Cautare

1200 de rezultate pentru "saturn home appliances srl" (2.65 secunde)
La nici o luna de zile dupa ce a vandut trei hoteluri din statiunea Saturn cu circa 10 milioane euro, compania THR Marea Neagra anunta deja o noua sesiune de vanzari.
In cel mai scurt timp, Piata Saturn, de pe strada Rozelor din Mangalia, va fi redeschisa publicului larg.
, prin licitatie, a Satului de Vacanta Dunarea din statiunea Saturn, proprietate pusa sub sechestru a Petromin. ... In afara cladirilor din Satul de Vacanta Dunarea, din statiunea Saturn, Petromin va ramane si fara terenurile aferente.
- Eclipsa de Soare de la 6 ianuarie 2019 are loc in Capricorn, semnul cel mai aglomerat, in care, pe langa Saturn, Pluton, Luna Neagra si Nodul Sud, se gasesc si Mercur (intre 5 si 24 ianuarie) si Soarele (pana la 21 ianuarie).
Precizam ca cererea de concesionare era facuta de asociatia Saturn 2005, formata din Derec SRL, Condur Lux SRL, Gedac SRL, Consult SRL, Danias SRL, Truman SRL si Informen SRL, desi pe terenul solicitat se afla si alte doua firme, SC Crebo si Veromar SRL.
Evaluatorul Rusu da cu nuca-n perete Pe 1.03.2002, firma DAGMAR COM SRL inchiriase de la persoana fizica Elena Tomescu, pe o perioada de 49 de ani, un spatiu comercial situat in Craiova, pe strada Imparatul Traian (fosta Siloz) nr.
La sfarsitul lunii noiembrie 2000, DA Jiu a emis un ordin de compensare pentru suma de 1,5 miliarde de lei vechi, prin care s-a solicitat stingerea obligatiilor de plata catre SC DELTA ASIM SRL Iasi cu suma mentionata.
La societatea acestuia "Figan" SRL, inspectorii de munca au gasit o persoana care nu avea forme legale de munca.
De altfel, cele doua companii nationale si SRL-urile capusa cumuleaza aproape 120 milioane din sfertul de miliard de dolari pe care teparii constanteni il au de dat AVAS. ... Delta Shipping SRL (fosta Ego Export Import)- credit nerambursat de 13.070.960, 93 USD, N.I.
Prin ocolirea legii insa, am putea adauga, facand referire la maniera in care a inteles dealerul Honda, SC Truvia Invest SRL, sa-si porneasca afacerea pe piata constanteana.
Ruxandra Tache ne invita la Targul de Paste organizat de Asociatia Work At Home Moms unde puteti gasi cadouri pentru persoanele iubite.
23.240/31.10.2005, AFP Galati solicita DGFP Galati - ACF efectuarea unei inspectii la SC BOLOGA SRL, astfel incit, in conformitate cu prevederile Legii nr.
Un SRL din Bucuresti, mutat recent în Alexandria, intermediaza recuperarea creantelor între Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) si câteva societati de stat, în schimbul unor onorarii astronomice, care, în anumite cazuri, ating chiar valoarea creantei, fara penalizari.
Derec SRL, Condur Lux SRL, Gedac SRL, Consult SRL, Danias SRL, Truman SRL si Informen SRL, desi pe terenul solicitat se afla si alte doua firme, SC Crebo si Veromar SRL.
Potrivit directorului coordonator-adjunct de la ITM Constanta, Marius Ciobanu, in vizorul inspectorilor de munca au ramas societatile "Rotur Travel" SRL, "Ideal Imobiliare" SRL, "Nordika Import/Export" SRL, "Noreco Agenoies LAD" SRL, "Romtrans MOL" SRL, din Agigea, "Rompetrol Quality Control" SRL din Midia, "Ro Tur Travel" SRL, "Metal House" SRL, "Pegas Force" SRL, care urmeaza sa fie verificate daca au indeplinit masurile dispuse in urma controalelor anterioare.
Este vorba despre SC Nubius Group International SRL, SC Izvor 96 Company SRL, SC Romferex SA si SC Black Sea Suppliers SRL, care au toate aceeasi cifra de afaceri si acelasi numar de angajati, adica 0.
Astfel, pentru ca nu avea casa de marcat, SC Best Activ SRL Harsova a fost amendata cu 10.000 RON.
Firmele si persoanele implicate in aceasta inselatorie - SC Loenermark SRL din Poarta Alba, SC Scu Pin Clean SRL si Transport Comercial Prest SRL, ambele din Constanta, controlate de Costel Buzatu, Emil Pricop, respectiv Daniel Gruea - au fost depistate si anul trecut de Garda Financiara, dupa ce au furat de la stat tot 50 miliarde lei vechi.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
SC Vel Pitar SA din Ramnicu Valcea, SC Boromir IND SRL din Ramnicu Valcea, Auchan, Cora, Carrefour, Tedesco SRL din Italia, SC Grewe SRL din Vestem-Sibiu, SC SAL-PAN din Salonta-Bihor, SC Lucipol Impex SRL din Ramnicu Valcea, SC As Pan SRL din Popesti Leordeni-Ilfov, SC Cristian Impex SRL din Tulcea, SC Aida Prod Com SRL din comuna Cernica-Ilfov si SC Teoden SRL din Bailesti-Dolj.
google-analytics.com