Cautare

48 de rezultate pentru "pompei creta" (2.63 secunde)
Insula Creta - Plaje de vis, istorie antica si vin parfumat Desi este parte din Grecia, insula Creta se remarca datorita personalitatii sale distincte si farmecului propriu.
Fabrica de creta din Basarabi a fost supusa procesului de privatizare ca multe alte fabrici din judetul Constanta, mai mult sau mai putin rentabile. ... Merita sa amintim faptul ca avem o adevarata mina de aur, prin zacamantul de creta din Basarabi.
Pompei Samarian, mentioneaza ca a gasit un document din 28 octombrie 1828, in care se mentiona ca printre cheltuielile judetului pe acel an se prevazuse suma de 430 lei, I pac la meremetul (reparatul-nota ns.) Spitalului ot Calarasi . ... Pompei Samarian.
locuitorii de pe Insula Creta sunt cei mai protejati de bolile cardiovasculare, respectiv au un risc de 6 ori mai mic, comparativ cu finlandezii. In plus, pe insula Creta, locuitorii sunt mai protejati de cancere si se bucura de o longevitate remarcabila.
•O ora de mers pe zi cu viteza de 6-7 km /ora pe teren plat de trei ori pe saptamana imbunatateste cu 12% performantele pompei cardiace •Fara o activitate fizica regulata creste riscul de boala cardiaca de 2 ori.
Insa, unii parlamentari au gasit de cuviinta sa puna in urne, guma de mestecat, piramidon si bucati de creta. ... In urnele de vot s-au gasit 2 gume de mestecat, o bucata de creta si un Piramidon.
Schiopu aseza niste carpe pe mine, ma punea sa ma intind in tot felul de posturi si desena cate ceva cu creta, pe stofa care nu ea chiar pe gustul meu.
Dintre destinatiile externe, cele mai cautate sunt Antalya (Turcia), Insula Creta, Malta, Palma de Mallorca. ... Spre exemplu, un sejur complet de 7 nopti in Antalya sau Creta costa in jur de 350 de euro, cu biletul de avion si taxele de aeroport incluse.
Esti un mucos cu degetele inca murdare de creta, dar privindu-te pe ecranul televizorului te vezi ideolog, creator de opinii, schimbator de ideologii, reformator de mentalitati. ... Nu mai ai creta pe degete.
Din 1984 a activat la echipa OFI Creta din insula Creta - Grecia. A debutat ca antrenor la Steaua Bucuresti, in 1985, ca secund al lui Emeric Jenei.
Haring a atras pentru prima data atentia publicului prin desenele sale cu creta realizate pe peroanele de la metroul new-yorkez. ... In 1981, el a schitat primele sale desene cu creta pe hartie neagra si a vopsit tot felul de obiecte din plastic si metal.
Un seism puternic de 6,2 grade pe scara Richter a avut loc sambata dupa-amiaza in zona marina din sudul insulei Creta, din Grecia.
Cea mai mare insula a Greciei, Creta, a fost devastata de furtuni. Cel mai grav afectat oras a fost Agia Pelagia, aflat la 25 km de Iraklio.
Iata ce scrie in acest sens Pompei Samarian: - Dupa multa truda s-a hotarat sa se ia casa in care era comandirul strajii pamantesti, maiorul Filipescu, casa proprietatii, in care sta arendasul Grigore Poenaru si casa in care era cafeneaua unuia Stefan Vasiliu.
dr.Constantin Tudor) Portul Calarasi In lucrarea sa intitulata Istoria orasului Calarasi de la origini pana la anul 1852, publicata la Bucuresti in anul 1931 doctorul Pompei Samarian scria:
A fost primul istoric roman dupa Pompei Samarian care a abordat istoria orasului Calarasi, preocuparile sale in acest domeniu vazand lumina tiparului la Editura Sport-Turism din Bucuresti, in anul 1984, la Editura Alas din Calarasi, in 1993 si la Editura locala Agora, in 2008.
Cupola, frescele si vitraliile cu personaje mitologice amintesc de orasul Pompei. Cei care cauta relaxarea sub cerul liber, au la dispozitie o terasa de peste 150 de metri patrati.
Soferii au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a sta cat mai mult in fata pompei. Au spalat geamurile masinii, au umflat rotile, iar la final au platit cu bani marunti.
In apropiere, pe strada Dimitrie Pompei, isi au sediile centrale Banca Italo-Romena, Bancpost si Garanti, in timp ce Raiffeisen detine de asemenea spatii de birouri in care functioneaza o parte dintre angajatii din centrala, desi sediul oficial ramane deocamdata in piata Charles de Gaulle.
Dimitrie Pompei, -Diametrala Nord â€" Sud Etapa a II-a - Str. Vasile Parvan â€" Str. Uranus. Exemplele ar putea continua, lista este lunga si la proiecte finantate si la cele ramase fara bani, dar intrebarea ramane aceeasi:
google-analytics.com