Cautare

1398 de rezultate pentru "telekom televiziune deranjamente" (7.49 secunde)
De exemplu, daca suni la "Deranjamente" la unele regii - este mai mult decat evident ca ai nimerit la mama deranjamentelor, dim moment ce functionarii cu receptorul sunt mai mult decat deranjati ca ii suni sa semnalezi o problema si, ca sa stie o treaba, de cele mai multe ori nu raspund.
Puteti citi in continuare partea a cincea a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Pentru ca ies in strada sindicalisti multimiliardari, care au cheltuit o gramada de bani la o televiziune.
Pe de alta parte, jurnalistii din radio si televiziune invoca mai des presiunile politice decat cei din presa scrisa.
Aceasta va include si dezbateri intr-un ministudio de televiziune, care sa fie transmise prin intermediul satelitului sau al firmelor de cablu.
Televiziune, jurnalism 33. Premiul de excelenta pentru administrarea celui mai bun post romano-american de televiziune care a contribuit major la promovarea imaginii Romaniei in USA - Marian Avram - CREDO TV.
Acest Grup de initiativa constituit din membri ai PCR va da publicitatii un comunicat la Televiziune, pe 30 decembrie 1989, ora 19.32, in care specificau faptul ca adera la platforma-program a CFSN si a facut, totodata, apel la toti membrii PCR sa sprijine convocarea, in termenul cel mai scurt, a unui Con¬gres extraordinar al partidului, care sa hotarasca autodizolvarea PCR si sa predea in mainile poporului roman, prin CFSN, intregul patrimoniu al partidului.
Cozmin Gusa, Rares Bogdan, Monica Macovei si toata trupa din preajma lui Klaus Iohannis au incercat sa transforme situatia critica a postului de televiziune intr-o problema de suprimare a libertatii presei, desi ne aflam in fata unui furt al unei societati de televiziune pe baza unui fals in acte.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei (IGCTI), romanii vor beneficia pana atunci de opt retele nationale de televiziune digitala terestra.
Televizoarele vandute in Romania vor fi, in mod obligatoriu, dotate cu tehnica necesara receptiei programelor de televiziune in sistem digital.
Topul profiturilor obtinute anul trecut de posturile de televiziune este condus de Pro TV SA, care opereaza televiziunile Pro TV si Acasa, in timp ce campioana pierderilor este Realitatea Media SA, din care fac parte Realitatea TV si Radio Guerrilla.
Mihaela Radulescu, cunoscuta vedeta de televiziune, nu face din aniversarea zilei de nastere un eveniment grandios. ... Vedeta de televiziune se afla la cea de-a treia casatorie. ... In prezent, Mihaela este implicata intr-o relatie de iubire cu tanarul prezentator de televiziune Dani Otil".
Realitatea TV isi va schimba grila de programe din 2011, pentru a deveni "o televiziune sobra, de tip BBC", in contextul in care postul trebuie sa-si recastige echidistanta si echilibrul, a declarat, marti, in sedinta CNA, Stelian Tanase, care, de la 1 noiembrie, va fi directorul canalului.
Vrei sa lucrezi in televiziune, dar inca nu stii cum sa patrunzi in lumea tumultuoasa a stirilor si reportajelor? Trustul Intact lanseaza Intact Media Academy, prima scoala de radio si televiziune ce ofera cursantilor sai posibilitatea de a se pregati in specializari precum:
Care va sa zica avem una bucata post de televiziune de stiri. ... Postul de televiziune, care dormita sub bagheta lui PliciMan, alias Silviu Prigoana, a fost cumparat de SOV si s-a afirmat inaintea alegerilor din 2004. ... Si aici intervine singura miza a detinerii unui post de televiziune de stiri:
Antena 3 a devenit o televiziune globala.
Societatea Romana de televiziune a primit, in 2011, 10 sanctiuni din partea CNA, dintre care 2 amenzi in cuantum de 20.000 de lei. Sanctiuni acordate de CNA in 2011 posturilor de televiziune din Bucuresti:
Claudiu Saftoiu si Ovidiu Miculescu, validati Plenul Parlamentului l-a validat, marti, pe Claudiu Saftoiu in functia de presedinte-director general al Societatii Romane de Televiziune.
Productia de televiziune este inclusa in Guinness World Records ca fiind cel mai lung serial science fiction din lume si, de asemenea, este o parte semnificativa a culturii populare britanice.
"Cand am inceput sa lucrez in 1999, ca reporter la o mica televiziune din Brasov, priveam la cei de la PRO TV Brasov ca la niste uriasi, un fel de monstri supremi care stiu totul despre televiziune.
504/2002, initiativa care in mod esential interzice publicitatea explicita in cadrul programelor de televiziune si radiodifuziune, inclusiv pentru produsele medicamentoase care se elibereaza fara prescriptie medicala. ... Pe langa acestea se adauga reclamele, care au ajuns sa domine in mod covarsitor spatiul publicitar al posturilor de radio si televiziune.
google-analytics.com