoritatea analistilor cred ca Banca Nationala nu va modifica dobanda-cheie si nici rezervele minime obligatorii. Banca centrala are nevoie de o perioada de analiza de la ultima sedinta.
Ciudat, aceeasi explicatie o are si visul in care pierzi bani. Bani multi vazuti in vis, gramezi de bani aparute in visul cuiva, prevestesc acelei persoane mare succes in societate, promovare mare.
Strugurii sunt simbolul prosperitatii, al placerii si al bucuriilor, insa situatia difera de la caz la caz.
Barba daca vezi in vis la o femeie Doliu in familie. ... Burta mare ( la femeie ) Castig mare in afaceri.
Visul cu varza este neasteptat de bun. ... Varza acra iti prevesteste o bucurie dintr-o relatie la care tii mult. ... In general, visul cu varza vesteste cumpatare, echilibru in viata ta.
Tema metempsihozei este o idee imprumutata de la Schopenhauer, conform careia timpul si spatiul sunt manifestari ale substantei care se regenereaza vesnic, compusa dintr-un numar de umbre ale individului fizic. ... Temele, fara care nuvela lui Eminescu nu ar fi fost atat de reusita, sunt fantasticul si visul.
Intr-o alta interpretare, nucile din vis pot semnifica faptul ca incerci sa ajungi la miezul unei probleme sau situatii de viata. ... la cules de nuci - viata amoroasa fericita;
Daca visezi ca indepartezi zapada cu lopata inseamna ca va trebui sa fii atent la actiunile unei persoane influente fata de tine. Un om de zapada in visul tau sugereaza ca emotional esti rece sau insensibil.
Freud sustine ca visul este protectorul somnului. Atunci cand mergem la culcare incercam sa ne detasam de realitate, anuland orice stimul extern. ... Prin urmare, o buna interpretare a viselor poate duce la intelegerea manifestarilor subconstiente. Freud considera ca visul este compus din doua parti:
Cresterea peste asteptari a PIB-ului in primul trimestru sporeste semnificativ sansele unei urcari a dobanzii cheie la cel putin 10% pe 26 iunie, dar dovedeste rezistenta economiei la socurile externe, considera analistii, care si-au revizuit in sus, la cel putin 7%, prognoza pentru avansul PIB in 2008.
Analistii mizeaza pe o majorare cu 0,25 puncte procentuale a dobanzii de politica monetara in sedinta de joi a boardului BNR, de la nivelul actual de 9,75%, in conditiile in care multi dintre ei estimeaza o inflatie peste 9% in iulie, alimentata de scumpiri la gaze si electricitate.Astfel, principalele argumente pentru urcarea dobanzii cheie la 10% pe 26 iunie sunt cresterea economica puternica din primul trimestru, de 8,2%, alimentata de un exces de cerere peste nivelul estimat de banca centrala, majorarea preturilor administrate - la gaze, electricitate, dar si tutun - precum si avansul salariilor peste productivitatea muncii, mai spun economistii chestionati.Pe de alta parte, o eventuala urcare a dobanzii cheie ar avea in primul rand rol de semnal, pentru ancorarea anticipatiilor inflationiste, in conditiile in care efectul masurii s-ar vedea in piata dupa cateva trimestre, cand atat BNR, cat si analistii se asteapta ca inflatia sa revina pe o panta descendenta, mai subliniaza unii analisti.Cresterea preturilor administrate poate duce inflatia la 9,5% in iulie - DumitruEconomistul sef al Raiffeisen Bank, Ionut Dumitru, considera, astfel, ca BNR va urca dobanda cheie la 10% - in conditiile in care perspectivele inflationiste s-au deteriorat in ultimele saptamani - si anticipeaza aparitia unui varf al inflatiei anuale in iulie, de 9,5%."O majorare a pretului gazelor cu 10% s-ar reflecta intr-un plus de 0,5 puncte procentuale al inflatiei lunare in iulie.
Mentionam la momentul acela ca bancile isi acopera pierderile din creditele neperformante prin majorarea sau introducerea de noi comisioane pentru clienți.
Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei (BNR) a decis ieri sa coboare dobanda-cheie cu 0,25 puncte procentuale, la 10%, in conformitate cu asteptarile, si sa mentina nivelurile actuale ale rezervelor minime obligatorii, de 18% din pasivele in lei si 40% din cele in valuta.
google-analytics.com