Cautare

76 de rezultate pentru "of postal nr1 huedin" (7.61 secunde)
'In calitatea mea de ardelean, in primul rand si de senator de Cluj, in al doilea rand, am participat la Huedin, pe data de 09 septembrie 2010 la comemorarea celor 70 de ani de la moartea preotului protopop Aurel Munteanu, erou si martir al neamului nostru, care a cazut victima, alaturi de alti patrioti, actelor extremiste datorate euforiei generale pe care populatia maghiara o traia in 1940, cu ocazia intrarii trupelor maghiare in orasul Huedin, ca urmare a semnarii Dictatului de la Viena.
Racordarea orasului Huedin la conducta de gaz metan”. Puteti citi in continuare textul integral al intrebarii Lucrarile necesare introducerii gazului metan in orasul Huedin, judetul Cluj au demarat inca din anul 2009.
Daca diferentele de impozit pe venit sunt cuprinse intre 5 lei (50.000 de lei vechi) inclusiv si 150 de lei (1,5 milioane de lei vechi), vor fi restituite prin mandat postal.
diferentele de impozit cuprinse intre 5 lei inclusiv si 150 de lei se restituie prin mandat postal;
Seful Biroului Anticoruptie Hunedoara, subcomisarul Virgil Suba, a declarat ca, pentru a nu-i aplica sanctiunea contraventionala prevazuta de lege, functionarul AND Arad a solicitat administratorului ca mita sa ii fie transferata on line la Oficiul Postal nr.
Renta viagera va veni prin mandat postal Alta modificare introdusa de actul normativ consta in faptul ca plata rentei nu se va mai face direct la BJRV Dolj, ci prin mandat postal, virament bancar si orice alta modalitate prevazuta de lege.
Bucurestenii din sectoarele 2 si 3 pot plati impozitele si taxele locale la orice oficiu postal din Capitala, fara achitarea vreunui comision. ... Dupa efectuarea platilor, clientii vor primi o chitanta stampilata si semnata de catre lucratorul postal.
Unde se achita Persoanele in cauza pot merge la CAS, CJP, AJOFM Dolj pentru a-si achita cota de contributii aferente direct la casieria acelor institutii, fie trimit banii prin mandat postal sau ii pot vira prin banca in conturile acelor institutii.
Documentului se depune in format hartie, direct la registratura organului fiscal sau la oficiul postal, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
Scandal la ridicarea alocatiilor de la un oficiu postal din Bihor. Functionarii au dat cu spray lacrimogen
Fazele de acest fel ne amintesc destul de bine de marele balamuc national provocat de introducerea noul cod postal, cand aceeasi strada primise nu unul, ci uneori chiar si sapte coduri postale diferite.
Anchetatorii au supravegheat mai bine de doua luni doi darabaneni care colectau tigari din localitatile invecinate orasului, pe care le trimiteau apoi, prin colet postal, catre persoane din Bucuresti si Brasov, care comercializau marfa. ... de 29 de ani, la oficiul postal Darabani.
Conform informatiilor oficiale aparute pana la acest moment, cele mai multe fonduri au fost alocate primariilor din Piatra-Neamt (1,1 milioane lei), Calarasi (900.000 lei) si Huedin, judetul Cluj (600.000 lei), toate conduse de catre reprezentanti ai actualei puteri, respectiv ai PDL si UDMR.
Corina Cretu a vizitat mai multe localitati din judetele Salaj, Satu Mare si Cluj, printre care localitatile Bontida, Iclod, Gherla, Luna, Campia Turzii, Turda, Huedin, Floresti si Baciu, precum si municipiile resedinta de judet, Zalau, Satu Mare si Cluj-Napoca.
Ceva mai ieftine sunt pensiunile de doua stele, situate la sud de Huedin. Aici, pachetul de Revelion, cu patru nopti de cazare, costa 680 de lei de persoana.
A MURIT SI MEDICUL REZIDENT O cursa umanitara Bucuresti - Oradea a fost implicata, luni dupa amiaza, intr-un accident aviatic in judetul Cluj, intre localitatile Huedin si Campeni.
Politistii clujeni au identificat in orasul Huedin un autovehicul inmatriculat in Germania, care figura ca fiind sustras de pe teritoriul respectivului stat, si au retinut cetateanul chinez aflat la volan, informeaza Monitorul de Cluj.
Se duce Basescu, deghizat, la un oficiu postal, sa vada cum se vinde timbrul. - Nu se vinde, spune functionarul. - De ce?
Isi vor putea recupera banii si cei care nu se pot deplasa pana acolo, fie prin mandat postal, fie prin procura in cazul mostenitorilor.
Pentru serviciul "Valoare declarata", tariful per trimitere a ramas neschimbat, respectiv 0,8% din valoarea declarata aferenta serviciului postal solicitat.
google-analytics.com