Cautare

168 de rezultate pentru "otp banc" (3.50 secunde)
Inseamna ca ailalti s-au nimerit pe aceeasi lungime de unda cu el, iar daca aveau alta opinie, o aveau dar, ca in faimosul banc, nu erau de acord cu ea.
Spun un banc. Intreb de una, de alta. Niciun raspuns, niciun suras, nicio expresie. Las banii de cafea, pe farfurioara.
Pe vremuri era un banc in care unul era indignat: Nu ma deranjeaza ca mananc c, ma deranjeaza ca ma obliga sa spun ca e si bun.
de exemplu, un banc de tamplarie care este pe post de masa pentru soiurile de cafea, ce provine dintr-o curte, precum si masinile de cusut vechi, transformate in mese la care stau clientii.
Proprietareasa unei pravalii dintr-un mic sat avea un papagal Coco, vorbitor. In fiecare dimineata scotea colivia in fata tarabei sale de fructe si legume.
Un vanator, urmarind un mistret ranit, s-a afundat in padure si, fara sa-si dea seama, l-a prins noaptea si s-a ratacit.
Iar acum imi perforati timpanul cu anti-comunismul vostru, amintindu-va ca si voi ati ascultat un banc cu Ceausescu, odata, in tren, deci sunteti dizidenti.
Alte donatii au mai fost din partea Bancii Comerciale Romane - 950 milioane lei, C.E.C.- 70 milioane lei, Banc Post - 30 milioane lei, SC Agromixta Ograda - 55 milioane lei, Loteria Nationala - 40 milioane lei, Adicom Urziceni - 55 milioane lei, parohii din cuprinsul Eparhiei - 361.540.000 lei si de la credinciosi - 134.500.000 lei, precum si donatii in materiale de constructie de la Ceres Balaciu, Romcif Fieni, Ocolul Silvic Vladeni, s.a., in valoare totala de 340.
Pleaca Ion din sat in America si devine John, mare om de afaceri. Dupa un timp, fiind in concediu, se intoarce in sat si ofera fiecarui satean cate 100 dolari.
Ramas cu telefonul in mana, mut si inutil ca o radasca moarta (telefonul meu e arheologic, n-are touch, iar pe cele pe care le-am primit cadou, moderne, de la prieteni ingroziti ca ma aflu in intarziere cu epoca, le-am facut mai departe cadou), mi-am amintit amuzat un banc vechi.
Viorica, o moldoveanca dracoasa s-a maritat in Ardeal si locuia cu socrii. Intr-o zi sotul Ion era la serviciu iar soacra voia sa zugraveasca bucataria dar nu avea bidinea.
Dupa cum se stie, femeia nu a fost gratiata, iar postarea mea este o adaptare la vremurile noastre a unui banc vechi.
Dupa cum se stie, femeia nu a fost gratiata, iar postarea mea este o adaptare la vremurile noastre a unui banc vechi.
uite-asa!a€œ, cum suna poanta unui banc licentios. Acestea toate fiind constatate, sa nu ne nelinistim ca romanii ar gandi si ar simti mai a€žcomunista€œca fostii nostri tovarasi de suferinta si privatiuni din a€žlagarul socialismuluia€œ.
Un studiu recent, condus de catre Ministerul Sanatatii, impreuna cu Ministerul Transporturilor, arata ca 23% din accidentele de circulatie se datoreaza consumului de alcool.
Congo a fost destinatia de banc, de vis, in care si-ar fi dorit sa traiasca romanii satui sa alunece pe fagasul pe care aluneca Romania.
şi un cont în bancă) depinde de cat de puternic şi influent este grupul de prieteni şi parteneri din care provine.
Cine a circulat pe acest drum a observat, cu siguranta, ca, in timp ce "viteii" se straduiesc sa se incadreze in limitele de viteza prevazute de lege, au surpriza sa constate ca sunt depasiti de masini "bengoase", pentru care respectul fata de lege suna ca un banc prost sau ca o poveste pentru adormit copiii.
Banuiesc ca oficialii de la Bruxelles nu inteleg foarte bine capacitatea noastra, reala, de a fi superficiali, de a nu ne emotiona excesiv in fata realitatii si, la nevoie, de a rezolva printr-un "banc" orice nenorocire.
In ce ma priveste, sunt gata sa recunosc ca am exagerat, probabil, spunand ca noi suntem capabili sa punem un gratar cu mititei pe orice Golgota si ca traditionala noastra inclinatie spre zeflemea poate extrage un "banc" din orice nenorocire.
google-analytics.com