Cautare

5020 de rezultate pentru "stoica ion" (3.56 secunde)
Liberal-democratul Valeriu Stoica si democratul Vasile Blaga vor conduce, in PDL, o comisie paritara ce se va constitui pentru rezolvarea eventualelor conflicte dintre PD si PLD, la nivel local.
Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica a declarat, duminica, la lansarea cartii sale,"Unificarea dreptei", ca al doilea tur al localelor reprezinta "un test extraordinar", aratand ca batalia pentru Bucuresti nu este doar batalia pentru Capitala, ci este batalia pentru Romania.
Vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica a declarat miercuri seara, la TVR, ca modificarea procedurii de numire a procurorului sefi a fost un regres pentru sistemul judiciar, insa Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, nu ar fi avut instrumentul de a revoca magistratii sefi.
De astazi, PSD poate face, matematic, majoritate fara PNL Trecerea senatorului Stefan Stoica, ales intr-un colegiu din Ialomita, de la PP-DD la PSD, oficializata luni, pune partidul lui Victor Ponta intr-o pozitie de superioritate in Senat, fata de PNL, grupul social-democratilor avand astfel la indemana o majoritate alternativa, fara liberali.
Septimiu Stoica, presedintele BVB, a declarat ca desi, in Japonia aceasta platforma a avut succes, au fost si cazuri in care acest sistem a inregistrat esecuri.
"Aceasta Autostrada a Sudului, astfel cum este ea gandita, ar urma sa se intersecteze tocmai cu viitoarea Centura de Sud a Craiovei", a explicat Stefan Stoica, directorul regional al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Craiova, din subordinea CNADNR.
Cursele de la pranz, cand aterizeaza cele mai multe avioane sunt deja pe break-even (nu mai genereaza pierderi - n.r.), iar ulterior traficul scade spre seara, cel mai scazut fiind la ora 11", spune Laurentiu Stoica, directorul general al CFR Calatori.
"Valoarea estimativa a pagubelor este de aproximativ 2,7 milioane de lei", a declarat Mariana Stoica-Spahiu, sef serviciu Implementare Politici Vegetale din cadrul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Regionala (DADR) Dolj.
Cu prilejul praznicului Sfintilor 40 de Mucenici, se oficiaza Sfanta Liturghie a Sfantului Grigorie Dialogul sau a Darurilor mai inainte sfintite, spune purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, parintele Constantin Stoica.
Magda Marincovici) O interventie de microneurochirurgie la un pacient diagnosticat cu craniofaringiom recidivant gigant de 8 centimetri a fost efecutata, intr-un spital privat, de o echipa interdisciplinara (ATI, neurochirurgie), coordonata de medicul Sergiu Stoica.
Meme Stoica, Marius Drogeanu, si Mihai Napu Band, iar cei care au luat cuvantul au fost: ... In arest, l-am cunoscut si pe Meme Stoica, un om cu o afectiune deosebita pentru poezie.
Mihai Stoica a vorbit la Sport Report despre sacrificul facut de Valentin Cretu, care a jucat cu ruptura musculara la meciul cu FC Botosani. ... Mihai Stoica uimit de fundasul de la FCSB
Invitat in emisiunea Sport Center, de la Telekom Sport, Mihai Stoica a contestat vehement golul marcat de CFR in meciul cu Chindia, precedat de un hent nesanctionat al lui Costache.
Explicatiile oferite de Mihai Stoica Gigi Becali a anuntat ca FCSB nu va mai miza in partea a doua a sezonului pe Claudiu Keseru si pe Constantin Budescu, vedetele trecute de 30 de ani ale echipei.
Anamaria Prodan a spus ca il asteapta pe jucatorul de la FCSB, Ianis Stoica, la proces, la fel cum s-a intamplat si cu Dennis Man. Mai mult decat atat, Anamaria Prodan spune ca Gigi Becali nu l-a vrut in prima faza pe Ianis Stoica la FCSB
Stoica: ... Analiza derby-ului cu CFR Mihai Stoica a fost invitat in emisiunea Sport Center, de la Telekom Sport, si a analizat partida dintre FCSB si CFR Cluj, incheiata 3-3.
Meme Stoica a vorbit despre Ladislau Boloni la doar cateva ore dupa ce tehnicianul a sustinut conferinta de presa in care a explicat motivele pentru care nu a ajuns selectioner al Romaniei.
Valeriu Stoica, Mona Musca, Theodor Stolojan sunt admirabili in aparitiile lor publice impotriva actualei stari de lucruri din PNL. ... Votul pentru sanctionarea lui Cristian Boureanu a dovedit ca PNL merge pe mana lui Calin Popescu Tariceanu si nu a lui Valeriu Stoica.
Exilati in "Orasul Minunilor", oltenii lui Fane Stoica s-au simtit bine, ca acasa as putea spune. ... Vorbind despre aceste ultime doua rezultate bune obtinute sub tutela lui Fane Stoica, trebuie sa remarc spiritul de lupta al oltenilor.
Meme Stoica a vorbit la orange Sport despre meciul de la Ovidiu si evolutia jucatorilor antrenati de Nicolae Dica. ... Pe noi ne intereseaza in campionat sa nu cumva sa facem vreo nefacuta", a spus MM Stoica.
google-analytics.com