Cautare

17190 de rezultate pentru "satu mare deranjamente romtelecom" (4.12 secunde)
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, va intocmi un raport legat de demisiile a 30 de membri din cadrul Consiliului municipal al PSD Satu Mare.
Cu toate ca nu se poate face un inventar cu date concludente, potrivit informatiilor detinute de conducerea Directiei Agricole Satu Mare, aproximativ 5.000 de hectare de terenuri agricole au fost cumparate ori arendate de cetateni straini pe teritoriul judetului Satu Mare.
Gabriela Dorgai a fost un suflet chinuit si traumatizat Actrita gasita moarta luni in plin centrul municipiului Satu Mare a avut o viata si o moarte tragica.
Recent, s-au inaugurat doua magazine PROFI la Targu Bujor si Vanju Mare, dupa ce in ultimele doua saptamani alte cinci au fost deschise la Timisoara, Barlad, Tulcea, Sebis si Nasaud. ... Galati, se afla la parterul unei foste cladiri Romtelecom, pe Str. ... PROFI din Vanju Mare, Jud.
Contractul pe care agentul respectiv va pune mana este unul foarte mare, care-i va asigura un profit urias.
Din luna august, ROMTELECOM a initiat o noua campanie de promovare, in presa scrisa, radio, TV si Internet , pentru serviciul de acces la Internet prin dial-up, ClickNet Start.
RomTelecom a redus la 1 octombrie cu 50% tariful pentru apelurile internationale efectuate de clientii persoane juridice catre orice retea de telefonie fixa din Uniunea Europeana, SUA si Canada, la 0,0999 euro pe minut.
Romtelecom a lansat ieri, 6 aprilie, a.
Cel mai tarziu in octombrie, Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) va decide cu cat se vor reduce tarifele de interconectare percepute de RomTelecom, ne-a declarat Raluca Moraru, directorul de relatii publice al institutiei.
RomTelecom desfasoara, in perioada 10 aprilie-12 mai, o promotie speciala destinata celor care solicita instalarea, in acest interval, a unei linii telefonice sau a unui trunchi analogic. ... Oferta pentru aparate telefonice este valabila in limita stocurilor disponibile in magazinele RomTelecom.
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) a alocat noi resurse de numerotatie pentru servicii de telefonie companiilor Romtelecom si Vodafone Romania. Romtelecom a primit dreptul de a utiliza 10.000 de noi numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa in judetul Braila.
Companiile RomTelecom, Orange si Vodafone vor fi investigate cu privire la un posibil abuz de pozitie dominanta, potrivit Mediafax. ... In cazul RomTelecom, posibilul abuz care va fi investigat se refera la refuzul de acordare a accesului in reteaua proprie a operatului reclamant.
Autoritatea Nationala a comparat, pentru alegerea solutiilor optime, costurile pe care le-ar presupune solutiile de interconectare propuse de parti, respectiv interconectarea directa a retelelor celor doi operatori sau interconectarea indirecta prin intermediul serviciului de tranzit oferit de RomTelecom.
O magistrala din sistemul de alimentare cu apa potabila a Baniei a fost sparta sambata de angajati ai firmei Euromagnum Trade, care incercau sa amplaseze un panou al Romtelecom.
Romtelecom a avansat in primul trimestru al anului in curs cu 3,5% fata de perioada similara din 2006, la 19,8 milioane de euro.
realizarea unei protectii rapide si selective in cazul unor deranjamente; ... Satu Nou; Haieu; Toboliu; Chisirid; Dumbravita de Codru; Avram Iancu;
La eveniment au fost prezenti, de asemenea, alaturi de membrii BEC nr.32, prefectul Valer Marian, vicepresedintii Consiliului Judetean, Paula Mare si Gheorghe Ciocan, precum si vicepresedintele organizatiei judetene a PSD, Mircea Govor.
Alte proiecte de hotarire sint cu privire la tarifele pentru activitati de salubrizare si intretinere zone verzi, tarifele pentru lucrarile prevazute in HCL nr.135/67/2004 privind igienizarea subsolurilor blocurilor si a curtilor interioare comune, respectiv acordarea in folosinta gratuita protopopiatului Greco Catolic Satu Mare a cotei Statului Roman din imobilul situat pe str.
Dupa 10 ani de tensiuni generate de refuzul fostului deputat PRM Vasalie Mois de a parasi sediul Vetrei Romanesti, ocupat abuziv, Consiliul Judetean Satu Mare a reusit, in sfirsit, in aceasta luna, evacuarea acestuia.
Asa ca in localitatile in care in urma cu doua saptamini s-a inregistrat o prezenta mai mare la urne, stiut fiind faptul ca electoratul maghiar este unul foarte disciplinat, situatia s-a inversat total. ... Astfel, dupa judetul Satu Mare, cea mai mica participare la vot a fost inregistrata in Covasna.
google-analytics.com