Cautare

900 de rezultate pentru "cretu marcel colentina 14" (3.37 secunde)
Parlamentarii PSD Gabriela Cretu, Adrian Severin si Radu Podgoreanu, euroobservatori PSD la Parlamentul European, au afirmat ieri ca raportul preliminar al comisarului pentru extindere, Olli Rehn, trebuie privit cu moderatie.
Gabriela Cretu: Femei din toate limbile, uniti-va! Limba incastreaza in ea structurile sociale si ierarhiile valorice;
Caz in care s-ar putea confrunta si cu o fosta colega, Corina Cretu, cu care Ponta vrea si el sa atace Cotrocenii - Deocamdata, conform unui sondaj INSCOP, Iohannis conduce intr-un top al candidatilor in care concureaza cam de unul singur - O videoconferinta a procurorilor DNA cu fugarul Ghita, care se pare ca a obtinut azil politic in Serbia, desface capacul unei oale sub presiune care va face explozie peste doar vreo 2 zile - Investigata de Inspectia Judiciara pentru ignorarea prevederilor legale privitoare la completele de 5, Cristina Tarcea face dezvaluiri despre o posibila implicare (in ce?) a lui Dorneanu, afirmand ca acesta ar fi chemat-o sa discute intr-o camera intunecoasa si fara telefoane mobile.
PSD vrea sa ii trimita la Bruxelles pe deputatii Titus Corlatean, Adrian Severin, Ioan Mircea Pascu, Gabriela Cretu, Cristian Dumitrescu, Dan Mihalache, Radu Podgoreanu, Daciana Sarbu si pe senatorii Vasile Dancu, Adriana Ticau, Corina Cretu si Alexandru Athanasiu.
Jurist 14. ... Gabriela Cretu - 42 ani. ... Corina Cretu - 42 ani. Profesia: Economist REPREZENTANTII PNL 24. Weber Renate - 52 ani.
Este vorba despre o profesoara de balet - Laura Cretu - care are nevoie de o operatie urgenta. ... El a precizat ca, odata cu constituirea CJC de luni poate fi suspusa aprobarii si o hotarare privind acordarea unui ajutor pentru balerina Laura Cretu.
"Unul dintre fenomenele ingrijoratoare in Europa, si nu de ieri, de azi, il reprezinta ascensiunea extremei dreapta", afirma Corina Cretu, realeasa in Parlamentul European.
Eurodeputatele PSD Corina Cretu (foto) si Daciana Sarbu protesteaza impotriva declaratiilor ostile formulate la adresa Romaniei de parlamentarul olandez Geert Wilders, lider al Partidului Libertatii, care a afirmat recent ca "Romania si Bulgaria ar trebui sa paraseasca UE".
Adriana Ticau, la transport si turism (TRAN), Ioan Mircea Pascu la afaceri externe (AFET), si Corina Cretu, la ajutorul pentru dezvoltare (DEVE), voturile care vor formaliza aceste pozitii urmand a avea loc luni 20 iulie.
Puteti citi in continuare impresiile Corinei Cretu, europarlamentar, despre lucrarile Consiliului National al PSD, la care a participat. "Marturisesc ca de multa vreme nu a mai avut PSD un for atat de animat si de serios, orientat spre partid si spre problemele lui.
Corina Cretu publica pe Amos News un articol intitulat "Tara nimanui", pe care il puteti citi in continuare.
Senator Gabriela Cretu a sustinut o declaratie politica cu titlul: "Romania nu e stat patrimonial, este stat de drept, domnule presedinte!!!" Textul declaratiei politice il puteti citi in continuare:
Senatoarea GABRIELA CRETU a sustinut o declaratie politica intitulata " Austeritatea, intre teorie stupida si haiducie pe dos", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Gabriela Cretu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Traian Basescu arunca manusa!?", pe care o puteti citi in continuare.
Faptul ca presedintele desemnat al Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a aprobat numirea eurodeputatei social democrate Corina Cretu in functia de Comisar este un semnal foarte clar ca in noua balanta a jocurilor de putere de la varfurile Uniunii Europene se practica o maniera mai supla, mai destinsa, mai echilibrata, in locul acerbei dictaturi a primatului politic, recte stricta apartenenta la PPE, prin care a excelat vechea garda a lui Barroso et comp.
Insa, demersurile ACL, care sunt intr-o coordonare perfecta cu ceea ce face liderul de la Cotroceni, reprezinta mai mult decat niste simple coincidente, ele fiind dovada unor actiuni concertate, care au avut menirea sa afecteze sansele Corinei Cretu de a obtine un post important in noua Comisie Europeana.
Suntem stimati colegi, singura tara din cele 28 de tari ale UE, in care liderii Opozitiei au trimis scrisori oficiale la Bruxelles prin care solicita sa nu fie atribuit portofoliul de Comisar European, europarlamentarului Corina Cretu, care este, in prezent si vicepresedinte al Parlamentului European.
Desemnarea comisarului european in persoana Corinei Cretu a fost o mostra a ceea ce inseamna victoria echilibrului impregnat de Victor Ponta actiunii sale externe. ... Sa ramai "surd" la toate imprecatiile cu care a fost bombardat Bruxelles-ul pe parcursul "telenovelei" desemnarii Corinei Cretu nu sta la indemana oricui.
Iar daca euro va ajunge la 32.000 de lei, atunci 80% dintre acestea ar disparea de pe piata“, a declarat Viorel Cretu, reprezentant al Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania (APMR).
Potrivit reprezentantului VISA International CEMEA, Catalin Cretu, mai multe banci se pregatesc sa lanseze carduri cu cip in cursul acestui an. Cretu a explicat ca aceste instrumente asigura o securitate sporita tranzactiilor si permit dezvoltarea unor programe de fidelizare a clientilor si a partenerilor de afaceri.
google-analytics.com