Cautare

5866 de rezultate pentru "numar de telefon cotoara elena valeria" (2.96 secunde)
Presedintele Romaniei, Traian Basescu si-a luat doua zile libere, lasand la o parte interesele tarii, care-l macina doar seara pe la ora 7 inaintea jurnalelor de stiri, si "s-a suit" in 8 februarie pe "dealul Clujului", sa dea viata celui mai sentimental proiect al sau, Partidul Miscarea Populara....
Parca mai ieri se batea record dupa record la proba de votat viteza - va mai amintiti, cred, clasicul episod parizian. Un distins domn de la PDL - pe vremea aceea - era titular de rubrica.
Sunday Times publica un articol intitulat "Da, ministre, ai un portofoliu mare", insotit de o fotografie, in care afirma ca decizia de a o numi ministru pentru dezvoltare regionala pe Elena Udrea, celebra pentru ipostazele sexy in care a pozat pentru anumite reviste (in lenjerie intima), dar si pentru acuzatii de coruptie, este controversata.
Agentia AmosNews ne informeaza printrun comunicat de presa ca Elena Udrea a sarit cu parasuta de la 4.000 de metri, la aerodromul Clinceni, ea declarand apoi ca "este o senzatie care merita incercata". ... Am facut-o si pe asta", a declarat Elena Udrea dupa ce a sarit cu parasuta.
Elena Basescu s-a casatorit pe 1 septembrie 2013, iar, coincidenta, un an mai tarziu a nascut o fetita.
Elena Udrea a marturisit in cadrul emisiunii "Wow biz" de la Kanal D, realizata de Madalin Ionescu si Adelina Pestritu, faptul ca ii este frica de intuneric. Dupa divort, Elena a schimbat casa, masina si a slabit destul de mult, aratand acum ca la 20 de ani!
Subminarea economiei nationale in Regimul Basescu are trei nume Traian, Elena si Emil!
Peste 1,7 milioane de romani isi aniverseaza onomastica de Sarbatoarea Sfintilor Mari Imparati Constantin si Elena Dintre cei 1.750.842 de romani sarbatoriti de Sfintii Constantin si Elena, 619.399 sunt barbati, iar 1.131.443 sunt femei Potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, majoritatea romanilor care isi sarbatoresc onomastica de Sfintii Mari Imparati Constantin si Elena, respectiv 476.643, poarta numele de Constantin, alti 79.276 Costel, iar 30.668 Costica.
In cazul oamenilor simpli, gestul de a compune o scrisoare, a o viri intr-un plic si a o pune la posta e presupus ca fiind unul discret. Conducerea PSD a simtit nevoia sa convoace o conferinta de presa pentru a dezvalui cu huruit mediatic o intreprindere de ordin postal.
Elena Udrea e in topul blondelor simpatice si de succes din Romania. ... blonda Elena e mai presus decat protocolul Aliantei PD-PNL, e cea mai tare...
Uneori, insa, e greu de dovedit o cauzalitate intre personalitatea masculina si dominatia feminina. ... Este si cazul lui Traian Basescu, un politician despre care nu se poate spune ca ascensiunea s-ar fi petrecut "sub protectie de fuste".
Presa a speculat dragoastea celor dor eroi ai dramei lui Shakespeare doar pentru ca Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc apartin (sau apartineau) unor clanuri care se dusmaneau de moarte, pana mai ieri - adica pana la formarea noului guvern.
- Ce le transmiti concurentilor de la "Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix? ... De fapt, fiecare editie a acestui concurs e o noua provocare.
Alegeri, socoteli si galagie la PDL Nu cred in teza conform careia partidelor noastre politice le prinde bine cate o cura de opozitie, pentru cumintire si reinvatarea smereniei.
Lista posibililor candidati Partidele lucreaza in aceasta perioada la listele de candidati pentru europarlamentare, care vor avea loc in 25 mai, actualii eurodeputati vizand noi mandate, insa in competitie ar urma sa intre si nume noi, fiind vehiculate posibile candidaturi ale lui Geoana sau Baconschi, dar si Mircea Diaconu.
Ministrul Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat, joi, ca vrea sanctiuni dure pentru hotelierii de pe litoral care de anul urmator nu vor deschide pe 15 mai. ... Noua lege a turismului prevede sanctiuni aspre pentru operatorii de turism.
Dan Tapalaga) Miscarile din aceste zile de pe tabla de sah a politicii romanesti trebuie privite in ansamblu pentru a intelege ceva din tot jocul derulat mai ales in subteran. ... negocierea de acasa nu s-a mai potrivit cu preturile din targ. Totul trebuie luat de la capat.
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor a dispus, in 24 - 31 iulie, o actiune de control la nivel national cu privire la respectarea prevederilor legale in unitatile de cazare turistica.
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiilor (ANRCTI) intentioneaza sa lanseze un registru al abonatilor companiilor de telefonie mobila care va contine numerele de telefon si date de identificare ale acestora.
Se implinesc 11 ani de la moartea Laurei Stoica. Marturisiri sfasietoare ale fratelui sau In 9 martie 2006, Laura Stoica disparea dintre noi, asa ca in 2017 se implinesc 11 ani de la moartea ei.
google-analytics.com