Cautare

3222 de rezultate pentru "numar televisiune" (4.19 secunde)
Noul numar The Grand Magazine este un omagiu adus unui capitol esential in existenta oricui: ... Cat despre moda, veti fi surprinsi sa descoperiti in acest numar cum reuseste sa transforme notiunea de vintage in forward. ... Noul numar al revistei este in perfecta armonie cu sezonul actual.
Primele 6 judete, cu exceptia Municipiului Bucuresti (1.883,4 mii), ca numar de populatie stabila sunt Iasi (772,3 mii), Prahova (762,9 mii), Cluj (691,1 mii), Constanta (684,1 mii), Timis (683,5 mii) si Dolj (660,5 mii persoane).
12 este primul meu numar cu care am jucat handbal la Steaua si nu e nimic intamplator: ... La un moment dat - veti vedea si povestea mea, pentru ca am trait si dezamagiri, ma gandeam ca acel numar 12 nu mi-a purtat noroc, dar s-a dovedit a fi norocos.
Si medicii, si pacientii, si autoritatile sunt de acord ca trebuie facute eforturi pentru a introduce noile terapii, deoarece avem cel mai mare numar de persoane infectate cu virusul hepatitei C (aproximativ 580.000), cel mai mare numar de decese provocate de complicatiile acestei infectii si, potrivit unui studiu, daca nu se imbunatateste depistarea si tratarea hepatitei C, costurile sistemului sanitar se pot dubla pana in 2040, comparativ cu 2014, iar rata anuala a deceselor va creste de la 1.200 la aproape 3.500, in 2040.
Totodata, sunt inregistrate 44 de servicii de ingrijire la domiciliu administrate de autoritatile administratiei publice locale, care acorda ingrijire pentru un numar mediu pe an de 1708 locuri si 126 de servicii de ingrijire la domiciliu administrate de ONG-uri, care acorda ingrijire unui numar mediu/an de 14.236 beneficiari.
- organizarea de sesiuni individuale si colective de informare si consiliere " pentru un numar de peste 860 de persoane din mediul rural;
In cadrul sau au fost certificati, printr-o serie de 18 cursuri de calificare gratuite specifice un numar de 1494 de angajati, dintr-un numar total de 2464 consiliati.
Romania este considerata una dintre tarile cu cel mai mic consum de stupefiante din Uniunea Europeana cu un numar de decese cauzate de droguri care se ridica doar la 50 de persoane in ultimul an.
Calculul numarului care indica gradul de evolutie spirituala din incarnarea actuala Acest numar se poate afla adunand cifra zilei de nastere cu cifra lunii si cu ultimele doua cifre ale anului nasterii, rezultatul se va reduce la o singura cifra.
Ca urmare a presiunilor facute prin legi draconice asupra femeilor in anii totalitarismului, multe din acestea au nascut un numar mare de copii intr-un interval de timp scurt.
Semnificatia speciala a anului 2018 Ultima data cand am experimentat un an de vibratie 11 a fost in 2009, iar apoi, iar inainte de 2009 a fost in 1910, astfel ca peste 99% din populatia lumii a experimentat pana acum unul sau doi ani de vibratie 11.In numerologie numarul 11 este un numar Maestru, adica are o frecventa vibrationala inalta si este folosit in previziuni, magie dar si stiinte transcedentale.
Este un numar irational si exprima raportul dintre circumferinta unui cerc si diametrul sau. ... Cu timpul, calculul numarului Pi s-a extins, dar s-a constatat ca este un numar infinit. Cu cat se calculeaza mai mult zecimalele acestui numar, cu atat se pierde totul catre infinit.
Specialistii in numerologie spun ca cifra 11 este un numar Maestru, numit si Mesagerul sau Invatatorul. Numar ce ne lumineaza, ghideaza, inspira catre scopul nostru adevarat.
SARS-CoV-2 se transmite insa mult mai usor decat virusul care a cauzat SARS si astfel ajunge la un numar mult mai mare de oameni. ... Acest fapt inseamna ca virusul poate infecta un numar foarte mare de oameni.
Au trecut, iata, mai bine de trei ani de la lansarea pe piata, la 15 octombrie 2001, a primului numar. ... La un numar jubiliar, se scrie, in general, numai de bine.
Pe 23 mai 1998 aparea pe piata primul numar al cotidianului "Monitorul de Galati", editat sub sloganul "Ziarul care sta de vorba cu oamenii". ... Ce il deosebeste de cele de dinaintea lui il reprezinta faptul ca este primul numar din cel de-al zecelea an de existenta.
Este vorba despre o varianta in care, pentru nota maxima, se cer cunostinte intemeiate despre fenomenul "fara numar" al curentului manelist.
Cea in cauza a fost sanctionata contraventional cu suma de 1000 lei si i-au fost ridicate in vederea confiscarii un numar de 260 tigarete, diferite marci, in suma de aproximativ 100 lei.
cu suma de 1000 lei, fiindu-i confiscate un numar de 37 pachete tigari, diferite marci, valoarea bunurilor confiscate fiind de aproximativ 259 lei.
STELIANA de 38 de ani din Bucuresti, care oferea spre vanzare un numar de 12.800 de tigarete de provenienta Republica Moldova, care au fost ridicate in vederea confiscarii.
google-analytics.com