Cautare

1600 de rezultate pentru "telefoane clienti" (3.16 secunde)
Iata o selectie pentru cateva telefoane mobile care ne-au atras atentia si care sunt excelente din punctul de vedere al raportului calitate/pret.
Dupa rezultatele financiare negative inregistrate in mai multe domenii, si producatorii de telefoane mobile se plang de micsorarea volumului de vanzari. ... Conform cercetarilor de piata, in primul trimestru al anului au fost vandute, la nivel mondial, 244 milioane de telefoane. ... 8% mai putine telefoane.
Veste buna pentru cei care au mai multe telefoane mobile sau le schimba des:
Potrivit lui Stephen Elop, urmatorii doi ani vor reprezenta o perioada de tranzitie pentru producatorul finlandez de telefoane.
Deputatii au primit, marti, gratuit telefoane mobile noi, in baza contractului pe care Camera Deputatilor il are cu compania Vodafone, a anuntat secretarul Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea.
De aproximativ o saptamana, casele de amanet din Craiova, dar si cele de schimb valutar au inregistrat un numar record de clienti. ... "Inainte de Paste cu cateva zile, am avut clienti foarte multi. ... Am avut clienti ale caror bijuterii nu erau in stare buna, pe care insa i-am refuzat.
Compania WND Telecom Distribution a lansat saptamâna trecuta primele doua modele de telefoane GSM cu doua fete.
Cei interesati pot accesa internet 4G pe telefoane mobile compatibile impreuna cu abonamentele Pantera 39 si Pantera 49.
Localitatile cu mai putin de 400 de locuitori vor avea telefoane publice cu plata, potrivit Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC). Instalarea de telefoane publice cu plata face parte din pachetul de masuri ale serviciului universal prin care ANRC coordoneaza extinderea infrastructurii de comunicatii in mediul rural.
Pana acum, fabrica Nokia de la Jucu, Cluj, a produs telefoane mobile "entry-level", care dispun doar de functii de baza, insa in viitor vor fi fabricate aici celulare sofisticate, a declarat noul director al Nokia Romania, finlandezul Risto Meskus, intr-un interviu acordat ziarului "Ziua de Cluj".
Producatorul finlandez de telefoane mobile Nokia ar putea concedia circa 120 de angajati din centrul de Cercetare si Dezvoltare din Cluj, iar activitatea unitatii va fi "diminuata complet" pana la finele trimestrului al treilea, ca parte a procesului de aliniere la noua strategie a grupului.
O curte federala din California a interzis importul de telefoane mobile care au la baza anumite chip-uri produse de Qualcomm. ... Vor fi afectati astfel cei mai mari producatori de telefoane mobile din lume:
Tatal meu are si el un abonament Orange (cu doua telefoane, dintre care unul este la mine de vreo 2 ani).
Parintii ar trebui sa isi tina copiii departe de telefoane, tablete si televizoare Tot mai multi copii, mai ales mici, cu varsta de pana in doi ani, sunt diagnosticati cu miopie, motiv pentru care parintii trebuie sa ii tina cat mai departe de telefoane, tablete si ecranele televizoarelor, a precizat vineri, pentru AGERPRES, dr.
Totalul clientilor nebancari si neguvernamentali inregistrati in luna martie, la nivelul Constantei, era de 707.144, din 17.964.661 clienti, la nivel national, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei.
Din ce în ce mai multi clienti ai bancilor obtin credite nu direct de la ghiseu, ci prin intermediari care se ocupa numai cu brokeraj bancar. Sunt asa-numitele birouri de credite, care sunt platite de unitatile bancare si nu percep comisioane de la clienti.
„Cosmote estimeaza ca va atinge profit net în 2009“, se spune în comunicat.Afacerile operatorului au crescut în primele trei trimestre cu aproape 300%, la 105,2 milioane de euro, iar numai în trimestrul al treilea, veniturile s-au ridicat la 41,5 milioane de euro, comparativ cu nivelul de 12,5 milioane de euro, raportat în trimestrul al treilea din 2006.Achizitionarea Germanos, o adevarata afacerePortofoliul de clienti a crescut în trimestrul trei cu peste 600.000, dintre care 18% sunt abonati, ajungând la un total de 2,8 milioane de clienti pentru primele noua luni ale anului.
Dupa ce si-au facut curatenia de primavara, bancherii si-au dat seama ca in decursul unui an au ramas fara vreo 5 milioane de clienti. Ultimele date furnizate de Banca Nationala a Romaniei indica o scadere a numarul de clienti bancari, de la 23,8 milioane la 18 milioane.
BRD a organizat la Galati, pe parcursul a doua zile, reuniuni de afaceri cu clienti ai bancii din judetele Galati si Braila.
Din categoria firmelor pe care puteti conta ca si clienti fac parte si cele de retail, indiferent de tipurile de produse/servicii pe care le comercializeaza.
google-analytics.com