Cautare

1047 de rezultate pentru "visul la cheie" (2.69 secunde)
Ne bucura foarte tare ca un operator profesionist si recunoscut la nivel international va detine si va opera un spatiu cheie precum hipermarketul. ... "Acest contract este parte a unei serii de negocieri cu mai multi chiriasi cheie, prin care urmarim crearea unui portofoliu unic de magazine.
Consacré este un spatiu in care creativitatea si originalitatea sunt cuvintele cheie, de la decorul minimalist in tonuri sobre de gri antracit si negru, cu un melange de elemente industrial & vintage, pana la hainele extravagante de pe stendere.
Dar de acum inainte publicitatea online se pare ca a preluat locul fruntas in ceea ce priveste publicitatea la nivel mondial. ... Publicitatea contextuala bazata pe cuvinte cheie si-a demonstrat deja eficienta.
Nici nu s-a ajuns la un nivel ridicat de raspandire a noilor tehnologii de stocare HD-DVD si Blu-ray si standardele de criptare impotriva copierii ilegale a filmelor high definition stocate pe aceste medii au fost complet sparte.
De la simple documente pe hartie, hartile au evoluat in instrumente web inteligente care astazi pot ingloba informatii bogate incorporate in sisteme GIS (n.r.
Ziua internationala pentru eliminarea discriminarii rasiale este marcata anual, la 21 martie, incepand din 1961. ... Ca senator al Romaniei, subliniez rolul cheie pe care il au liderii politici si partidele politice in combaterea rasismului, discriminarii rasiale, xenofobiei si intolerantei.
La Editura LIDER a aparut cartea "Dincolo de acel loc" de A.J. ... La douazeci de ani dupa ce a fost evacuat in America, Paul Mathry se intoarce la Liverpool pentru o scurta vizita.
Blondul, suvitele care ofera luminozitate coafurilor neglijee, impletiturile si naturaletea sunt cuvintele cheie ale anului 2015", ne-a spus Georgiana Stavrositu, liderul brandului Stagio Style.
Silvia Dumitrache) Cei obisnuiti cu Fowles din Iubita locotenentului francez, un roman care, in ciuda finalurilor alternative, ramane o scriitura clasica, liniara, vor descoperi cu surprindere in Magicianul - The Magus (1966) un scriitor-magician, caruia ii place atat de mult sa se joace cu panurile narative si cu personajele, firul actiunii ramanand imprevizibil pana la ultimele randuri.
Pozitionarea in Dow Jones Sustainability Index (DJSI) reprezinta o confirmare a strategiei Roche, a implicarii in inovatie si a responsabilitatii fata de mediu Roche a fost desemnata pentru al cincilea an consecutiv, la nivel global, liderul sectorului farmaceutic, in clasamentul Dow Jones Sustainability Index (DJSI).
Vointa acestor cetateni de a scapa tara prin mijloace democratice si constitutionale de un presedinte ilegitim, a fost insa deturnata de jocurile de culise dirijate de oamenii regimului basist pusi in functii cheie.
Joi, 21 noiembrie 2013, ora 19.00 la Hotel RAMADA NORD (Str. ... La acest eveniment, care va fi urmat de o cina de gala, vor participa specialisti din domeniul Aeronauticii si Aviatiei romanesti, personalitati din toate domeniile de activitate, reprezentanti ai Institutiilor oficiale etc.
"1 Decembrie" Peste cateva zile vom sarbatori 95 de ani de la un eveniment marcant al istoriei Romaniei, ziua de 1 Decembrie 1918 fiind ziua Marii Uniri a tuturor romanilor.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata ’’O coincidenta neelectorala - pelerinaj la Pungesti’’, pe care o puteti citi in continuare. ... Asa si cu vizita domnului Theodor Stolojan, europarlamentar de frunte al PDL, la Pungesti.
Daca actionati la timp nu se intampla nimic neplacut. ... O problema-cheie pentru dumneavoastra va determina sa hotarati in graba, pentru ca mai apoi sa va para rau. ... O problema-cheie pentru dumneavoastra va determina sa hotarati in graba, pentru ca mai apoi sa va para rau.
Decizia a fost luata in sensul celebrarii Conferintei "Ecologia Umana" de la Stockholm, conferinta care a imprimat directia si elementul central al Programului Ecologic al Natiunilor Unite (UNEP). ... Dezvoltarea durabila a oraselor devine un concept cheie pe care avem datoria de a-l sustine si de a-l promova spre aplicare.
In acest an, compania Roche a primit cel mai mare scor din industria farmaceutica pe mai multe planuri, pornind de la managementul relatiei cu clientii pana la modul in care compania abordeaza provocarile din domeniul ingrijirilor de sanatate, prin valoarea produselor si serviciilor sale.
In ultima vreme, in mass-media se utilizeaza foarte des termenul de "psihopat", din cauza inmultirii faptelor antisociale, care la prima vedere nu au nicio logica, nicio motivatie.
Alegatorii din Dixville Notch, Hart's Location si Millsfield au deschis urnele de vot la miezul noptii si le-au inchis dupa ce au votat toti alegatorii inregistrati.
CUM AJUNGI LA SEX CU O FEMEIE DE 30-40 DE ANI Imi amintesc de profa de geografie. Eram prin clasa a 11 si aveam absente cu sutele pe semestru insa nu lipseam de la orele de geografie, desi nu e o materie ce s-a lipit prea bine de mine.
google-analytics.com