Cautare

494 de rezultate pentru "ene danut" (2.98 secunde)
In acelasi timp, surse din Inspectoratul General al Politiei de Frontiera au confirmat existenta anumitor animozitati la Constanta si ne-au sugerat ca orice este posibil, inclusiv demiterea comisarului sef Tudorel Ene.
Indignat de "magariile afirmate prin presa" de prefectul Danut Culetu, vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, Petre Stanca, si-a chemat "armata" de primari pesedisti afara din Sala Mare a Prefecturii, dar numai dupa ce a spus tot ce avea pe suflet.
Consilierul PNL Gabriela Ene si-a prezentat demisia dupa ultima sedinta a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea.
Consilierul PNL Gabriela Ene si-a prezentat demisia dupa ultima sedinta a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea.
Noul prefect al judetului nostru este, prin ordonanta Guvernului Tariceanu, liberalul Danut Culetu, pana deunazi reprezentant al Aliantei in Consiliul Judetean Constanta. De asemenea, Danut Culetu este directorul ING Bank Constanta, de unde acesta va trebui sa demisioneze, in conditiile noii functii.
In ciuda unor zvonuri alarmiste, care anuntau ca principal scop al acestui control de fond debarcarea comisarului sef Tudorel Ene de la sefia Directiei Regionale, vocile autorizate sustin ca nu este vorba decat despre un control planificat, de rutina.
In cursul zilei de ieri, la sediul Directiei de Ape Dobrogea Litoral a avut loc o sedinta pe tema delimitarii costiere, intalnire la care au participat atat reprezentantii DADL, mai multi primari din judetul Constanta, cat si secretarul de stat Lucia Ana Varga, respectiv prefectul judetului Constanta, Danut Culetu.
In urma audierilor desfasurate ieri in Plenul CSM a reiesit implicarea sefului Sectiei Civile, Danut Cornoiu, in mutarea dosarului dupa repartizarea sa aleatorie la Completul 1, motiv pentru care s-a decis excluderea acestuia din magistratura.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Daniel Constantinescu a facut, in cursul zilei de ieri, plangere penala impotriva prefectului Danut Culetu.
Presedintele executiv al Organizatiei Municipale a PD Constanta, Danut Moisoiu, intra in concediu. ... Danut Moisoiu a declarat, cu mana pe inima aproape ca a fost incantat de prezenta "unor tineri valorosi la Scoala de Vara", concluzionand, drept urmare ca "viitorul PD este asigurat".
Relatiile Prefectura - Primaria Municipiului Constanta sunt, pe zi ce trece, din ce in ce mai incordate, in ciuda faptului ca prefectul Danut Culetu declara, in urma cu ceva timp, ca este dispus sa discute cu primarul Radu Mazare pe teme care vizeaza municipiul.
In urma cu doua zile, intr-o conferinta de presa, presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu a facut referire la o anumita practica, iar in acest sens l-a indicat pe consilierul municipal PD Danut Moisoiu ca fiind una dintre persoanele care aplica respectiva metoda.
In termen de 20 de zile, prefectul Danut Culetu urmeaza sa convoace o noua sedinta, in care Partidul Social Democrat, Partidul Romania Mare si Alianta D.A.
Consiliul Judetean Constanta il acuza pe prefectul Danut Culetu de "obstructionarea pregatirii alegerilor" si "isi rezerva dreptul de a depune plangere penala pentru abuz in serviciu".
Vifor Rotar) Sa recunoastem ca amarasteanul otevist, abonat nocturn la postul lui Danut si avid de telenovele politice romanesti, n-a mai avit asa pleasca de cand se zgaiste noptile la OTV. ... Danut a detonat incarcatura mediatica mult mai devreme, la ora convenabila de varf.
Alianta PNL-PD ar putea efectua, la inceputul saptaminii, prima remaniere a actualului Guvern, printre cei care ar putea sa-si piarda posturile figurind Mircea Cinteza, Ionut Popescu si Cristian David (PNL), precum si Sulfina Barbu, Ene Dinga, Gheorghe Dobre si Gheorghe Seculici (PD).
Prima mutare Tonul mutarilor dintr-o parte a CJ, aflata in Opozitie, catre majoritate, fragila la acea vreme, a fost dat de consilierul judetean PSD Anca Ene, care a lasat fostul partid aflat cindva la guvernare pentru partidul scos invingator de Eugen Durbaca - PUR.
Roxana Ene si Aurel Rotaru s-au intors acasa cu cate doua medalii. ... "A fost o competitie puternica, cu 413 atleti, din care sportivii nostri au iesit foarte bine, ceea ce le ridica moralul pentru competitiile viitoare", a spus ieri antrenoarea si totodata mama Roxanei Ene, Eugenia Ene.
Astfel, consilierii judeteni Adelina Hristea si Anca Ene au tinut sa-i asigure pe alegatori si sa-l “lumineze” pe democrat ca ele au muncit mult la Bruxelles. ... Am auzit doar ca a criticat modul in care ne comportam noi la Bruxelles”, a spus consilierul judetean conservator Anca Ene.
Asociatia "Adevar si Dreptate", al carei vicepretedinte este Viorel Ene, a contestat, la Tribunalul Bucuresti decizia Biroului Electoral Municipal de admitere a candidaturii lui Dan Voiculescu, propus pe listele de candidati la Senat ale Aliantei PSD+PC.
google-analytics.com