Cautare

6879 de rezultate pentru "numar de telefon international dolce" (3.76 secunde)
Romtelecom a majorat, incepand cu aceasta saptamana, numarul de abonamente Dolce, de la unu la trei, si a redus tariful celui mai ieftin abonament de la 4,9 euro/luna (fara TVA) la 2,9 euro/luna (fara TVA), a anuntat operatorul de telecomunicatii.
Programul complet al meciurilor de la Euro 2012 TVR 1 a sublicentiat catre Dolce Sport o parte din drepturile de televizare a Campionatului European de fotbal din 2012, din Polonia si Ucraina.
Programul si televizarile Campionatului European Vineri, 8 iunie va incepe cea de-a 14-a editie a turneului final al Campionatul European de fotbal, care se va desfasura in 2012 in Polonia si Ucraina.
Reproduc un comentariu de pe Facebook, referitor la expresia dolce farniente. Comentariul a pornit de la filmul difuzat in reluare la ProCinema, EAT, PRAY, LOVE - o ecranizare dupa romanul cu acelasi titlu, al scriitoarei Elizabeth Gilbert.
Romtelecom schimba identitatea vizuala a canalului TV Dolce Sport Incepand de vineri, 1 iunie, de la ora 18.30, televiziunea de sport a Romtelecom, Dolce Sport, are o noua identitate vizuala, schimbare facuta in contextul in care pe parcursul verii se vor difuza campionatul Euro 2012 si Jocurile Olimpice de la Londra, a anuntat vineri operatorul de comunicatii electronice.
SFERTURI DE FINALA: ... Campionatul European de fotbal din Polonia si Ucraina si-a stabilit echipele calificate in faza sferturilor de finala si programul dupa care acestea vor juca in fazele superioare ale competitiei. ... Iata programul complet si transmisiile TV pentru sferturile de finala: SFERTURI DE FINALA • 21 iunie:
Romtelecom ataca piata de televiziune digitala prin satelit cu serviciul Dolce, avand ca slogan "televiziune digitala totala". Serviciul Dolce are un abonament lunar pentru pachetul de programe de baza avantajos pentru clientii Romtelecom, de 3,9 euro, fara TVA.
TELUS International Europe a lansat, recent, TELUS International Romania Community Board, o initiativa de responsabilitate sociala derulata de TELUS la nivel global, prin care compania va distribui anual pana la 100.000 USD catre organizatii non-profit din Romania, incepand cu anul 2017.
Campanie de abonare la Romtelecom:
Finala Campionatului European de fotbal 2012 se va disputa intre Spania si Italia, duminica 1 iulie de la ora 21:45 pe stadionul Olimpic din Kiev si va fi transmisa in direct de posturile de televiziune, Dolce Sport 1, Dolce Sport HD, TVR 1 si TVR 1 HD.
Desi a fost la un pas sa-l demita pe Ilie Stan, declarandu-se nemultumit de atitudinea echipei din partida tur cu Twente, scor 0-1, patronul Stelei este convins ca ros-albastrii pot castiga astazi, in Olanda, in mansa retur a 16-imilor Ligii Europa, si ca se vor califica mai departe.
EURO 2016 este unul dintre evenimentele sportive ale anului, mult asteptate de suporteri din toata lumea. Motorul de cautare Google marcheaza startul EURO 2016, care va avea loc in aceasta seara, cu partida Romania - Franta, printr-un logo special.
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
Cu toate ca nu este o metoda foarte populara de angajare, mai ales în cazul în care locul de munca este în alta localitate decât în cea de domiciliu a viitorului angajat, unele companii sunt de acord ca primul interviu sa aiba loc.
TVR si Dolce vor transmite simultan meciurile de la Campionatul European de Fotbal TVR va transmite in direct toate meciurile din cadrul EURO 2012, oferind Romtelecom dreptul de a transmite simultan aceste meciuri, incepand de sambata, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
Programul evenimentelor importante din urmatoarele 3 luni Se anunta o vara interesanta si aglomerata din punct de vedere fotbalistic. Avem vom avea meciuri in cupele europene, unde sint angrenate Steaua, Petrolul, Pandurii si Astra, dar si din noul sezon de campionat 2013-2014.
Programul evenimentelor importante din urmatoarele 3 luni Se anunta o vara interesanta si aglomerata din punct de vedere fotbalistic. Avem meciuri in cupele europene, unde sunt angrenate Steaua, Petrolul, Pandurii si Astra, dar si din noul sezon de campionat 2013-2014.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. ... Barbatul, in varsta de 20 de ani, vanzator la un magazin de calculatoare din Guangzhou, a murit dupa ce si-a schimbat bateria la telefonul mobil.
google-analytics.com