Cautare

7796 de rezultate pentru "informatii constanta" (3.28 secunde)
Actiunea liderilor locali ai PPCD - filiala Constanta de a minimaliza efectele tranzactiilor economico-financiare desfasurate de Liviu Scarlat, presedintele PPCD Constanta, ar putea fi catalogata drept o sinucidere politica pentru un partid care este destul de slab reprezentat pe scena politica romaneasca.
Pe acest subiect au avut loc discutii referitoare la modul in care judetul Constanta se pregateste pentru aceasta integrare, si cat de aproape este Constanta de Europa. ... In ceea ce priveste nivelul de pregatire al judetului Constanta pentru aderarea de la 1 ianuarie 2007, parerile au fost impartite.
In urma unei decizii a Curtii de Apel Constanta, decizie pronuntata in data de 22 mai anul curent, Consiliul Judetean Constanta este obligat sa plateasca suma de 1.092.744.726 de lei vechi catre Institutia Prefectului judetului Constanta, sustine prefectul Danut Culetu.
In urma cu cateva zile, ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, l-a dat drept exemplu de comportament neadecvat in relatia cu organismele finantatoare ale Uniunii Europene pe Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta.
In aceasta calitate, demnitarul a vizitat vineri Constanta, insotit de deputatul George Dragomir, consilierii judeteni Victor Manea, Ovidiu Cupsa si alti oficiali, pentru a vedea la fata locului modul in care autoritatile locale stiu sa se pregateasca pentru aderare, prin implementarea acquis-ului comunitar specific fiecarui domeniu in parte, cu alte cuvinte felul in care constantenii stiu sa adopte legislatia europeana si sa respecte obligatiile impuse de aceasta.
In perioada 8- 11 octombrie 2006, prefectul Danut Culetu va conduce o delegatie reprezentativa a judetului Constanta in Germania, Landul Renania de Nord Westfalia.
In perioada 8- 11 octombrie 2006, prefectul Danut Culetu va conduce o delegatie reprezentativa a judetului Constanta in Germania, Landul Renania de Nord Westfalia.
Senatorul PD de Constanta Dorel Onaca a ales o modalitate inedita de a-si promova activitatea politica. Daca ceilalti parlamentari democrati s-au axat pe proiecte de interes strict local, materializate in diferite initiative legislative, Onaca prefera o abordare de marketing, menita sa familiarizeze Constanta in randul jurnalistilor din presa centrala.
Chiar cu o zi inainte de convocarea Consiliului de Coordonare Local al Organizatiei Municipale a PD Constanta, mai vechile probleme au revenit in actualitate.
Mai mult, initiativa lui Radu Mazare de a amenaja cluburi ale pensionarilor in tot municipiul Constanta nu este altceva decat o preluarea a unei idei mai vechi a PNL Constanta, consilierul liberal Tudor Topor amintind ca primul astfel de club al pensionarilor a fost infiintat acum mai bine de doi ani chiar de catre organizatia municipala PNL.
Alaturi de initiativa legislativa privind transferarea a 25% din actiunile Aeroportului Mihail Kogalniceanu catre Consiliul Judetean Constanta, deputatii PSD de Constanta, Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin, au plusat, luand in vizor si porturile Constanta, Mangalia si Navodari.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, care este si prim-vicepresedinte al PSD Constanta, a dat de inteles ieri ca este posibila o colaborare cu PNL, pentru binele comunitatii si pentru realizarea unei adevarate descentralizari.
Organizatia de Tineret a Partidului Romania Mare - filiala Constanta este, in acest moment, in plin proces de actualizare a bazei de date, prin care se urmareste identificarea exacta a membrilor care sunt activi, cu cotizatia la zi, a declarat Magdalena Cusa, secretarul coordonator la municipiu a OTRM Constanta.
Potrivit presedintelui PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, incepand de pe 4-5 iulie si pana in prezent, au fost comandate si primite rezultatele mai multor barometre de opinie pentru localitatile Mangalia, Eforie, Cumpana, Lumina, Mihail Kogalniceanu, Ovidiu, Basarabi, Cernavoda, Cerchezu, Negru Voda, Rasova, Adamclisi, Cogealac, Nicolae Balcescu.
Liberalii s-au intrunit duminica, 2 decembrie a.c., pentru a discuta, printre altele, rezultatele obtinute in judetul Constanta la alegerile pentru Parlamentul European. Membrii Delegatiei Permanente Teritoriale a Partidului National Liberal filiala Constanta au mai dezbatut, cu aceeasi ocazie, si planul de actiuni pentru perioada imediat urmatoare.
Biroul Permanent National al Partidului Democrat- Liberal a confirmat ieri informatiile pe care "Replica" le-a oferit in exclusivitate zilele trecute si a decis tragerea pe linie moarta a sefului PD-L Constanta, deputatul Stelian Dutu, prin respingerea candidaturii acestuia la presedintia Consiliului Judetean.
Aruncand "elegant" vina in carca senatorului Dorel Onaca si a avocatului Ion Popescu, deputatul Dutu incearca sa se infatiseze in fata viitorilor sai sefi conservatori drept cel mai performant politician pe care l-a creat vreodata Constanta.
Sedinta extraordinara a Consiliului de Coordonare Local, convocata de mai multi membri care au fost intre timp exclusi din partid, a reunit la Teatrul Ovidiu peste 300 de persoane, care s-au manifestat vehement impotriva actualei conduceri interimare a organizatiilor judetene si municipale Constanta.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, la Constanta, ca Romania trebuie sa devina un imens santier dupa alegerile parlamentare pentru ca este nevoie sa fie construite sute de mii de locuinte pentru tineri si pentru persoanele cu probleme sociale.
PSD Constanta, organizatie condusa de primarul Radu Mazare (foto), a avut, ieri, inca o runda de discutii referitoare la lista de viitori noi directori ai serviciilor deconcentrate.
google-analytics.com