Cautare

3222 de rezultate pentru "numar televisiune" (5.57 secunde)
Cu aceasta ocazie au fost legitimate un numar de 486 persoane, iar 36 au fost conduse la sediul Sectiei 10 Politie. ... Totodata, au fost verificate un numar de 148 de autovehicule, fiind retinute 2 permise. ... In cadrul actiunii au fost intocmite un numar de sase dosare penale.
Noi puncte fixe de control al valabilitatii rovinietei Un numar de 15 noi puncte fixe de control al valabilitatii rovinietei vor functiona, incepand de marti, pe reteaua de drumuri nationale si autostrazi din Romania, acestea fiind amplasate in zone in care nu pot fi evitate de conducatorii auto, iar alte 8 puncte vor fi montate pe parcursul anului 2015, informeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Echipa Mazare, in numar restrans si cu un purtator de cuvant ametit Mai departe, ieri, pana la ora 11.00, prezenta la vot in judetul Constanta a fost de 12,91% (in mediul urban 12,87% si in mediul rural un procent de 13,03%).
Spunem acest lucru deoarece o victorie adjudecata cu un numar mic de voturi in plus echivaleaza cu un rusinos esec, menit sa-i faca sa se rasuceasca in morminte pe corifeii comunisti:
In 2006, prin hotarare de guvern, judetului Constanta i-au fost alocate peste 400 de miliarde de lei, din care 105 miliarde au revenit localitatilor conduse de primari PSD, in numar de 27, iar peste 300 de miliarde unui numar de 23 de localitati, conduse de primari ai Aliantei PNL-PD.
"fara numar", spune Babus, care adauga ca plangerile la adresa sa sunt referitoare la case, chirii, si "tot felul de chestiuni".
Ministrul Apararii Nationale, Teodor Melescanu, va trebui sa dea explicatii membrilor Comisiei de Aparare din Senat in legatura cu anuntul facut de acesta privind achizitionarea catre Romania, in perioada urmatoare, a unui numar de 48 de avioane de lupta, al caror cost estimat se situeaza intre patru si sase miliarde de euro.
Dar noi bucuram ca va avem in spatele nostru, in fata noastra, pentru ca este greu sa faci un slalom printre ilegalitati, chiar daca acestea sunt in numar de trei. ... Si ce numar ai la bocanc, soldat?
Noi avem un numar de primari, de presedinti de consilii judetene care au simtit apasarea opozitiei. ... 1997 fost un an dificil, s-a produs chiar o fisura, a aparut APR-ul care s-a bucurat de un sprijin foarte activ al mediei si care a smuls un numar de oameni din partid.
Astfel, in anul 2009 Primaria Craiova a alocat suma de 378.814 lei pentru a acorda cel de-al 13-lea salariu unui numar de 542 de angajati.
Prin programul amintit, au fost alocati in total, 2,3 miliarde de lei, de care vor beneficia un numar de 4.000 de elevi si dascali maghiari din Romania.
Premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat miercuri, dupa semnarea acordului de colaborare PSD-UNPR, ca Guvernul USL are in Parlament un numar de 44-45 de voturi peste limita de 231 necesara unei majoritati.
9 locuri de senator au fost vacantate, cvorumul scade Senatul a decis, luni, prin vot, vacantarea unui numar de 9 posturi de senator, cvorumul de lucru al acestei Camere scazand astfel la 65 de senatori.
In schimb, putem urma mult mai usor exemplul Americii avand acelasi numar de servicii secrete ca marele partener strategic si un numar comparabil de agenti secreti - capitol la care am depasit deja Germania.
In schimb, putem urma mult mai usor exemplul Americii avand acelasi numar de servicii secrete ca marele partener strategic si un numar comparabil de agenti secreti - capitol la care am depasit deja Germania.
Societatea avea un numar mediu de salariati de 1.000 de persoane, la aceeasi data. ... Potrivit bilantului contabil pe 2008, Popeci Utilaj Greu inregistrase un profit de 4,6 milioane de lei si avea un numar mediu de 690 salariati.
Acest lucru va aduce un impact net de aproximativ 3,4-3,5 miliarde in anul 2017, dar in acelasi timp toate aceste masuri cumulate vor avea ca efect cresterea economica suplimentara, fata de cea prognozata in urmatorii ani de zile, dar si mai important - crearea unui numar de locuri de munca suplimentar si, iar un lucru extrem de important, cresterea veniturilor populatiei, pentru ca reducerea acestei contributii la angajat, de 3%, practic se traduce indirect prin cresterea veniturilor salariale cu 3%, in momentul in care angajatorul ar lasa ca toata aceasta reducere in avantajul angajatului.
Caroline Wozniacki si-a indeplinit unul dintre visele sale, acela de a aparea intr-un numar Sports Illustrated Daneza Caroline Wozniacki si-a indeplinit unul dintre visele sale, acela de a aparea intr-un numar Sports Illustrated, acest lucru intamplandu-se in acest an, cand jucatoarea de tenis a realizat un pictorial incendiar in costum de baie.
Reach efectiv = procent de univers care a fost atins cu o anumita frecventa OTS = (acronim de la opportunity to see) = frecventa sau numar de vizualizari ale mesajului publicitar de catre subiectii care au vazut campania (cei din reach) Acesti termeni fiind prezentati, nu ne ramane decat sa ii prezentam prin lumina datelor de audienta de pe Internet.
Exista un numar foarte mare de cititori care sunt interesati de eBook readere, dar care au amanat decizia achizitiei in asteptarea titlurilor romanesti, pe care le asteptam in numar mai mare in 2011", a explicat directorul de marketing al eMAG, Irinel Burloi.
google-analytics.com