Cautare

2482 de rezultate pentru "coman ionel calea dudesti nr 233 bl 58 et 2" (2.67 secunde)
Ministerul Finantelor Publice (MFP) nu are in prezent o baza de date si o fundamentare a cifrelor care s-au luat in calcul la stabilirea grilei privind impozitul minim, a declarat ieri secretarul de stat din ministerul de resort, Cosmin Coman.
Este vorba despre Ionel Soare, cel care, in 2000, a castigat batalia pentru fotoliul de primar. Dar, sustine Ionel Soare si cei care il sprijina acum, faptul ca i-au fost furate din voturi si abandonate la Capidava, l-au facut sa piarda primaria.
Calea Victoriei redevine pietonala in acest weekend prin organizarea evenimentului La pas pe Calea Victoriei, unde se vor desfasura, intre strada Strada George Enescu si Piata Victoriei, mai multe spectacole cu clovni, ateliere pentru pictat, de puzzle sau de modelaj. Calea Victoriei redevine pietonala in weekend.
Libertatii) - Piata Francofoniei - dreapta, pe Calea 13 Septembrie - Piata Arsenalului - dreapta, pe Str. ... Halelor - Splaiul Independentei - dreapta, pe Calea Victoriei - dreapta, pe Bd.
Progresului), 23 (pe relatia Calea Rahovei - Calea Ferentarilor - Prelungirea Ferentarilor - capat Zetarilor), 32 (Calea Rahovei) si 11 (pe relatia Bd. ... Progresului, pana la intersectia cu Calea 13 Septembrie). Pentru preluarea calatorilor liniei 8 in zona Calea Ferentarilor, se infiinteaza si o linie de autobuz pe traseul:
Repetatele gafe ale Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral, dar mai ales atitudinea ostila a directorului DADL, Ionel Manafu, care da senzatia ca saboteaza litoralul si sezonul estival cu buna stiinta, au atras, in sfarsit, si nemultumirea celor care l-au promovat.
Acuzatiile care ii sunt aduse lui Cosmin Popescu de procurori au legatura cu infractiuni de coruptie savarsite de Ionel Mantog, in dosarul de stramutat de lux in care acesta a fost trimis in judecata in septembrie.
Dudesti, Bd. ... Calea Giulesti, Bd. ... Dudesti, Sos. ... Ion Mihalache, Calea Grivitei, Bd. ... Sǎlaj, Calea Ferentari, Prelungirea Ferentarilor, Str. ... Pipera, Calea Floreasca, Sos. ... Stefan cel Mare, Calea Floreasca, Str.
Deputatii doresc sa nu mai vina in Parlament, de la mijlocul lunii octombrie, pentru a se pregati pentru campania electorala si isi propun sa dezbata, pana la aceasta data, 233 de proiecte de lege, dintre care 32 se afla in procedura de urgenta.
Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Serviciilor de Gospodarire Comunala (ANRSC) a dat mana libera firmelor autorizate sa citeasca si sa factureze individual caldura locatarilor care si-au montat repartitoare de caldura, modificand Ordinul nr.
Sedinta ordinara de ieri a Consiliului Judetean Constanta a reprezentat pentru Dumitru Coman, seful Directiei Judetene de Paza (DJP) Constanta, sfarsitul mandatului sau de director al institutiei mai sus amintite.
Paul Coman, consilier superior in cadrul ANAF, a declarat ieri ca actuala criza financiara duce si la cresterea coruptiei, pentru ca multe societati vor incerca sa ascunda adevaratele venituri obtinute pentru a evita darile catre stat.
Romania bate Anglia, 4-2, in urma unui meci fabulos. ... In minutul 63 a venit si prima schimbare a lui Mirel Radoi, la fel ca in meciul cu Croatia, Coman intrand in locul lui Ivan, dar situatia din teren nu s-a modificat.
In cursul zilei de sambata, 19 martie a.c., in Sala de Spectacole a Casei de Cultura, in temeiul dispozitiilor articolului 51, alineat 2 din Legea 51/1995 modificata, republicata si completata cu Legea 255/2004, Consiliul Baroului Constanta a convocat Adunarea Generala Ordinara a Baroului si a Fundatiei Europrof.
Ionel Mantog trage sforile sa isi puna omul sef la PD-L Gorj. ... Dosarul in care a fost pronuntata condamnarea parlamentarului are legatura cu fostul presedinte al PD-L Gorj, Ionel Mantog, si cu vila de stramutat de lux pe care acesta o detine in cartierul Primaverii din Targu Jiu.
Bucurestii Noi, Calea Grivitei, Bd. ... Berzei, Calea Plevnei, cu intoarcere pe Str. ... Ionel Perlea, Str. ... Ion Mihalache, Calea Grivitei, Bd. ... Duca, Gara de Nord, cuintoarcere pe Calea Grivitei, Str. ... Calea Giulesti, Sos. ... Ionel Perlea, Str. ... Orhideelor, Calea Giulesti. ... Duca, Gara de Nord, cuintoarcere pe Calea Grivitei, Str.
Traficul rutier pe Calea Victoriei, restrictionat Cu ocazia unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 15 - 17 aprilie 2017, in intervalul orar 10:00 - 20:00, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Trafic restrictionat pe Calea Victoriei, in perioada 02 - 03 septembrie 2017 Cu ocazia desfasurarii unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 02 - 03 septembrie 2017, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Una dintre cele mai proaste alegeri ale PD Constanta a fost (si inca isi mai face efectul) aceea de numire a lui Ionel Manafu in fruntea Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral.
Daca va scapa de dosarul de stramutat de lux, liderul democrat-liberalilor din judetul Gorj, Ionel Mantog, nu respinge ideea unei candidaturi la alegerile pentru desemnarea presedintelui organizatiei judetene, eveniment programat pentru 10 octombrie.
google-analytics.com