Cautare

7796 de rezultate pentru "informatii constanta" (4.22 secunde)
Deturnarea traficului de materii prime pentru aprovizionarea Combinatului Sidex din Galati, apartinand Grupului Arcelor Mittal, din Portul Constanta, pe Canalul Dunare-Marea Neagra, catre portul bulgaresc Burgas, a reprezentat subiectul principal al conferintei de presa comune sustinuta la Terminalul de Pasageri din cel mai mare port autohton de senatorul PDL Mircea Marius Banias, alaturi de Ioan Balan, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime (CN APM) SA, Valentin Zeicu, directorul general al CN Administratia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA, Viorel Panait directorul general al SC Comvex SA si Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical.
Ministrii Transporturilor si Culturii s-au contrat in Guvern pe tema Autostrazii Cernavoda-Constanta, Boagiu acuzand ca proiectul este intarziat deoarece Cultura nu a efectuat descarcari arheologice, iar Kelemen demonstrand ca si-a facut treaba, dar Transporturile nu au prevazut bani in acest sens, informeaza Mediafax.
de cosmar din optimile Cupei Cupelor, cu Benfica Lisabona, Energia Pandurii Targu Jiu are parte astazi, de la ora 18.00, de un nou duel tare, de aceasta data in Liga Nationala de handbal masculin, cu campioana HCM Constanta.
Astfel, in perioada 22-30 Aprilie 2015, biletele pentru spectacolele de la Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj si Timisoara sunt mai ieftine cu 40 de procente!
PD Constanta este acea organizatie pe care toata lumea vrea sa o conduca. ... Mai ales ca Partidul Democrat Constanta chiar nu isi permite sa aiba asemenea probleme. PD Constanta trebuie sa-si rezolve relatia cu partenerul de Alianta, cu PNL.
PSD Constanta este pe val. In judet a facut cea mai buna figura din cate se putea la alegerile locale, in timp ce altii nu au reusit macar sa-si urneasca tot electoratul din casa, asa incat PSD Constanta poate emite acum pretentii.
In acest context, Laurentiu Mironescu a mentionat ca obtinerea spatiului se datoreaza, intr-o oarecare masura, bunavointei Primariei municipiului Constanta. ... De mentionat ca la intalnirea de ieri cu mass-media, alaturi de Laurentiu Mironescu s-a aflat si noul director general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta, Mircea Banias.
Imediat dupa lucrarile Consiliului Judetean de Coordonare al PSD Constanta, senatorul Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al social-democratilor, a declarat sambata, in cadul unei conferinte de presa, ca, din punctul sau de vedere, ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, ar trebui sa-si dea demisia sau sa fie demis in urma scandalului scurgerii de informatii din MApN.
(N.N.) Melescanu pledeaza pentru comunitatea de informatii Disputa dintre presedinte si premier este cauzata de faptul ca cei doi primesc informatii diferite, de aceea este nevoie de o comunitate de informatii, astfel ca seful statului si primul-ministru sa aiba informatii veridice si convergente, a declarat liberalul Teodor Melescanu.
Comunitatea de informatii urmareste ufologii (Autor :
Roger Marsh, directorul de comunicatii al asociatiei ufologice MUFON, preciza ca documentele in cauza fusesera eliberate lui Viggiani pe baza legii accesului la informatii din Canada, dar aceasta actiune se pare ca nu a fost bine primita in SUA.
Ingrijorarea CIA In aceeasi perioada, comunitatea de culegere de informatii din America, dar si CIA au inceput sa se ingrijoreze deoarece au aflat ca Uniunea Sovietica cheltuieste cam 60 milioane de ruble anual pentru cercetari paranormale, pe care sovieticii o numeau, folosind un neologism ceh, psihotronica.
a incetat colectarea de informatii despre OZN-uri. ... E adevarat, in 2016, Agentia Centrala de Informatii (CIA) facuse publice o multime de documente, clasificate anterior, inclusiv multe care vorbeau despre incidente neobisnuite, tip OZN, ca si de atitudinea oficialitatilor fata de acest fenomen.
FARCAS) Interesul Agentiei Centrale de Informatii (CIA) a Statelor Unite in fenomenul OZN nu mai are nevoie de argumentari speciale. ... E adevarat - s-au desecretizat mai ales informatii vechi si devenite intre timp binecunoscute. Tot asa, exista si multe informatii care nu vor fi facute publice intr-un viitor previzibil.
Probleme de comunicare Desi observatiile sunt reale - spunea el - si toti oamenii cu care a interactionat in comunitatea de informatii si in Pentagon erau de acord ca datele exista, totusi subiectul nu se incadreaza fara probleme in profilurile cunoscute ale programelor guvernamentale.
Avem nevoie de mai multe informatii, dar media de astazi este afectata de fenomenul stirilor false, complicand abilitatea noastra de a primi noi informatii.
FARCAS) In ultimele luni, zona cea mai fierbinte a ufologiei a continuat sa ramana cea legata de ecourile dezvaluirii, in decembrie 2017, a programului de 22 milioane de dolari, numit AATIP, al Directiei de Informatii a Apararii din SUA, program menit sa dea raspuns la intrebarile:
"Serviciul Roman de Informatii isi reitereaza angajamentul ferm de a continua desfasurarea anchetei interne declansata ca urmare a ultimelor evenimente si de a lua masurile care se impun la finalizarea acesteia", se arata intr-un comunicat al SRI.
Totodata, in documentul depus de CNSAS in instanta se arata ca Igor Parvu ar fi dat informatii Securitatii despre situatia navigatorilor romani in porturile straine si despre doi fosti colegi ai sai de la insitut, promotia 1982, care au ramas ilegal in stainatate.
Al doilea punct al solicitarii de informatii viza numarul agentilor de politie din Dolj care, dupa absolvirea aceleiasi forme de invatamant neacreditate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, primesc un spor de 25% la salariu tocmai pentru ca au studii superioare.
google-analytics.com