Cautare

1574 de rezultate pentru "brd iasi" (2.77 secunde)
BRD si Carpatica au avut si ele scaderi importante, iar Transilvania a scapat deocamdata, fiind suspendata de la tranzactionare. ... Lichiditatea a fost ajutata de titlurile SIF Oltenia si de cele ale BRD - Groupe Societe Generale, acestea acumulând 20,53%, respectiv 13,82% din valoarea totala tran-zactionata.
Societe Generale va acorda subsidiarei sale romanesti BRD lichiditati in caz de nevoie, insa nu va retrage nici un ban din Romania, a declarat, miercuri, directorul general al grupului francez, Frederic Oudea.
"Nu are de ce sa dureze foarte mult, pentru ca este un credit clasic, iar o imbunatatire a unei proceduri de acest gen se face relativ repede si nu necesita norme suplimentare din partea bancii", sustin surse din BRD.
BRD - Groupe Société Générale va intrerupe sistemul informatic de carduri in aceasta noapte, de la ora 22.55, pana maine dimineata, la ora 7.50, pentru efectuarea unor lucrari de intretinere, a anuntat ieri banca.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania.
Un astfel de credit pe 5 ani ar avea o rata cuprinsa intre 151,26 euro, la OTP, si 190,91 euro, la Piraeus Bank, potrivit vreaucredit.ro Pe zece ani, un credit auto de 7.250 euro ar avea o rata cuprinsa intre 99,04 euro, la CEC Bank, si 114,96 euro, la BRD.
Am primit un text prin e-mail, pe care il puteti citi in continuare, despre o practica a BRD care naste suspiciuni:
BRD - Groupe Société Générale a deschis ieri o agentie in comuna Izbiceni, judetul Olt. "Grupul Craiova al BRD - Groupe Société Générale cuprinde unitatile bancii amplasate in judetele Dolj si Olt.
Simona Halep a castigat turneul WTA de la Bucuresti, BRD Bucharest Open.
In capitala Austriei, cei doi s-au indragostit, insa Eminescu a fost nevoit sa plece la Berlin, iar Veronica era asteptata la Iasi, langa familie.
Dupa ce a anuntat recent ca este pregatit sa revina pe scena politica, senatorul PSD Ion Solcanu a demisionat ieri din functia de presedinte al filialei judetene Iasi a partidului fara sa precizeze motivele gestului sau.
DA Jiu intra in circuit Primul caz analizat de inspectori a fost o compensare cu o firma din Iasi.
Klaus Iohannis si Victor Ponta, impreuna la Iasi, de Mica Unire Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta participa impreuna astazi la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii. ... Au urmat coroane si din partea Parlamentului Romaniei, Guvernului, Ministerului Apararii, Consulatului Republicii Moldova la Iasi, CJ Iasi.
Alocutiunea senatorului Serban Nicolae, liderul grupului parlamentar PSD din Senat, consacrata aniversarii Centenarului Iasi - Capitala Regatului Romaniei 1916-1918 si Oras al Marii Uniri si implinirii a 100 de ani de la adoptarea legilor reformatoare ale statului roman, Legea agrara si Legea electorala, de catre Adunarea Deputatilor si Senat, reunite la Iasi - extras din stenograma sedintei comune festive a Camerei Deputatilor si Senatului din ziua de 26 aprilie 2017 - Distinsa asistenta, doamnelor si domnilor, - Ostasi, voua, fiilor de tarani care ati aparat cu bratul si cu pieptul vostru pamantul unde v-ati nascut, unde ati crescut, va spun eu, regele vostru, ca, pe langa rasplata cea mare a izbanzii care va asigura fiecaruia recunostinta neamului intreg, ati castigat totodata si dreptul de a stapani, intr-o masura mai larga, pamantul pentru care v-ati luptat.
Coca-Cola HBC va transfera liniile de productie ale fabricii din Iasi in Republica Moldova si productia din Floreni, judetul Suceava, la unitatea invecinata, din Poiana Negri, a anuntat, joi, compania.
Vedeta a fost la un pas sa rateze cursa de Iasi, acolo unde era asteptata la un eveniment! ... De asta s-au convins si organizatorii unui eveniment de la Iasi.
Potrivit procurorului Viorel Porumb, seful DIICOT Botosani, operatiunea a vizat opt locatii din judetele Botosani, Constanta si Iasi, cele mai multe, cinci la numar, din judet.
In prezent, el are 200 de milioane la Banc Post, 100 de milioane pe cardul de credit la Raiffeissen, precum si 19.200 de euro la BRD. ... In noua declaratie de avere mai apare o datorie in valoare de 60.000 de euro, la BRD.
In 2004, Marius Chedea si-a vindut cu 17.000 euro unul din apartamentele pe care le detinea, a contractat un credit de 20.000 euro de la BRD si a cumparat pentru 969 milioane de lei o casa in Dara.
Situatia din PRM Iasi devine tot mai confuza. ... Tudor) a parasit partidul, dar a pastrat sediul filialei din Strada 13 Decembrie, ex-peremistii s-au razgandit in legatura cu plecarea si formarea unui nou partid si au anuntat ca vor convoca saptamana viiitoare Conferinta Judeteana a PRM Iasi.
google-analytics.com