Cautare

6849 de rezultate pentru "numar telefon telefonie fixa tirgovis relatii cu clienti" (7.55 secunde)
Daca vreau sa fac ceva aici, trebuie sa rezolv singur, apeland la relatiile personale Dupa 7 ani in care a operat bolnavi cu suferinte neurologice dintre cele mai complexe, in spitale din Anglia, castigandu-si aprecierea seniorilor englezi si respectul bolnavilor, traind si muncind intr-o lume civilizata bazata pe reguli, respect si spirit de echipa, medical Horatiu Ioani a revenit in Romania.
Dupa ce si-au facut curatenia de primavara, bancherii si-au dat seama ca in decursul unui an au ramas fara vreo 5 milioane de clienti. Ultimele date furnizate de Banca Nationala a Romaniei indica o scadere a numarul de clienti bancari, de la 23,8 milioane la 18 milioane.
BRD a organizat la Galati, pe parcursul a doua zile, reuniuni de afaceri cu clienti ai bancii din judetele Galati si Braila.
Acesta este un serviciu ce se adreseaza in special firmelor prestatoare de servicii, incepand de la hoteluri, restaurante, benzinarii si terminand cu banci, firme de asigurari, societati de brokeraj.
Mii de clienti ai bancilor s-au trezit de-a lungul timpului restantieri fara sa stie la institutiile de credit la care au apelat, desi credeau ca si-au platit datoriile si si-au lichidat conturile. ... Probabil se întâmpla la cei care nu predau cardul, crezând ca au lichidat orice problema cu banca.
„Printre motive vom regasi lucruri legate de ancora personala, dorinta de libertate de actiune, dar si dorinta de a câstiga mai mult, de a face lucrurile mai bine, fara a depinde de regulile impuse de organizatie“, noteaza www.121.ro, subliniind faptul ca nu de putine ori exista cazuri în care angajatul, care, evident, îsi face o firma în acelasi domeniu de activitate, pleaca si cu o parte din clienti.
In Dolj exista multe persoane cu venituri de peste 3.000 de euro pe luna, dar si nevoiasi cu pensii umilitoare. ... "Client de top" cu carduri "Gold" sau chiar "Platinum". Acestea sunt apelativele pe care bancile le aplica acelor clienti cu venituri mari si foarte mari.
Primele care au crescut comisioanele sunt bancile de top, care cumuleaza milioane de clienti in Romania.
Dotat cu mega inteligenta si cu super pragmatism, TRI stie combinatia unica prin care CLICK-urile iti satisfac dorintele. incepand cu luna octombrie a lui 2016, romanii in cautare de microsolutii financiare rapide au la dispozitie www.askredit.ro - platforma de microfinantare interactiva si inteligenta.
Va rog, cine doreste sa vorbeasca la telefon, pe hol, cat poftiti. ... Il invit pe domnul secretar de stat Katalin Kibedi, care va raspunde la o intrebare pusa de domnul senator Gheorghe Funar, in legatura cu incalcarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.
Fraudele pe telefon revin in atentia clientilor Cosmote, de data aceasta folosindu-se de numele companiei Altex pentru a-si atrage victimele. ... Cu Altex ati castigat unul dintre cele 100 de premii in valoare de 2.000 de euro si un telefon Nokia.
In ceea ce priveste informatiile furnizate de catre Serviciul de Relatii Publice din cadrul Inspectoratului General al Politiei, acestea sunt, la momentul actual, in contradictie cu datele stiute in teritoriu.
Dodon si-a intarit pozitia politica in ultimii ani prin sprijinul puternic pentru relatii mai stranse cu Rusia lui Vladimir Putin si prin mesaje anti-UE.
Nevoia de a avea mereu dreptate, apararea punctului de vedere cu orice pret, fac ca tensiunile sa apara pe nesimtite. Un om care stie cu adevarat multe lucruri, este un om deschis la posibilitatea de a invata lucruri noi.
Sunt micile infidelitati permise in relatii? Infidelitatea poate fi comparata pe buna dreptate cu fructul interzis, care strica echilibrul din paradisul unei relatii. ... In plus, atractia catre nou poate fi atat de puternica incat mica infidelitate se va transforma intr-o mare poveste cu un final incert.
Asupra acestui aspect, cei mai cunoscuti bancheri din judetul Constanta - judet cu mai multe institutii bancare chiar si decat Bucurestiul - si nu numai s-au pronuntat in exclusivitate pentru cotidianul "Replica".
In ce consta activitatea unui merchandiser In general, merchandiserul este angajatul unei firme producatoare care doreste sa aiba o legatura cat mai apropiata cu clientii si cu potentialii clienti ai sai si sa se asigure ca are cea mai buna promovare in piata, prin expunerea produselor companiei pe rafturi, in conformitate cu acordul incheiat cu reprezentantii magazinelor, dar respectand in acelasi timp conceptele promovate de companie.
RELATIA CU O FEMEIE CASATORITA. Reproduc mai jos textul de pe blog, integral, subsumat de fapt ideii de a prezenta riscurile unei relatii extraconjugale, dintre un barbat (casatorit sau liber) cu o femeie (casatorita).
Grupul canadian Telesystem International Wireless (TIW) a confirmat ieri ca se afla in discutii cu compania britanica Vodafone privind posibila vanzare a pachetelor de actiuni detinute la operatorul roman de telefonie Mobi Fon si la compania ceha Oskar Mobil, se arata intr-un comunicat al TIW.
Prin vanzarea diviziei de telefonie mobila CosmoRom, compania RomTelecom va avea cale libera catre piata de capital.
google-analytics.com