Cautare

726 de rezultate pentru "gertner augustin alin" (3.16 secunde)
124 alin. ... 148 alin. 2 si 4 din Constitutie, chiar si dupa modificarea propusa, atata vreme cat si dupa modificare alin. 2 este identic in substanta lui, iar alin- 4 se mentine. ... 124 alin. ... 148 alin. ... 73 alin.
Asa fiind, in conditiile in care, legiuitorul primar a stabilit, deja, prin Legea 221/2008 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului 15/2008 privind cresterile salariale ce se vor acorda in anul 2008 personalului din invatamant conditiile si criteriile de acordare a acestor cresteri salariale, Guvernul, prin interventia sa ulterioara, intra in conflict cu prevederile art.61 alin.(1) din Constitutie, potrivit carora "Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului roman si unica autoritate legiuitoare a tarii".
Anca Apostol) Jurnalistul Ion Cristoiu spune, in contextul trimiterii in judecata a Dosarului Revolutiei, ca procurorul general, Augustin Lazar, Parchetul General si presedintele Klaus Iohannis au emis documente prin care statul roman isi asuma teza ca in decembrie 1989 a avut loc o lovitura de stat, si nu o Revolutie.
Anterior, Curtea Constitutionala a analizat joi proiectul legii de revizuire a Constitutiei, ajungand la concluzia ca primele 61 de articole sunt constitutionale, conform anuntului facut de presedintele Curtii din Romania, Augustin Zegrean.
Judecatorii subliniaza ca art.18 alin.(1) din legea criticata care prevede ‘‘conducatorul delegatiei Romaniei la reuniunile Consiliului European este presedintele Romaniei sau primul-ministru al Guvernului Romaniei‘‘ este formulat chiar in sensul deciziei Curtii din 27 iunie, la care au formulat, de asemenea, opinie separata.
Augustin Zegrean, in spital, dupa ce a cazut pe gheata Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a fost internat intr-un spital din Bucuresti, cu fractura de col femural, dupa ce a cazut, luni seara, pe gheata, la intrarea in Parcul Herastrau.
Patrick Andre de Hillerin) Patrick Andre de Hillerin si-a exprimat opinia in ziarul Lbertatea, despre procurorul general Augustin Lazar. ... xxx Cam asta a fost Augustin Lazar pentru comunism: ... Dar cam asta a fost Augustin Lazar pentru comunism: ... Augustin Lazar este, inainte de toate, un om de cariera.
- Ati scris pe pagina dv de Facebook despre denaturarea Revolutiei Romane din Decembrie 1989, de catre procurorul general Augustin Lazar, in calitate de reprezentant al Ministerului Public.
13 alin. ... 75 alin. ... 29 alin. ... 88 alin. ... 63 alin. ... 70 alin. ... 63 alin. ... 121 alin. ... 122 alin. (2) autoritatile administratiei publice locale (consilieri locali, primari, consilieri judeteni, presedintele consiliului judetean) sunt alesi in conditiile legii.
Alin Teodorescu: "Formula de guvernare aleasa de Traian Basescu e foarte riscanta" Sociologul Alin Teodorescu, directorul IMAS, spune care au fost adevaratele motive pentru care Emil Boc si-a dat demisia • Jurnalul National: ... • Alin Teodorescu: ... • Alin Teodorescu Demisia nu-i aduce dlui Boc, personal, prea multe puncte.
Alin si A. ... Alin si A. ... Alin de 22 de ani, L. ... Alin, P. ... Alin, L. ... Alin de 22 de ani, L. ... Alin, P. ... Alin, L.
Tot in 1989, pe 30 decembrie, este lansat Curierul Romanesc, in format bilunar, sub egida Asociatiei "Romania", al carui presedinte era Augustin Buzura.
- Tot in 1989, pe 30 decembrie, este lansat Curierul Romanesc, in format bilunar, sub egida Asociatiei Romania, al carui presedinte era Augustin Buzura.
Ion Iliescu a publicat pe blogul sau un text dedicat scriitorului Augustin Buzura Textul este intitulat La disparitia unui prieten si il puteti citi in continuare.
96 alin. ... 397 alin. ... 397 alin. ... 80 alin. ... 397 alin. ... 397 alin. ... 80 alin. 2 din Constitutie. IV. 3. COMPLICITATEA Complicitatea, ca forma de savarsirea a infractiunii de catre Presedinte, consta in ajutorul dat grupurilor nereprezentative, aflate in afara ordinii de drept, pentru desfasurarea actiunilor lor.
Incalcarea art. 152 alin. ... 44 alin. ... Pe de alta parte, alin. ... 23 alin. ... Potrivit dispozitiilor alin. ... 111 alin. ... 126 alin.
153 alin.(l) din Regulamentul Senatului: ... Conform art 155 alin.(2) din Regulamentul Senatului, Presedintele Senatului nu va supune dezbaterii motiunile simple care nu indeplinesc cerintele prevazute la art. ... 153 alin.(2) si alin.(3) din Regulamentul Senatului: ... 157 alin.(2) din Regulamentul Senatului faptul ca:
Publicam in continuare cea de-a doua parte a unui extraordinar studiu scris de Augustin Ioan, si publicat pe site-ul Centrului Cultural META, studiu intitulat Centrul civic absolut: ... Augustin Ioan) (continuare) Din motive evidente, capitala Romaniei trece din vreme in vreme prin transformari chirurgicale, care sunt aproape intotdeauna radicale.
Augustin Zegrean, Petre Lazaroiu, Mircea Stefan Minea, Iulia Antoanella Motoc, Valentin Zoltan Puskas Jurnalul National informeaza:
Magda Marincovici) Augustin Buzura: ... Academicianul Augustin Buzura, care a intemeiat si a condus o perioada acest institut, spune ca "nu ar renunta la autoritatea presedintetului asupra ICR in conditiile in care Crin Antonescu este la Palatul Cotroceni". ... • Augustin Buzura:
google-analytics.com