Cautare

4048 de rezultate pentru "informatii bihor" (3.72 secunde)
Comisarii au atras la buget din impulsionari circa 40 de milioane de lei Comisarii Garzii Financiare Bihor au efectuat, luna trecuta, mai multe actiuni de impulsionare a agentilor economici de a-si plati obligatiile la bugetul de stat.
In Bihor, sunt multi cei care "umfla" rambursarile de TVA De asemenea, partenerii de afaceri ai institutiilor publice au de incasat contravaloarea TVA-ului. ... "In Bihor avem zeci de cazuri in care solicitantii de rambursari de TVA nu sunt de buna-credinta.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au atras luna trecuta la buget peste 10 miliarde de lei vechi, din care au incasat numai 2,5 miliarde de lei vechi.
Florin Chise participa cu palinca din Bihor la Targul organizat de Paste in Parcul Cismigiu. ... Printre cele mai cautate standuri se numara si cel al lui Florin Chise din Bihor, cu palinca de mere si palinca de pruna extraordinare.
La Bihor, desi inca nu si-a anuntat oficial candidatura, elnök-ul Kiss are toate sansele sa-si pastreze functia. Voturile maghiarilor din judet se vor duce, incolonate, catre jupanul UDMR Bihor, in timp ce ale romanilor se vor dispersa intre vreo doi-trei candidati, aceiasi si cam ponositi.
Un grup de parlamentari PSD a depus la Camera Deputatilor o initiativa legislativa privind reglementarea activitatii Comunitatii Nationale de Informatii (CNI) pentru securitatea nationala a Romaniei.
Inca inainte de crearea CIA, a Consiliului National de Securitate, si chiar a OSS (Office of Strategic Services - precursorul CIA), rapoartele de informatii pentru sefii de Stat Major si autoritatile superioare ale Statelor Unite ale Americii erau realizate de American Joint Intelligence Committee (JIC).
Ele au fost realizate, incepand din 1967, de Secretariatul 2 al Directiei de informatii militare DI55. ... Functionari publici, ofiteri de informatii si personal militar dezbateau modul in care guvernul britanic ar trebui sa raspunda la ceea ce ei numeau obsesia mass-media privind OZN-urile.
Presedintele Basescu doreste ca modelul Comunitatii Nationale de Informatii sa fie extins la scara intregii Uniuni Europene. Afirmatia a fost facuta la Conferinta comisiilor parlamentare pentru controlul serviciilor de informatii din tarile UE, care s-a desfasurat ieri la Palatul Parlamentului.
intrucat Mihai Vlad si-a exprimat dorinta de a fi mentinut in functia pe care o detine, iar marcel Sampetru si George Balan sunt in asteptarea unei oferte de ocupare a unor posturi de conducere in interiorul Ministerului Public (Parchetul General si alte Parchete), au convenit sa uzeze de informatiile la care Mihai Vlad are acces datorita functiei detinute (sef Serviciul Informatii Ilfov).
a fost loctiitor adjunct al secretarului apararii pentru securitate si informatii, apoi directorul de personal al Comitetului pentru Informatii din Senat.
Presedintele Basescu ii nominalizeaza pe Claudiu Saftoiu, consilier prezidential, si pe George Maior, senator PSD, pentru functiile de directori la Serviciul de Informatii Externe (Saftoiu) si Serviciul Roman de Informatii (Maior). ... SIE se ocupa cu colectarea de informatii externe pentru protectia statului roman.
PNL a lansat de ieri in judetul Bihor campania "Coalitie impotriva coruptiei" prin care isi propune sa identifice, cu ajutorul cetatenilor, informatii privitoare la cazurile de coruptie din judet.
PSD Bihor a primit aproximativ zece mii de exemplare dintr-o publicatie speciala anti-Basescu, tiparita la comanda si pe cheltuiala conducerii centrale a partidului, dar pe care reprezentantii organizatiei au decis sa n-o distribuie deoarece nu este marcata conform legii.
Vasile Farc, reprezentatul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, ne-a declarat ca transferul competentelor se va face in trei etape:
Camera de Comert si Industrie Bihor organizeaza, in perioada 2-5 septembrie, impreuna cu Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, la Mangalia un seminar privind protectia marcilor. ... Pentru rezolvarea problemelor organizatorice, CCI Bihor roaga doritorii sa comunice intentia de participare cu/fara insotitor pana cel mai tarziu 4 august.
Este un pas inainte pentru ca prin aceasta metoda se incearca si evitarea muncii la negru", a declarat Vasile Farc, purtatorul de cuvant al Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor.
Amenintarea dumneavoastra nu mi-a creat nicio emotie sau temere intrucat referitor la afirmatiile facute detin informatii, indicii si chiar probe pertinente si concludente:
Comunitatea Nationala de Informatii (CNI) reuneste patru dintre cele sapte servicii servicii secrete ale Romaniei:
Ca si la posta clasica, fiecare pachet contine informatii referitore la destinatar, astfel incat el sa poata fi corect dirijat pe retea.
google-analytics.com