Cautare

707 de rezultate pentru "miu valentin" (3.34 secunde)
daca pana acum la nivelul Inspectoratului Judetean Scolar cel mai vehiculat nume pentru postul de inspector general scolar era Petrica Miu, in cursul zilei de ieri surse social-democrate au anuntat ca “aleasa” este, de fapt, Liliana Timofte.
La Inspectoratul Scolar Judetean, lucrurile au revenit in favoarea lui Petrica Miu (care va fi sustinut pentru functia de inspector general scolar), asta dupa ce, cu o zi inainte, pe lista figura un alt nume.
"Nu au parut interesati", a spus Banias si este firesc, de vreme ce inspectorul general scolar, pesedistul Petrica Miu, si-a ales deja cei doi adjuncti, si nicidecum de la PD-L.
Petrica Miu, inspectorul scolar general, le-a multumit edililor din primarii, care au participat cu mijloace financiare la organizarea concursului national.
La Iasi au stat putin si s-au mutat la Bacau. Cand aveau parintii concediu si in vacante venea aici, la bunica-mea si la bunica-miu."
ginerele sau, Nicolae Miu a fost instalat ca subprefect al judetului, iar alte rude si prieteni isi fac acum loc la sefia a 4 deconcentrate.
Ofiterul ii spunea duios bunicii mele "babusca", iar lui var-miu ii dadea unt si miere din ratia lui. La plecare, soldatii au furat din pod trusoul domnisoarei Catrangiu, numele de fata al mamei mele.
Potrivit statutului companiei, Consiliul de Administratie este compus din cinci membri din care trei sunt reprezentanti ai Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului, ceilalti doi, Gheorghe Busu si Elena Miu, fiind reprezentanti ai micilor actionari.
Directorul general al Protan, Cristina Miu a declarat ca ti in conditiile in care societatea mai detine doua statii de prelucrare a deteurilor de natura animala la Dej ti Codlea totuti acestea nu au capacitatea de a prelucra in intregime cantitatea de deteuri stranse pana in acest moment, de la inchiderea unitatii de la Popetti Leordeni a Protan.
La aceasta runda de negocieri s-a dezbatut insa strict problema salariilor, nu si cea a disponibilizarilor”, ne-a declarat Vasile Miu (foto), directorul Oil Terminal.
Monica Anghel si Bogdan Miu au dat startul in "Desteptarea", unde i-au avut ca invitati pe Gabriel Butnaru, redactor sef al Departamentului Stiri, George Zafiu, director muzical si realizatorul emisiunii "Europa Express" si Manuela Nicolescu, redactor Stiri.
Am venit sa ma asigur ca pensia lui taica-miu nu a fost micsorata, el are pensie militara", a spus Dan Diaconesu in discursul sau.
Si unchiu-miu a dorit acest lucru, si el a spus ca vrea tot asa ca unchiul meu. Nu dati vina pe nevasta si pe nu stiu ce.
Astazi, componenta trupei este formata din Paul Ciuci (voce si chitara), Aurel Vasilescu (tobe), Adrian Kiseleff (clape) si Alex Miu (bass).
O fata asa de tanara ca sa stea cu un barbat de varsta lui frate-miu inseamna un singur lucru: ca l-a iubit.
O echipa de medici de la Spitalul "Marie Curie" din Bucuresti a redat mainile unor copii Ariana Miu, o fetita de doar 7 ani, din Targoviste, a primit marti dimineata o noua sansa:
Suntem colegi, lasa-l si pe frati-miu sa plece, nu-i mai da amenda... Sau, mai amuzanti sunt cei care isi suna avocatul, de parca sunt la proces...
echipa are jucători cat de o miuţă sănătoasă cu formaţia Cartoful Garvăn, dar acuş
Ca, daca am spart toata leafa lu‘ barbata-miu asta ma pune sa-mi caut serviciu"... Ziua din an in care unele femei isi fac toate poftele si primesc cadouri de la toata lumea.
Divortul dintre Madalina Miu si Tzanca Uraganu nu s-a terminat inca, si nici acuzatiile grave. Sotia din acte a manelistului a facut marturisiri socante.
google-analytics.com