Cautare

4392 de rezultate pentru "numar telefon abonat" (3.09 secunde)
Inscrieri la telefon: ... Inscrieri la telefon: ... Inscrieri la telefon: ... Inscrieri la telefon: 0723.23.12.12 sau la [email protected].
Un telefon mobil modern poate fi localizat prin doua sisteme: ... in aces caz localizarea se face prin medosa triangulatiei, prin calcularea distantgelor de la telefon la mai multe antene terestre, precizia fiind de circa 5 metri);
IPOTEZE DESPRE POSIBILE CAUZE ALE TUMORILOR CEREBRARE FOLOSIREA UNUI TELEFON MOBIL Folosirea unui telefon mobil creste riscul de cancer cerebral.
Numerele de telefonie fixa vor functiona de la 1 august numai cu prefix, iar pana la 30 septembrie, cand se va incheia Planul national de numerotatie, toate numerele de telefon vor fi formate din 10 cifre, a anuntat joi ANRCTI.
articole prin sms In incercarea de a oferi acces gratuit la informatii unui numar cat mai mare de utilizatori, articolele de pe Wikipedia vor fi disponibile prin SMS.
Exemple de companii care au implementat intranet Utilizare Numar de abonamente la internet in procente, raportat la populatie Potrivit unui comunicat de presa al fundatiei ECDL in 2008 aproximativ 83 % din populatia globala nu folosea Internetul.
Cam aceeasi situatie era seara trecuta si in "curtea" conservatoare, unde mai multi membri PC vorbeau neincetat la telefon si ii trimiteau pe reprezentanti sa asiste la desfasurarea procesului electoral. ... Unii vorbeau la telefon, altii trageau cu sete din tigari.
În aceeasi zi, când s-a încercat folosirea codurilor de reîncarcare s-a constatat ca acestea fusesera deja utilizate, iar la BCR femeia a aflat ca totul nu este decât o înselatorie.Barbatul a indicat numarul de telefon de pe care a fost sunata sotia sa, însa ieri, când am încercat sa aflam cine ofera aceste „promotii“, am aflat ca acel numar este alocat, dar nefolosit.Atacuri de tip „phishing“ la clientii OrangeSituatia povestita de craiovean nu este singulara, în ultimul timp fiind înregistrate o multime de cazuri de fraudare a utilizatorilor de cartele reîncarcabile.
Chiar si dupa ce PDL-istii s-au plictisit sa mai sustina aberatii Andrei Chiliman continua atacurile la adresa lui Antonescu si a conducerii PNL in media portocalie.
2009, "SC Agroterra SRL nu figureaza in evidentele Centrului Zonal Eforie ca abonat cu bransament sau racord la canalizare". Altfel spus, pensiunea ridicata pe numele SC Agroterra SRL foloseste pentru cele 20 de camere ale sale, bucatarie, dependinte etc apa pe care o fura de la RAJA, racordandu-se ilegal.
De la inceput, presedintele Traian Basescu a fost abonat cvasipermanent la primul loc, pe care-l datora atentiei de care se bucurau actiunile sale de impact la public.
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca aproape toate lucrarile merg catre firme ale clientelei de partid locale sau nationale (vezi firmele din Prahova care s-au abonat la lucrari in D-ta).
M-am abonat la Revista Jandarmeriei, ca sa inteleg mai bine cuvantul "interventia" (vorbise ca un adevarat sef de dispozitiv). Ma asteptam, deci, ca presedintele sa apara astazi ca Jupiter Fulminatus (din valuri, dupa ce a gadilat monstrul marin al lui Sebastian Lazaroiu), abatand fulgere si traznete.
Practic, banca s-a abonat la salariul meu ", ne-a declarat un fericit posesor de card de credit. Asadar, o politica interesanta de promovare a cardurilor de credit este includerea acestora in pachetul salarial al angajatilor companiilor mari.
Tariful CS optional de tip social, va fi de 0,15 lei noi/kWh si abonat, pentru un consum de pina la doi kWh pe zi, 0,36 lei kWh/zi, pentru un consum intre doi si trei kWh/zi si 0,71 lei noi/kWh, pentru un consum de peste trei kWh/zi.
 Clanul Sarcina, abonat la contracte Cariera EMC Jilt este o vaca buna de muls si pentru afaceristii locali, deoarece CE Turceni aloca anual un buget de 200 de miliarde de lei vechi pentru lucrarile de prestari servicii la EMC Jilt, cu utilaje închiriate de la firme private.
Companiile spun ca orice abonat poate afla ce fel de gaze consuma daca se uita pe site-ul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei.
Citesc fluxurile de stiri financiare, sunt abonat la Wall Street Journal si la alte publicatii financiare, imi vad portofoliul de actiuni direct pe telefonul mobil".
Vifor Rotar) Sa recunoastem ca amarasteanul otevist, abonat nocturn la postul lui Danut si avid de telenovele politice romanesti, n-a mai avit asa pleasca de cand se zgaiste noptile la OTV.
Conduce un club abonat la medalii, CS Gladiator Craiova, si sala sa este ceva mai libera doar dimineata, dar parca nu-i de-ajuns.
google-analytics.com