Cautare

1592 de rezultate pentru "carte de telefoane" (4.05 secunde)
Lectii din cercetarea moderna asupra constiintei - Stanislav Grof Cartea Psihologia viitorului, de Stanislav Grof, psihiatru, intemeietorul psihologiei transpersonale si creatorul tehnicii de respiratie holotropica, rezuma experientele autorului in cei peste 40 de ani in care a studiat starile modificate de constiinta.
Activitatea de cadastru si de carte funciara nu va mai fi ocazie de spagi pentru ca unificarea acestora va simplifica si securiza tranzactiile imobiliare, iar “mafia intermediarilor“ va fi eliminata, a declarat consilierul prezidential Claudiu Saftoiu la lansarea oficiala a Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI).
Hotararile si masurile luate atat de oficialitatile romane, cat si de cele europene in privinta politelor de asigurare de raspundere civila auto (RCA) par a se schimba de la o zi la alta, ceea ce face sa adanceasca nemultumirea conducatorilor auto.
GHEORGHE FLORESCU, OMUL LUI DUMNEZEU (Continuare) La mijlocul anilor '80 Gheorghe Florescu este arestat in lotul "cafea" si are nefericita ocazie de a face cunostinta cu puscaria de drept comun din perioada tarzie a dictaturii.
Astazi, muzicianul si poetul Sergiu Cioiu, lanseaza noul album discografic, produs de Casa de Discuri EUROSTAR:
A mai ramas doar o zi pana la debutul celui mai asteptat eveniment anual din industria cartii, de aproape un sfert de veac, prea repede scurs: Targul International GAUDEAMUS Carte de Invatatura!
Editura Univers va invita joi, 31 mai, la ora 11:00, la standul Editurii Univers de la Bookfest, (ROMEXPO, Pavilionul B2) unde are loc lansarea carții Danei Savuica, Din calatoriile unei femei cu suflet de copil. Invitatii speciali care se vor adresa publicului la evenimentul de lansare sunt:
Astazi, la Carturesti Carusel, Dana Savuica se va intalni cu publicul cititor, la ora 19.00, unde va avea loc o sesiune de autografe, cu promotii si surprize organizata de Editura UNIVERS.
Nu suntem fiinte materiale aflate in cautarea experientei spirituale, ci fiinte spirituale care si-au asumat experienta de a fi umani. ... Zeii, a caror constienta de Sine a fost acoperita, timp de milenii, de voalurile iluziei, incep sa-si aminteasca.
AGERPRES :Targul Gaudeamus Carte Scolara s-a deschis miercuri in Piata Universitatii Cea de a XII-a editie a Targului Gaudeamus Carte Scolara, care isi propune sa creeze, pentru toti cei interesati - parinti, elevi si cadre didactice - un cadru adecvat pentru a analiza si achizitiona manuale si auxiliare scolare, s-a deschis miercuri in Piata Universitatii.
"Noua mea carte Diversificarea raw si vegana: sfaturi si retete pentru bebelusi si copii mai mari a iesit saptamana trecuta de la tipar, spre bucuria celor ca au asteptat-o cu atata caldura. Ideea de a publica un volum cu acest subiect mi-a venit atunci am ramas insarcinata.
Studiul China, de T. ... Este o carte care poate fi plasata in mai multe categorii: ... Doctorul american Collin Campbell, considerat un gigant al nutritiei, a scris, dupa cercetari intinse pe zeci de ani, o carte fundamentala, despre legatura dintre cancer si alimentatie.
Terapie pe salteaua de pilates este o carte care dezvaluie dramele, fricile, dezamagirile, tradarile si traumele unor femei ca toate celelalte.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, se afla, de cateva zile, pe litoral. Si in urma cu o saptamana s-a aflat tot pe litoral, la Neptun, la vila de protocol "Lotus", a fugit pana la Bucuresti pentru a rezolva cateva probleme, iar de joia trecuta s-a reintors in vacanta.
Noi telefoane si tablete Nokia in trimestrul al 4-lea / by Raluca Vaceff Un total de 3 sau 4 dispozitive Nokia, incluzand tablete sitelefoane, vor fi dezvaluite la sfarsitul anului acesta, potrivit lui Mike Wang, presedintele echipei de management Nokia din China.
Nokia va produce la fabrica din comuna Jucu telefoane mobile personalizate pentru locuitorii zonei EMEA - Europa, Orientul Mijlociu si Africa, a declarat Anna Simai, Senior Communication Manager Nokia Europa de Sud-Est, citata de Mediafax.
Piata accesoriilor de telefoane mobile va cunoaste o crestere importanta si in 2008, respectiv 50% fata de anul trecut, au declarat oficialii Germanos. Inca o data, "vedeta" acestui segment de piata va fi sistemul Hands Free Bluetooth, un segment pe care Germanos este lider de vanzari.
Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta112 (SNUAU) va deveni complet functional la jumatatea luni noiembrie, cand va fi posibilasi localizarea apelurilor de urgenta efectuate de pe telefoane mobile din toate retelele operatorilor.
Nokia a intrat în cursa pentru câstigarea titulaturii de cel mai subtire telefon, prin introducerea modelului N76. ... Spre deosebire de acesta, N76 a fost echipat cu dotari de ultima generatie si ruleaza sistemul de operare Symbian OS 9.2, S60 rel.
Cele patru mari companii impart 25 de arii de activitate, pe care si concureaza, de la motoare de cautare la jocuri si servicii de posta electronica si pana la telefoane mobile.
google-analytics.com