Cautare

1600 de rezultate pentru "telefoane clienti" (3.86 secunde)
Pentru a se adresa unui numar de clienti tot mai mare, bancile si-au diversificat din ce in ce mai mult ofertele.
Mii de clienti ai bancilor s-au trezit de-a lungul timpului restantieri fara sa stie la institutiile de credit la care au apelat, desi credeau ca si-au platit datoriile si si-au lichidat conturile. ... „Este vorba de comunicarea între banca si clienti.
„Printre motive vom regasi lucruri legate de ancora personala, dorinta de libertate de actiune, dar si dorinta de a câstiga mai mult, de a face lucrurile mai bine, fara a depinde de regulile impuse de organizatie“, noteaza www.121.ro, subliniind faptul ca nu de putine ori exista cazuri în care angajatul, care, evident, îsi face o firma în acelasi domeniu de activitate, pleaca si cu o parte din clienti.
Motivul principal este acela ca BNR vrea mai multa siguranta la creditare, însa criza financiara din SUA s-a transformat într-un motiv secundar atât pentru banci, cât si pentru clienti sa fie mai prudenti la capitolul credite.
Acum si la nivel oficial, unele unitati bancare au recunoscut ca duc lipsa de clienti noi la împrumuturi, mai ales la cele ipotecare.
Acestea sunt apelativele pe care bancile le aplica acelor clienti cu venituri mari si foarte mari. ... Intrebarea adresata de GdS a fost "Cati clienti cu carduri de debit de peste 3.000 de euro pe luna are unitatea bancara?".
Primele care au crescut comisioanele sunt bancile de top, care cumuleaza milioane de clienti in Romania.
Ba mai mult, s-a spus ca ati dat chiar dumneavoastra telefoane pentru a convinge anumiti primari. Si presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, a facut referire, intr-o conferinta de presa, la telefoane date de PNL Constanta... ... Stelian Dutu despre telefoane date de PNL.
Noi telefoane si tablete Nokia in trimestrul al 4-lea / by Raluca Vaceff Un total de 3 sau 4 dispozitive Nokia, incluzand tablete sitelefoane, vor fi dezvaluite la sfarsitul anului acesta, potrivit lui Mike Wang, presedintele echipei de management Nokia din China.
Nokia va produce la fabrica din comuna Jucu telefoane mobile personalizate pentru locuitorii zonei EMEA - Europa, Orientul Mijlociu si Africa, a declarat Anna Simai, Senior Communication Manager Nokia Europa de Sud-Est, citata de Mediafax.
Piata accesoriilor de telefoane mobile va cunoaste o crestere importanta si in 2008, respectiv 50% fata de anul trecut, au declarat oficialii Germanos. ... Se estimeaza ca piata accesoriilor de telefoane mobile creste mai repede decat cea a terminalelor mobile.
Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta112 (SNUAU) va deveni complet functional la jumatatea luni noiembrie, cand va fi posibilasi localizarea apelurilor de urgenta efectuate de pe telefoane mobile din toate retelele operatorilor.
Cu N76, producatorul finlandez se adreseaza unui public care doreste un plus de eleganta o data cu un telefon mobil cu grad mare de functionalitate si o gama bogata de aplicatii. Nokia, pe primul loc în topul vânzarilor de telefoane mobile Nokia conduce detasat segmentul producatorilor si vânzatorilor de telefoane mobile, conform unui studiu efectuat în primul trimestru al anului 2007 de catre AMR Research, informeaza www.arenait.net.
Cele patru mari companii impart 25 de arii de activitate, pe care si concureaza, de la motoare de cautare la jocuri si servicii de posta electronica si pana la telefoane mobile.
Accidente cu telefoane mobile si in China, Coreea de Sud si Nepal Si in China, Coreea de Sud si Nepal au mai avut loc asemenea accidente cu telefoane mobile.
250 de milioane de utilizatori mobili si un nou site pentru telefoane. Facebook a lansat vineri o noua pagina optimizata pentru telefoanele mobile, simplificand astfel structura actuala, care include doua site-uri mobile, unul pentru telefoane cu ecrane tactile si unul pentru telefoane obisnuite.
Va permite telefonului mobil sa devina subtire cat un card de credit Oamenii de stiinta creeaza o noua lentila ultrasubtire cu ajutorul careia urmatoarele telefoane mobile inteligente vor fi subtiri precum cartile de credit, scrie descopera.ro.
Cele mai NEPERICULOASE telefoane mobile. ... Rezultatele cercetarii arata ca produsele Motorola Citrus, l‘Apple iPhone 4S si LE Remarq sunt cele mai putin toxice telefoane mobile, conform unui studiu realizat pe 36 de modele prezente pe piata in ultimii 5 ani.
Telefoanele vor avea incarcatoare universale, in cel mult un an Producatorii de telefoane mobile vor fi nevoiti ca, in termen de aproximativ un an, sa realizeze incarcatoare comune care sa poata fi folosite pentru orice model, potrivit unei decizii a Parlamentului European.
Motivul incredibil pentru care vechile telefoane se vand ca painea calda Englezii sunt disperati sa puna mana pe modele precum Nokia 8210. ... Asta au vazut dealerii de droguri care iau cu asalt magazinele de telefoane mobile, in speranta ca vor mai pune mana pe un Nokia vechi.
google-analytics.com