Cautare

7518 de rezultate pentru "persoane fizice" (5.38 secunde)
In urma evaluarii realizata la nivelul ANAF, a rezultat ca un numar estimativ de 210.000 de contribuabili persoane fizice au obligatia de a depune, pana la data de 31 ianuarie 2018, formularul 600 in vederea determinarii contributiei de asigurari sociale (CAS) si a contributiei de asigurari sociale de sanatate (CASS)", se arata intr-un comunicat al ANAF.
La finalul lunii mai 2012 erau peste 850.000 de debitori persoane fizice care datorau bancilor aproape 89 de miliarde de lei, circa 20 de miliarde de euro, potrivit datelor furnizate de Centrala Riscului de Credit.
In cadrul actiunii, pana in prezent, s-au executat peste 100 de controale la agenti economici si asupra unor persoane care exercitau comert ambulant in zona complexurilor en gros si a pietelor agroalimentare.
Unele persoane colectioneaza de asemeni animale, tinand sute de caini, pisici sau alte animale in locuinte, mizeria si dejectiile imbolnavind animalele. ... In timp ce unele persoane ar putea face glume pe seama unei asemenea afectiuni, nu este nimic amuzant.
La Iasi are loc o prima incercare de destabilizare a regimului Ceausescu, cand cateva persoane, in numele Frontului Popular Roman, au initiat un miting de protest in Piata Unirii.
Consolidarea capacitatii de integrare socioprofesionala a 47 de persoane apartinand grupului tinta pe piata muncii si imbunatatirea calitatii vietii acestora, prin cresterea nivelului de pregatire profesionala si a numarului de persoane ocupate; ... Informarea si consilierea a 47 de persoane apartinand grupului tinta;
Mircea Oprea, Cosmin Ruscior) (IN ACTUALIZARE) Cel putin 84 de persoane au fost ucise, dupa ce un presupus terorist francez de origine tunisiana a intrat cu un camion intr-un grup de sute de persoane care participau la un spectacol de artificii in centrul orasului Nisa, cu ocazia Zilei Nationale a Frantei.
Au fost confirmate 6.879 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
In prezent nu exista nici un tratament cunoscut, dar veste buna este ca se pot face anumite schimbari in stilul de viata al unei persoane si se pot utiliza diverse metode practice care ar putea ajuta la prevenirea accidentelor vasculare cerebrale pentru a se compensa afectarea creierului si a incetini dezvoltarea dementei vasculare.
- Ideea ca am putea fi luati, de o fiinta, o creatura, o inteligenta de un alt tip, care intra efectiv in lumea noastra producand efecte fizice si emotionale, pur si simplu nu facea parte din conceptia despre lume cu care am fost crescut.
Haines, psiholog al perceptiei, un om de stiinta pensionat din NASA, iar ulterior coordonator stiintific al Centrului national de raportare a aviatiei asupra fenomenelor anormale (NARCAP), spune ca definitia folosita de NARCAP, pentru OZN sau FAN este un stimul vizual care provoaca un raport de observare al unui obiect sau al unei lumini, vazute pe cer, daca infatisarea sau dinamica zborului acestuia raman neidentificate si dupa examinarea tuturor dovezilor disponibile, de catre persoane care sunt capabile din punct de vedere tehnic sa realizeze atat o identificare tehnica, dar si eventual una de bun simt”.
Potrivit informatiilor de pe Ghiseul Bancar, chiar incepand de ieri o banca anume va majora dobanzile la depozitele clasice in euro constituite de persoanele fizice si juridice. ... Nivelul comisionului aferent retragerilor este de 0,35% pentru persoanele fizice si de 0,55% pentru persoanele juridice.
In ceea ce priveste persoanele fizice, o inregistrare de brevet costa doar 26 de lei pentru un pensionar, sustine Varga. ... Romanii nu au bani sa-si aplice inventiile Din totalul celor care au obtinut brevete pentu inventii, 70% sunt persoane fizice.
Ministerul Finantelor Publice a stabilit, printr-un ordin recent, o noua procedura de atribuire a codului de inregistrare fiscala pentru persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere.
Legea 187 din 14 octombrie 1998 pentru aprobarea OG 63/1997 privind stabilirea unor facilitati pentru dezvoltarea turismului rural se aplica si persoanelor fizice, asociatiilor familiale si societatilor comerciale, detinatoare de pensiuni turistice sau pensiuni agroturistice.
Conform acestora, gradul de îndatorare a persoanelor fizice împrumutate de banca poate sa ajunga pâna la 70%. ... Prima banca care a relaxat conditiile de creditare pentru persoane fizice prin validarea noilor norme de creditare de catre BNR a fost Alpha Bank.
Serviciile financiare pentru persoanele fizice sunt din punct de vedere macroeconomic foarte importante, avand in vedere ca cifra de afaceri a bancilor cu servicii financiare cu amanuntul reprezinta 2% din PIB-ul UE anual.
În acelasi timp, contrar asteptarilor, persoanele fizice si cele juridice (care compun indicatorul BNR numit "credit neguvernamental") continua sa sfideze logica si se împrumuta masiv si în lei, si în valuta.
Practic, acest lucru ar insemna ca apa calda si caldura ar putea fi produse cu ajutorul energiei eoliene, geotermale si solare, aceasta metoda fiind la indemana oricarei persoane. Ministerul Mediului a lansat joi programul "Casa verde", care prevede acordarea de finantari persoanelor fizice si juridice pentru achizitionarea acestor sisteme.
google-analytics.com