Cautare

149 de rezultate pentru "coduri 745" (3.87 secunde)
va poate fi furat orice cod PIN O bresa de securitate mai putin obisnuita permite raufacatorilor sa se uite la chipul dumneavoastra si sa asculte sunetul tastelor apasate, pentru a vedea ce coduri PIN tastati.
Peste 20,7 milioane de buletine de vot" Alegerile prezidentiale vor avea loc in 18.550 de sectii de votare din tara si 294 in strainatate, urmand sa fie pregatite 20.745.068 de buletine de vot si 94.220 de stampile cu mentiunea "Votat", a declarat joi vicepremierul Gabriel Oprea.
Cel mult te duci in instanta", a declarat la postul Realitatea TV presedintele Traian Basescu.Condamnari mai rapideSeful statului a precizat ca nu s-a facut la Cotroceni o analiza a celor patru Coduri care se afla in parlament, deoarece presedintia nu are aparatul cu care sa faca o analiza a acestora.
Atat presedintele, cat si ministrul justitiei, Catalin Predoiu, au subliniat in repetate randuri necesitatea ca noile Coduri sa fie adoptate pana in iunie, inainte de finalizarea raportului de monitorizare pe Justitie al Comisiei Europene.
Atat presedintele, cat si ministrul justitiei, Catalin Predoiu, au subliniat in repetate randuri necesitatea ca noile Coduri sa fie adoptate pana in iunie, inainte de finalizarea raportului de monitorizare pe Justitie al Comisiei Europene.
Un consiliu judetean, spre exemplu, are 15-16 coduri de capitole din care sunt platiti oamenii. ... Un consiliu judetean, spre exemplu, are 15-16 coduri de capitole din care sunt platiti oamenii.
propus a fost modernizarea statului si ati facut foarte multe • Titlurile universitare trebuie tinute la nivel de exigenta propus de Miclea si Funeriu • Ati facut o lege a educatiei exceptionala care corespunde intru totul agendei 2020 a UE • Ati facut patru noi coduri pentru justitie.
In domeniul opticii medicale sunt folosite mai multe coduri CAEN si fiecare dintre aceste coduri sunt impartite cu alte domenii de activitate", a adaugat Tatar.Potrivit acestuia, piata autohtona a ochelarilor este alimentata din doua surse.
In plicul pe care il veți primi de la CEZ in luna ianuarie vor fi atasate la factura si trei coduri de bare, aferente fiecarei luni. Pe baza acelor coduri de bare puteți face plata energiei electrice la fel ca si pana acum, adica lunar.
Reducerea previzionata a fiscalitatii, punctul central al intregului proiect de revizuire fiscala, este, in opinia mea, cea mai importanta contributie a noilor Coduri. ... Consider ca cea mai buna dovada de seriozitate si de buna credinta a Opozitiei este contributia constructiva la noile Coduri.
iti sunt solicitate informatii confidentiale, se impune trimiterea unui raspuns urgent, in mesajele e-mail sunt incluse adrese web, similare celor detinute de diverse organizatii legale, dar avand denumirile usor modificate, ti se solicita sa tastezi pe telefon diverse coduri pentru a confirma ca esti de acord sa primesti un premiu.
Gigantul de internet american si alte companii de publicitate utilizau coduri de programare speciale, ascunse in browserul Safari, pentru a supraveghea si inregistra obiceiurile de navigare online ale milioane de utilizatori ai aplicatiei Apple.
Va cer, domnule Presedinte, sa va asumati public raspunderea pentru promultarea celor doua Coduri", a transmis premierul Victor Ponta catre presedintele Traian Basescu intr-o scrisoare oficiala de raspuns.
"Suntem oameni, nu coduri QR". Au fost proteste si in Franta, Austria si Olanda. Peste 40.000 de protestatari au iesit in strada la Viena.
In prezent, statul - prin CN APMC - detine 100% din cele 6.701.656 actiuni in valoare de 670.165.643.862 lei (100.000 lei actiunea), insa in urmatoarele 3-4 luni se va intreprinde o majorare a capitalului social al Companiei cu 12.588.745.149 lei (125.887 actiuni), reprezentand patrimoniul luat in gestiune prin preluarea Administratiei Zonei Libere Constanta Sud-Basarabi de catre CN APMC.
Ioan Rus - 1.032 voturi, Titus Corlatean - 927, Rovana Plumb - 925, Mihai Tanasescu - 745, Ioan Mircea Pascu - 717, Corina Cretu - 712, Valer Dorneanu - 639, Dan Nica - 625, Nicolae Vacaroiu - 604, Eugenia Godja - 535 si Ilie Sarbu - 533.
Din cei peste 200.000 de pensionari doljeni, 84.745 de varstnici vor primi inainte de Paste sprijinul financiar promis de guvern.
In cazul femeilor, 293.745 poarta numele de Andreea, 26.325 Andra, iar alte 21.442 femei se numesc Andrea.
Firma greaca Empedos SA si-a adjudecat executia lucrarii in urma unei licitatii internationale organizate anul trecut de Ministerul Integrarii Europene, valoarea contractului fiind de 6.029.745 euro, din care co-finantarea Comisiei Europene este de 2.199.651 euro, reprezentind 36,48 %, iar municipiul Satu Mare finanteaza restul de 3.830.094 euro, adica 63,52 %, suma asigurata dintr-un credit bancar de la Reiffeisen Bank.
Cresterea a fost rezultatul unor intrari de 1,080 miliarde de euro, reprezentand cumparari ale Bancii centrale din piata valutara, venituri din administrarea rezervei internationale, modificarea rezervelor minime in valuta constituite de bancile comerciale, cedari de valuta la rezerva statului si altele si al unor iesiri de 745,6 milioane de euro, reprezentand plati rate si dobanzi scadente la datoria publica externa directa si garantata la Ministerul Finantelor Publice, modificarea rezervelor minime in valuta constituite de bancile comerciale, plati cotizatii, comisioane bancare si altele.
google-analytics.com