Cautare

3414 de rezultate pentru "numar de tel" (3.95 secunde)
Team Consulting si Centrul de Afaceri Master Deva invita agentii economici bihoreni la cursul de specializare acreditat CNFPA: manager de proiect.
SC Termoelectrica SA, in calitate de vanzator, cu sediul in bdul Lacul Tei, nr. 1-3, sectorul 2, Bucuresti, tel.: ... De aceea, noua licitatie se va face la un pret cu 25% mai mic decat precedentul. ... 577/2002 - privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a OUG nr.
Anuntul a fost facut de catre presedintele ANPC, Dan Vlaicu, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta vineri, 4 iulie in statiunea Olimp. ... *Tulcea - sediul OJPC Tulcea - tel : ... *Sulina - sediul Primariei - tel :
Vestea revenirii trupei Depeche Mode in Romania a fost extrem de bine primita de fani, acestia grabindu-se sa-si achizitioneze biletele pentru unul dintre cele mai asteptate show-uri din aceasta primavara.
Mai mult decat un showroom si un atelier de creatie vestimentara, CONCINNITY Fashion Concept Store este locul unde consilierea de specialitate si cei mai priceputi croitori se reunesc pentru a realiza creatii bespoke, care depasesc asteptarile celor mai exigenti clienti.
Tudor GHEORGHE, Horatiu Malaele, Nicu ALIFANTIS, Mircea VINTILA, Mircea BANICIU Festivalul International Adrian Paunescu - ajuns la cea de-a patra editie, va avea loc la Craiova, in zilele de 1, 2 si 3 Decembrie 2016.
Anamaria Ferentz si-a serbat ziua de nastere pe 18 decembrie. De regula, nu organizeaza petreceri de ziua ei, insa de aceasta data a simtit sa faca un gest nobil.
Acestea au fost cuvintele cheie ale atelierului de scriere creativa si teatru care a debutat in 14 aprilie, la ora 11.00, in mansarda Scolii Step by Step, str Cezar Bolliac nr.
In acest weekend pornim intr-o noua aventura de poveste, in cadrul atelierului Ierbarul Fermecat. ... Pentru duminica pregatim povestea Acceleratul de primavara, dupa George Toparceanu - o poveste din natura, despre 3 pasari si un pui de fag a caror viata linistita este tulburata de trecerea unui tren.
Dosarul Zambaccian a fost initiat de Basescu, Morar si Musca Adrian Nastase vine, intr-o postare pe blog, sa-i contrazica pe presedintele Traian Basescu si primarul Emil Boc, potrivit carora dosarul Zambaccian ar fi pornit datorita unor denunturi facute de catre membri ai PSD.
Argila Albastra de Raciu a fost descoperita in comuna Raciu in urma exploatarii unui zacamant de argila galbena pentru ceramica. Argila Albastra de Raciu continua sa uimeasca lumea terapiei naturiste.
Cantareata isi serbeaza ziua de nastere si strange bani pentru o fetita de 13 ani diagnosticata cu cancer osos! ... De cateva zile se afla in Bucuresti si a intrat in febra pregatirilor pentru ziua ei de nastere.
ziarul la rubrica de matrimoniale. Este locul în care se înghesuie cele mai multe persoane lipsite de vicii, cu o stare materială impecabilă, uniţi totuşi doar de singurătate.
DNA l-a trimis in judecata luni pe Liviu Dragnea, fostul presedinte al PSD, in dosarul Tel Drum. Dragnea e acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si alte infractiuni.
In anul 1948 s-a desfasurat, sub egida ONU, prima reuniune internationala la nivel global consacrata sanatatii, momentul de constituire a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Cu acest prilej, s-a decis ca ziua de 7 aprilie sa fie sarbatorita, in fiecare an, drept Ziua Mondiala a Sanatatii.
Executivul a hotarit in ultima sedinta sa finanteze derularea unor programe de crestere a competitivitatii in zootehnie. De la intrarea in vigoare a actului normativ pina la sfirsitul anului va fi alocata suma de 20 de milioane de lei.
Prin intermediul proiectului ”Aerocalificare” au participat la cursuri de calificare/recalificare gratuite 1552 persoane, din care 1494 au fost certificate.
In legatura cu depunerea fiselor fiscale pentru veniturile realizate din salarii platite in anul fiscal 2004, ca urmare a centralizarii datelor a reiesit ca pana la data de 14 martie a.c., dintr-un total estimat de 17.606 angajatori, au depus fisele fiscale 97,19 %, din care, in termenul legal de pana la 28 februarie a.c., un numar de 17.092 angajatori, respectiv 97,08% si peste termenul legal un numar de 21 angajatori, respectiv 0,1%.
137.375 de persoane din judetul Galati muncesc cu forme legale la o firma cu capital integral privat, potrivit situatiei intocmite la data de 31 iulie de catre Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati.
Galatenii vor putea plati taxele si impozitele locale pe anul 2006 incepind cu data de 9 ianuarie, a declarat primarul Dumitru Nicolae. Potrivit aceleiasi surse achitarea darilor locale a fost devansata cu citeva zile pentru evitarea producerii aglomeratiei la ghiseele Directiei de Fiscalitate.
google-analytics.com