Cautare

2727 de rezultate pentru "nica constantin" (2.96 secunde)
Basescu a facut de cateva ori apel la calm intre cele doua partide, totul pana la izbucnirea scandalului legat de revocarea lui Dan Nica de la Interne, care a dus la o criza politica si institutionala care s-a rezolvat dupa alegerile prezidentiale.
Este vorba despre viceprimministrul si ministrul Administratiei si Internelor, Dan Nica (foto), care nu a reusit sa obtina fonduri europene de peste 4 miliarde de lei vechi pentru firma sa, SC Viticom SRL din Panciu, al carui proiect a fost declarat neeligibil.
Jurnalistul Florian Popa Micsan a publicat pe Facebook cateva ganduri despre Constantin Tudor, o personalitate remarcabila a Calarasiului.
Toti ministrii PSD demisioneaza din Guvern, a anuntat liderul PSD Mircea Geoana, care a precizat ca, astfel, acestia sunt solidari cu vicepremierul Dan Nica, revocat din functie joi dimineata, prin decret al presedintelui Basescu.
Artistul plastic Traian Nica Tuckman a donat comunei Stefan cel Mare din judetul Vaslui 110 lucrari de pictura, dintre care 70 pentru noua scoala din Stefan cel Mare, 30 de lucrari catre Centrul Cultural din satul Muntenesti si 10 la Scoala Brahasoaia.
Sfintii Constantin si Elena 2017: ... Alina Costache) Pe 21 Mai, crestinii ortodocsi ii praznuiesc pe Sfintii Imparati Constantin si Elena. ... SFINTII CONSTANTIN SI ELENA Sfintii Constantin si Elena, cei intocmai cu Apostolii, sunt pomeniti in Biserica Ortodoxa pe 21 mai.
Dan Nica, ministrul administratiei si internelor, a spus ieri ca nu va ezita sa-i dea afara pe angajatii care nu-si fac treaba. ... Ministrul Nica a anuntat demararea programului "Strada 2009", o actiune de "curatare a strazilor" din punct de vedere infractional.
Vicepremierul Dan Nica a afirmat ca la nivelul coalitiei PDL- PSD nu a existat o "cearta" in urma declaratiilor liderilor PSD din CEx de vineri.
Purtatorul de cuvant al PSD, Bogdan Niculescu Duvaz, a anuntat dupa sedinta BPN al PSD ca social-democratii il sustin si mentin sprijinul politic pentru Dan Nica. ... "PSD sustine si mentine sprijinul politic al lui Dan Nica.
Premierul Emil Boc s-a intalnit, la Guvern, cu liderii PD-L, inainte de a lua o decizie in privinta revocarii lui Dan Nica din functia de ministru al Administratiei si Internelor, au declarat surse oficiale.
Ministrii PSD participa la sedinta de Guvern de la Palatul Victoria, a anuntat vicepremierul Dan Nica.
Ministrul Dan Nica s-a aflat pentru putin timp la Cotroceni unde a discutat cu presedintele Traian Basescu. Nica a plecat la Cotroceni de la conferinta extraordinara a PSD Bucuresti.
Liderul local al PSD Galati, deputatul Dan Nica, a facut o radiografie a guvernarii Romaniei de catre actuala Putere vazuta din dreptul Opozitiei.
Vicepremierul Dan Nica a fost validat in unanimitate de Comitetul Executiv pentru a se ocupa de sefia Ministerului Administratiei si Internelor.
Ministrul administratiei si internelor, Dan Nica, a declarat ieri, dupa validarea sa de catre parlament, ca prioritatea sa va fi strangerea hotilor de pe strada, iar in privinta numirilor din minister a spus ca el nu are „nici o framantare si nici o presiune deosebita“.Întrebat ce prioritati are ca proaspat validat la MAI de catre parlament, Nica a raspuns:
Inspectorii Agentiei Nationale de Integritate verifica averea vicepremierului Dan Nica (foto) in urma unor materiale aparute in presa si dupa ce au fost gasite neconcordante intre declaratia de avere depusa la finele anului 2008 si cea depusa in februarie 2009.
Ministrul de Interne, viceprim-ministrul Dan Nica, a declarat, luni, dupa BPCC, ca Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament in trei etape, pe trei pachete de legi:
Presedintele PSD, Mircea Geoana, reafirma sprijinul partidului pentru vicepremierul si ministrul de Interne, Dan Nica, si sustine ca o eventuala suspendare a acestuia cu doua luni inainte de alegeri pune in pericol buna desfasurare a alegerilor.
Premierul Emil Boc i-a intrebat pe ministrii social-democrati, la finalul sedintei de miercuri a Executivului, ce vor face daca presedintele Traian Basescu va semna decretul de revocare a lui Dan Nica.
Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a afirmat duminica, la Realitatea TV, ca la momentul in care Dan Nica a fost remaniat din functia de ministru de Interne, in 2009, in guvernarea PDL-PSD, tocmai pregatea o actiune de arestari la Stamora Moravita, dar nu a fost lasat.
google-analytics.com