Cautare

3051 de rezultate pentru "tudor alexandru" (3.37 secunde)
Jurnalistul Florian Popa Micsan a publicat pe Facebook cateva ganduri despre Constantin Tudor, o personalitate remarcabila a Calarasiului.
Corneliu Vadim Tudor a renuntat la presedintia PRM in favoarea colegului Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte. ... Vadim Tudor:
Cine era Tudor Vladimirescu- Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor! Conducatorul miscarii revolutionare din 1821, Tudor Vladimirescu, s-a nascut pe la 1780 in satul Vladimiri (judetul Gorj), dintr-o familie de mosneni.
Alexandru Mortun: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... - Eu inteleg sa fim deposedati in acest joc de minge prin alunecare, dar nu prin "dare la glezna" Constantin Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Alexandru Ciocalteu: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Tudor Marcu:
Tudor Giurgiu) si Un etaj mai jos (r. ... Alexandru Papadopol (Acasa la tata), Teodor Corban (Aferim!), Gheorghe Ifrim (Bucuresti Non-Stop), Cuzin Toma (Comoara) si Emilian Oprea (De ce eu?).
Tudor Vornicu - un excelent om de televiziune (Autor: Razvan Moceanu) Marti, 2 aprilie 2019, s-au implinit 30 de ani de la trecerea la cele vesnice a lui Tudor Vornicu, gazetar, comentator sportiv la radio si remarcabil realizator de programe TV.
vedeteblog.com / BIOGRAFIA ALEXANDRU TIMOFTE: fiul lui Radu Timofte fost sef al SRI a murit la varsta de 32 de ani Pictorul Alexandru Timofte a murit la varsta de 32 de ani, dupa o lunga si grea suferinta.
Sfantul Alexandru, protectorul omenirii. Ce se spune despre persoanele care poarta numele de Alexandru si Alexandra In fiecare an, pe 30 august, crestinii ortodocsi il sarbatoresc pe Sfantul Alexandru, cel supranumit protectorul omenirii.
Procurorul din dosarul Ridzi redeschide cercetarile in Gala Bute Mariana Alexandru a reluat, practic, de la zero dosarul galei profesioniste de box finanțate din bani europeni. ... E vorba de Mariana Alexandru (foto), procurorul DNA care a instrumentat deopotriva dosarul Zambaccian si cazul MTS - 2 Mai.
AmosNews / Vadim Tudor s-a dus / Autor: Stelian TANASE Cu Vadin Tudor moare o epoca. ... Vadim Tudor a reprezentat destul de exact latura propagandist-securista e vechiului regim.
Pe de alta parte, se poate presupune ca Sforza ar fi interpretat drept dragoste incestuoasa, atentiile calduroase ale lui Alexandru al VI-lea pentru fiica sa.
La sfarsitul saptamanii trecute, liderul de necontestat al PRM, Corneliu Vadim Tudor, a renuntat la presedintia partidului cu care se identifica, in favoarea colegului si prietenului sau, Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte.
"Onorificul" Vadim Tudor il exclude din partid pe presedintele Ciontu. ... Vadim Tudor arunca in aer PPRM. ... Vadim Tudor spune ca Anghel Stanciu si liderul partidului, Corneliu Ciontu, au avut o "tentativa de puci", insa actiunile presedintelui de onoare si ale "juntei" sale arata tot la fel.
Consiliul National al Partidului Romania Mare, reunit la sfirsitul saptaminii trecute, a hotarit ca liderul formatiunii, Corneliu Vadim Tudor, sa devina presedinte onorific iar noul presedinte sa fie Corneliu Ciontu.
Directorul onorific al publicatiei era Alexandru Birladeanu, iar redactor-sef Octavian Stireanu. ... Printre colaboratorii publicatiei la primul numar se regaseau Mircea Mihaies, Adriana Babeti, Daniel Vighi, Cristian Tudor Popescu, Rodica Pandele, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Ion Stratan, Stelian Tanase, Marin Mincu si Al.
Dl Cristian Tudor Popescu scrie in Gandul.info : ' Vi-l mai amintiti pe Ilie Alexandru din Campia Romana? ... Vreau doar sa-i spun ca este nedrept fata de memoria lui Ilie Alexandru.
Astfel, debutul acestor proiecte grandioase il reprezinta spectacolul celui ce a definit conceptul de ,,muzica si poezie" in alaturare, intr-o poveste armonioasa, incontestabilul TUDOR GHEORGHE - ,,PELERINI DIN TARA NIMANUI".
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului. ... Prof dr Tudor precizeaza:
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
O condamnare de sase luni de inchisoare a primit si Alexandru Crisan senior • In ciuda unui prejudiciu de peste sase miliarde de lei, cei doi Crisan ar putea scapa de executarea pedepsei, intrucit perioada in care au stat in arest coincide cu lunile de condamnare • Alexandru Crisan junior a fost trimis in judecata si de Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie • Uzina de Reparatii din Rovinari la care Crisan a fost patron nu reuseste nici in prezent sa isi revina Alexandru Crisan junior, fostul patron al UREX Rovinari, societate pe care a falimentat-o, a fost condamnat de o instanta din Bistrita la opt luni de inchisoare, pentru infractiunea de inselaciune.
google-analytics.com