Cautare

23646 de rezultate pentru "de unde pot cumpara antena tvfox" (6.18 secunde)
Dan Capatos si-a sarbatorit ziua de nastere chiar in platoul emisiunii pe care o modereaza, Show pacatos, de la Antena 2. ... este lider de audienta. Seara de luni, 24 mai 2010, nu a facut nici ea exceptie.
De multe ori, in emisiunea TV "In gura presei", Mircea Badea il imita cu succes pe Stefan Banica Jr. ... El a fost aplaudat sincer si chemat la bis de spectatorii care au asistat la mini-recitalul dat in Hard Rock Cafe din Capitala.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "DE ZIUA LUI BADIN, DESPRE PROSTIA DE LA ANTENA 3", in care demonstreaza cum postul tv face jocul regimului Basescu, renuntand la profesionisti in favoarea unor portocalii mascati.
"Realitatea TV, lider de audienta de Ziua Unirii". Realitatea TV a fost lider de piata de Ziua Unirii, in intervalul orar 10:00-14:00, atat la nivel national, cat si in zona urbana.
Premierul Emil Boc indeamna prefectii sa se lupte cu Realitatea si Antena 3. Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Victor Ponta, l-a criticat, luni, pe primul ministru Emil Boc, afirmand ca acesta indeamna prefectii sa se lupte cu televiziunile Realitatea si Antena 3.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "PRIMA EMISIUNE A OANEI STANCU LA ANTENA 3. ... Samabata seara, de la 7 fara 10, a fost prima emisiune pe post de "Ora de foc", zisa "Exces de putere", a Oanei Stancu, secondata de Adrian Ursu, la Antena 3.
Un primar vrea sa faca o toaleta de 60 de mii de euro intr-o scoala. ... xxx Moderatorul de la Realitatea (Oana Dobre) baga textul cu drobul de sare, ca daca si cu parca dupa regimul Basescu.
"Sunt tot felul de incercari de a decredibiliza Antena 3 si oamenii ei" Adrian Ursu povesteste ce a descoperit mergand prin tara, pe urmele unor oameni, intamplari si locuri descoperite in Arhiva Nationala de Film si prezentate in cadrul emisiunii sale de arheologie politica, "Secvential", de la Antena 3, dar si despre schimbarile majore din grila postului de stiri la care lucreaza si incercarile de destabilizare a statiei pe care le fac, prin diferite modalitati, domnii aflati la guvernare.
Mircea Badea prefera sa-l voteze pe Basescu Supararea liberalilor pe discursul impaciuitor al lui Victor Ponta, din Parlament, ar putea fi nimic, in comparatie cu iminenta reactie a lui Dan Voiculescu, care a fost atacat frontal de presedintele PSD.
Sabin Orcan) Interventia organelor statului in programul unei televiziuni nu poate fi decat 'un atentat la libertatea de exprimare'? Doua schimbari neanuntate in programul Antenei 1 trebuie sa le fi dat in ultimele zile oarescari emotii telespectatorilor fideli ai canalului controlat de Dan Voiculescu & familia.
Sabin Orcan) Interventia organelor statului in programul unei televiziuni nu poate fi decat 'un atentat la libertatea de exprimare'? Doua schimbari neanuntate in programul Antenei 1 trebuie sa le fi dat in ultimele zile oarescari emotii telespectatorilor fideli ai canalului controlat de Dan Voiculescu & familia.
In schimb, Antena 3 a atins o audienta-record. ... In conditiile "embargoului" impus de principalul partid de guvernamant, ai carui reprezentanti nu mai calca de anul trecut prin platourile respectivei televiziuni, participarea premierului Mihai Razvan Ungureanu la emisiunea "Sinteza zilei" parea o victorie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a amendat cu 50.000 lei postul de televiziune Antena 3 pentru dezechilibrele comise la emisiunile electorale difuzate in perioada alegerilor locale din 10 iunie, informeaza Agerpres.
Trebuie sa fii constienta de asta. ... Nu astepta nimic de la Base. ... Mergi la Antena 3 si spune tot. ... Antena 3 te va accepta in emisiune.
Antena 3 traverseaza momente foarte dificile din momentul anuntului privind evacuarea din sediu, venit de la ANAF - Guvern. Toti angajatii isi strang lucrurile din birourile in care au stat unii 20 de ani, altii 10, altii 5.
Daca v-ati fi asteptat ca Loredana Chivu sa fie in topul salariilor la Antena, ei bine, va inselati. ... "Lumea crede ca Loredana s-a imbogatit de cand este angajata in Antena, insa nu este deloc asa, dimpotriva...
Jurnalistul, scriitorul si analistul politic Ion Cristoiu este creatorul unui nou tip de ziar - Evenimentul zilei, cotidian considerat deschizatorul presei romanesti de dupa 1989.
ANDREEA BERECLEANU A DEZVALUIT MOTIVUL DIVORTULUI DE ANDREI ZAHARESCU Au fost ani multi impreuna si erau unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi. Au divortat, iar pana de curand motivul a fost un mister.
Antena 3 a initiat o petitie: ... Peste 32.000 de semnaturi, in doua ore Antena 3 a decis sa raspunda jignirilor presedintelui Traian Basescu de joi seara, printr-o noua petitie, prin care cere demisia sefului statului.
FARCAS) (Continuare) Un obiect luminos deasupra casei Un alt caz interesant este cel al unei familii aflata intr-o statiune de odihna din statul Tacuarembo. Se uitau cu totii la televizor inainte de a merge la culcare.
google-analytics.com