Cautare

569 de rezultate pentru "codreanu petru" (2.61 secunde)
Presedintele filialei judetene a Partidului Romania Mare, Dumitru Codreanu, a fost exclus ieri dupa amiaza din partid. ... Potrivit liderului national al PRM, Dumitru Codreanu se face vinovat de abateri "repetate de la disciplina de partid".
Acest barbat temator de Dumnezeu, rugandu-se lui Dumnezeu in casa sa, intr-una din zile, a vazut ca i s-a aratat lui ingerul lui Dumnezeu, spunandu-i ca rugaciunile si milosteniile lui au ajuns inaintea lui Dumnezeu si poruncindu-i sa trimita in Ioppi dupa Simon, care se cheama Petru, si de la dansul ceea ce va auzi, aceea sa faca.
Sfintii Apostoli Petru si Pavel. Traditii si obiceiuri Circa 500.000 de romani sunt aniversati, sambata, de ziua Sfintilor Apostoli Petru si Pavel (Paul, la catolici).
Dumitru Codreanu a primit ieri decizia PRM privind excluderea sa din partid. ... Dcaa va fi mentinuta decizia de excludere din partid, Dumitru Codreanu va pierde si calitatea de consilier judetean, urmand sa fie inlocuit cu Liviu Strachinaru.
Catalin Codreanu recent, la conferinta de presa ce a avut loc la Hotel Novotel, aproape ca nu exista un reumatolog important care sa nu fie la prezent la Bucuresti. ... Catalin Codreanu Din speech-ul pacientului, dl Ovidiu Constantinescu:
Bajau) Despre pescuirea minunata ne vorbeste Sfantul Evanghelist Luca, pe cand Sfintii Evanghelisti Matei si Marcu relateaza numai momentul chemarii la apostolat a celor doua perechi de frati pescari, Petru si Andrei, fiii lui Iona, si Iacov si Ioan, fiii lui Zevedeu, in timp ce primii isi aruncau mrejele in mare, fiindca erau pescari, iar ceilalti isi dregeau mrejele (Matei, cap.
Petru Filip si Mihai Nitu trec in USL Update 19.20 - Senatorul Petru Filip a anuntat, luni, ca se inscrie in PSD, liderul social-democrat Victor Ponta precizand totodata ca opozitia a preluat majoritatea si in conducerea Senatului, potrivit Mediafax.
Dintre cei inscrisi in cursa la Botosani, Razvan Theodorescu si Constantin Hutu, locurile unu si trei la Senat ale Uniunii Nationale PSD^PUR si Dumitru Codreanu, locul doi tot la camera superioara, insa din partea PRM, au fost declarati incompatibili moral pentru a candida.
"Acest grup de opinie a societatii civile reprezinta o chemare, un simbol pentru contracararea actiunilor injositoare ale clasei politice la adresa sefului statului", a declarat ieri presedintele Ligii, George Codreanu.
Inpolitics publica articolul "Scandalul Zelea Codreanu sau cum se fac singuri de ras unii intelectuali", pe care il puteti citi in continuare.
Conflictul Moraru-Badea, un fel de Nicolae Iorga - Zelea Codreanu (Autor: ... Asta i-a scris Corneliu Zelea Codreanu lui Nicolae Iorga. ... Codreanu este arestat, judecat și condamnat la sase luni inchisoare, fiind ucis de gardieni in timpul detentiei.
Ma puse neica Nimeni sa recitesc din gindirea manoasa a filosofului antic Dumitru Codreanu fost senator PRM, si de atunci nu mai pot sa-mi revin ca dupa explozia unei bombe cu neutroni. ... Ceva eforturi a facut saptamina trecuta fostul senator Codreanu la o conferinta de presa a PRM.
Petru Groza si Gheorghiu Dej, conducatorii de atunci ai Romaniei, doreau sa-i raporteze lui Stalin ca Romania a devenit republica chiar de ziua aniversarii (intemeierii) URSS.
Contestatarii din conducerea Partidului Ecologist Roman a lui Petru Lificiu analizeaza posibilitatea de a-l da in judecata pe acesta si a-i cere daune materiale pentru insusirea ilegala a functiei de presedinte al formatiunii.
Petru Filip este interimar la sefia Senatului A mai fost odata cand l-au schimbat pe Geoana Petru Filip este interimar la sefia Senatului ca urmare a faptului ca liberalul Crin Antonescu preia functia de presedinte interimar al Romaniei , conform deciziei Curtii Constitutionale.
Acest barbat temator de Dumnezeu, rugandu-se lui Dumnezeu in casa sa, intr-una din zile, a vazut ca i s-a aratat lui ingerul lui Dumnezeu, spunandu-i ca rugaciunile si milosteniile lui au ajuns inaintea lui Dumnezeu si poruncindu-i sa trimita in Ioppi dupa Simon, care se chiama Petru, si de la dansul ceea ce va auzi, aceea sa faca.
Senatorul Petru Filip a anuntat luni ca a parasit grupul PDL si se va alatura celui al Partidului Social Democrat din Senat.
Jurnalistul Petru Calapodescu a incetat din viata Presa romaneasca a mai pierdut un condei de mare valoare. Jurnalistul Petru Calapodescu, unul dintre cei mai vechi editorialisti, a trecut la cele vesnice.
Episcopul Scipseosului, primul dintre pagani care s-a convertit la credinta crestina, fiind botezat de Apostolul Petru.
Astfel, in cadrul Consiliului National au fost numiti presedintele PRM Botosani, Stefan Baban, Dumitru Codreanu, Stelica Fasniuc, Adela Nechita, care au mai fost desemnati si in Comitetul Director, prim - vicepresedintele Eugen Nitura, juristul Valeriu Apetrei, Maia Bolea si Iulian Hauca.Dumitru Codreanu a fost ales si ca secretar executiv in Biroul Permanent.
google-analytics.com