Cautare

740 de rezultate pentru "iordache pavel" (2.85 secunde)
Sfintii Apostoli Petru si Pavel. Traditii si obiceiuri Circa 500.000 de romani sunt aniversati, sambata, de ziua Sfintilor Apostoli Petru si Pavel (Paul, la catolici).
cel al sefului Autoritatii Rutiere Romane - Constanta, Gabriel Iordache. Problema cu Gabriel Iordache, vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al PD Constanta, este... ... Iordache a reusit, a doua oara, sa ia nota de trecere.
Sorin Iordache, fost presedinte PSD Craiova Pesedistii craioveni au fost ieri in fierbere. Cateva sute de membri au umplut sala mare a Casei Studentilor, unde au participat la Conferinta Organizatiei Municipale pentru a-si alege un nou sef, dupa ce Sorin Iordache a cazut in dizgratia conducerii judetene si centrale.
Larisa Iordache, evolutie dezamagitoare! ... Larisa Iordache a facut patru aparate, in ciuda accidentarii de la picior, dar nu s-a calificat in niciuna dintre ele. ... Echipa Romaniei a fost formata din Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar si Diana Chelaru.
Atributiile primarului comunei gorjene Pestisani, Florin Pavel, arestat pentru luare de mita, vor fi preluate de viceprimarul Pantelimon Tivig. Florin Pavel a depus luni juramantul si si-a inceput cel de-al treilea mandat de primar al localitatii Pestisani.
Pavel Stratan colaboreaza pentru prima oara cu Ioana Ignat si lanseaza piesa si videoclipul Te sarut, o poveste emotionanta ce poate fi intalnita cu usurinta in viata cotidiana.
Sfantul Pavel, inainte de a se pocai, a fost un criminal. Consemnat in Noul Testament, este de notorietate faptul ca rabinul iudeu Saul (numele Sfantului Pavel inainte de convertire) a fost un aprig persecutor al primilor crestini.
Liberalul Marian Iordache este cotat cu prima sansa la alegerile de pe 1 iunie si exista posibilitatea de a castiga Primaria Medgidia chiar din primul tur. ... Marian Iordache (PNL)- 48%, Dumitru Moinescu- 37%, in timp ce PNL este cotat cu 35%, iar PD-L cu 23%.
Faptul ca moartea trupului poate fi biruita era o noutate coplesitoare pentru lumea antica, pagana sau politeista, infricosata si obsedata de moarte, pentru aceia pe care frica mortii ii tinea in robie toata viata, dupa cum spune Sfantul Apostol Pavel (Evrei 2, 15).
De aici a iesit un urias tambalau, care are drept punct de plecare licenta lui Marcel Pavel, care, fiind pus in situatia de a canta doar doua strofe, pentru ca nu avea la dispozitie decat 3 minute, a eliminat, din motive politice, un vers care cuprindea cuvantul Traian.
Fondator si director general al agentiei de turism J'Info Tours, Carmen Pavel are o experienta vasta in turism. Trainer in cadrul J'Info Training, Carmen Pavel coordoneaza si livreaza modulele de Agent de Turism, Ghid National Turism si Manager in Turism.
CUM A SLABIT CLAUDIA PAVEL 5 KG INTR-O SAPTAMANA!
Larisa Iordache, doua medalii la Campionatele Europene de la Moscova Gimnasta Larisa Iordache a obtinut, duminica, medalia de aur, iar Diana Bulimar pe cea de argint, in finala la barna, la Campionatele Europene individuale de gimnastica de la Moscova.
Larisa Iordache, locul 2 la etapa de Cupa Mondiala de la Stuttgart Romanca Larisa Iordache a ocupat locul al 2-lea in concursul de individual compus din cadrul etapei de Cupa Mondiala la gimnastica artistica de la Stuttgart, sambata, cu un punctaj de 57,998, devansata la o mica diferenta de americanca Elizabeth Price, 58,032 puncte Italianca Vanessa Ferrari a ocupat locul al 3-lea, cu 56,866 p, pe 4 s-a clasat elvetianca Giulia Steingruber, 56,699 p, a 5-a a fost britanica RubyHarrold, 55,099 p, a 6-a s-a clasat Carlotta Ferlito (Italia), 54,199 p, pe 7 a terminat germanca Elisabeth Seitz, 53,932 p, iar pe 8 a incheiat Briannah Tsang (Canada), cu 50,132 p.
- Fericitul Avva Pavel, ucenicul sfantului Antonie, a povestit parintilor un lucru ca acesta:
CLAUDIA PAVEL a imbinat utilul cu placutul intr-o superba vacanta in Turcia, unde a urmat un program de detoxifiere si a invatat cum sa aiba un stil de viata sanatos la hotelul The LifeCo din Antalya, dar s-a si relaxat intr-un peisaj de vis oferit de hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa si Amara Dolce Vita Luxury, toate avand oferte de all inclusive, locurile in care Claudia Pavel a profitat de vremea frumoasa si a facut si yoga.
- Acum canti cu numele tau, Claudia Pavel. ... - Acum sunt Claudia Pavel. ... Claudia Pavel a muncit timp de doi ani la albumul ei. ... Claudia Pavel.
Viceprimarul Sorin Iordache a precizat ca mijloacele de transport in comun vor fi introduse in circuit, cel mai probabil, in luna septembrie. Iordache sustine ca ieri au fost puse la punct ultimele detalii pentru finalizarea caietului de sarcini.
Viceprimarul craiovean Sorin Iordache, in subordinea caruia se afla RAT, sustine ca era nevoie de multe zile de dezbateri, din cauza ca au fost solicitate documente fara de care unele dintre societatile participante puteau fi excluse, in ciuda faptului ca produsele oferite de acestea erau mai mult decat acceptabile din punct de vedere al calitatii raportate la pret.
Romania, campioana europeana la feminin Echipa feminina de gimnastica a Romaniei (Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Raluca Haidu), pregatita de cei mai buni antrenori din istoria sportului, cu peste 300 de medalii cucerite la marile competitii, Octavian Bellu si Mariana Bitang, ajutati de Lucian Sandu, a cucerit medalia de aur la Campionatele europene de la Bruxelles, cu un total exceptional - 176,288 puncte, dupa un concurs pe care l-a dominat copios, de la primul pana la ultimul aparat.
google-analytics.com