Cautare

2248 de rezultate pentru "vincze peter cluj napoca" (3.01 secunde)
FARCAS) Am mai descris, pe scurt, intr-un alt articol, patania lui Peter Khoury, din Sydney, Australia, emigrant libanez, casatorit in 1990 si avand doi copii.
Cele mai avantajoase orase din Romania Cel mai avantajos oras din Romania este Brasov, urmat de Oradea si Cluj-Napoca, potrivit analizei realizate de platforma de imobiliare Storia.ro in colaborare cu agentia de cercetare D&D Research.
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
CFR CLUJ A CASTIGAT CAMPIONATUL. Porumboiu, despre arbitrajul de la U Cluj-CFR:
Printre membrii comisiei se afla Cristian Hera, presedintele Academiei de Stiinte Agricole si Silvice, membru al Academiei Romane, Ioan Paun Otiman, secretar general al Academiei Romane, director al Institutului de Economie Agrara, profesor Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Timisoara (USAMV), Alexandru Bogdan, membru corespondent al Academiei Romane, directorul Centrului de Biodiversitate Agrara al Academiei Romane, Valeriu Cotea, profesor universitar USAMV Iasi, si Maria Vincze, profesor la Universitatea Babes-Boyai Cluj Napoca.
Presedintele Sab Miller, Gary Whitlie, a declarat ca vor fi mentinuti circa 150 de angajati din cei 300, care vor continua sa lucreze, iar restul isi vor pierde locurile de munca, informeaza Stiri de Cluj.
Senatorul Alexandru Cordos i-a adresat o INTREBARE Ministrului Mediului si Schimbarilor Climatice, Attila Korodi, despre ne finalizarea sistemului de management integrat al deseurilor din judetul Cluj.
Premierul Emil Boc isi va petrece Revelionul la Cluj-Napoca, urmand sa fie prezent in Piata Avram Iancu, unde este programat un spectacol sustinut de Samantha Fox, Semnal M si Crush & Alexandra Ungureanu.
Inchiderea fabricii Nokia, Jucu, municipiul Cluj- Napoca In comunicatul celor de la Nokia referitor la inchiderea fabricii romanesti, se mentioneaza:
Actorul Florin Piersic implineste 80 de ani Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
Luni, 27 mai 2013, Fundatia World Vision Romania deschide la Cluj Napoca "Centrul de informare si consiliere pentru mestesugari". ... Biroul de informare se afla la sediul World Vision Romania din Cluj Napoca, str.
Presedintele PSD Cluj, deputatul Vasile Soporan, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca asteapta din partea celor trei demisionari o implicare in campania electorala, in conditiile in care acestia sunt "forte care pot determina un rezultat bun".
Liviu Spataru (vicepresedinte PNL Caras-Severin) "dezavueaza ruptura dintre PNL si PD", in timp ce presedintele PD Cluj, deputatul Daniel Buda, isi exprima speranta ca la nivelul judetului Alianta D.A. ... Aceeasi opinie o au si liberalii din Cluj, din Bistrita, dar si primarul general al Capitalei, Adriean Videanu.
la Curtea de Conturi Directia Regionala de Drumuri si Poduri CLUJ.
Senatorul UDMR, Eckstein-Kovacs Peter, presedintele Comisiei Juridice din Camera Superioara a Parlamentului, a dobandit in 2005 un teren intravilan in municipiul Cluj-Napoca a carui suprafata nu este mentionata si care se adauga celor 400 de metri patrati pe care parlamentarul ii detinea inca din 1987.
Romania a invins campioana Americii de Sud, Chile, cu 3-2, in meci amical (GALERIE FOTO) Nationala de fotbal a Romaniei a invins reprezentativa statului Chile, campioana Americii de Sud, cu scorul de 3-2 (1-2), marti seara pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, intr-un meci amical.
Tarom vrea sa lanseze la sfarsitul lui octombrie doua curse directe cu plecare din Cluj-Napoca spre Londra si Barcelona, potrivit Consiliului Judetean (CJ) Cluj, proprietarul aeroportului din localitate. ... In primele opt luni, traficul pe Aeroportul din Cluj-Napoca a crescut cu peste 50% fata de intervalul similar din 2006.
Celelalte Cuvinte, trupa-legenda a rock-ului romanesc, va sustine doua concerte extraordinare in Cluj-Napoca si Sibiu. ... Astfel, miercuri, 20 martie, Celelalte Cuvinte va concerta in "Jaxx - Garajul cu Rock" din Cluj-Napoca, iar in ziua imediat urmatoare, joi 21 martie, in "Oldies Pub" din Sibiu.
Turneul national "Lectia" va continua apoi cu un concert Tudor Gheorghe, joi 8 Mai 2014, la Hunedoara, iar marti 27 Mai 2014 va avea loc un concert la Cluj Napoca.
google-analytics.com