Cautare

607 de rezultate pentru "blog" (2.53 secunde)
"Un exemplu de ticalosie, o mizerie!" Fostul premier Adrian Nastase a postat pe propriul blog un text in care rabufneste la adresa unui jurnalist, dupa ce acesta a publicat un articol intitulat "Adrian Nastase, dat afara de la Universitatea Bucuresti pentru ca a fost condamnat definitiv pentru coruptie".
Pedeapsa pentru judecatoarea care l-a achitat pe Adrian Nastase Magistratul Aida Popa a pierdut functia de vicepresedinte al Inaltei Curti dupa ce l-a achitat definitiv pe Adrian Natase in dosarul "Matusa Tamara" In prima sa postare pe blog dupa ce a fost incarcerat pentru a doua oara, Adrian Natase face dezvaluiri despre manevrele de culise care au stat in spatele condamnarii sale.
Ea are un blog intitulat: ... Am un blog, unde scriu despre. - Da, te stiu! Esti tipa aia care s-a plimbat asta-vara prin Zakynthos!
adecco-blog-hr.blogspot.ro informeaza: ... adecco-blog-hr.blogspot.ro
Romania se poate confrunta cu valuri de caldura, inundatii, vant puternic si intensificarea miscarilor seismice dupa cum bine am mentionat si in previziunile anului 2019 pentru Romania, scrisese Ioan Burculet pe blog, mesaj reluat si pe reteaua de socializare Facebook.
Haioasa la prima vedere incercarea aceea de a determina cateva persoane publice de a avea blog, in prima instanta fiindu-le creat de catre altcineva, cu posibilitatea ca ulterior fiecare sa intre in posesia lui, sa primeasca o parola si sa....
Europarlamentarul PSD Corina Cretu publica, pe blog, un material intitulat "PSD inaintea Congresului. Un punct de vedere", in care analizeaza starea PSD si pe care il puteti citi in continuare.
Constantin Gheorghe explica pe blog ce este "Ziua fara Basescu". 'Ziua fara basescu este, asa cum o vad eu, o forma de protest fata de un mod iresponsabil, grobian, populist si gretos de a face politica.
Ion Iliescu publica pe blog articolul cu titlul "MIHAIL GORBACIOV LA BUCURESTI", pe care il puteti citi in continuare.
Ion Iliescu informeaza pe blog ca vineri, 11 iunie 2010, la Roma, a avut loc deschiderea Reuniunii Academiei Europene de Relatii Economice si Culturale (AEREC).
Adrian Nastase publica pe blog articolul "Impasul", pe care il puteti citi in continuare. 'Romania se trezeste in fiecare dimineata a ultimelor luni, intr-un mare impas.
Sunt oameni care pe blog sau in emisiuni de televiziune nu pierd ocazia sa spuna ca avem un guvern si un prim-ministru de trei parale", a mai sustinut pedelistul.
Iosif Buble posteaza pe blog o "argumentatie beton" a senatorului PSD Dan Sova (foto) cu privire la procedura de suspendare a presedintelui Basescu.
Un monument, un poet de geniu, un simbol al dragostei de neam", scrie Natase, pe blog-ul sau, sub titlul "Ruga pentru Adrian Paunescu".
Sa ne hotaram ce trebuie sa fac - sa scriu pe Twitter sau pe blog? N-am nici timpul, nici formatul pentru asa ceva.
Ion Iliescu publica pe blog textul interventiei sale la Conferinta Internationala cu tema: "Securitate pentru lumea globala - un raspuns european", desfasurata la Munchen, in zilele de 23 - 24 Martie 2011.
Constantin Gheorghe publica pe blog articolul "Amenajarea coabitarii", pe care il puteti citi in continuare. Daca va intrebati ce vrea Basescu de la modificarea Constitutiei, raspunsul este simplu:
Pentru ca multi vor sa inteleaga procedura concreta prin care 500.000 de cetateni chiar pot schimba destinul Romaniei, le indic aici Legea 189 din 1999.
Roxana Iordache publica pe blog : "SEMNATI APELUL LUI SORIN ILIESIU PRIVIND DEMISIA LUI BASESCU!" "Domnului Traian Basescu - Presedintele Romaniei Demisia!
Iliescu acuza "o manevra veninoasa" a lui Dancu, dupa ce acesta a scris despre "daramarea idolilor" Ion Iliescu acuza "o manevra veninoasa" din partea lui Vasile Dancu prin incercarile de "a alimenta suspiciuni si neincredere intre vechii lideri - Iliescu si Nastase - si tanarul presedinte Ponta", dupa ce Dancu a postat pe blog un text intitulat "Ultima batalie a stangii:
google-analytics.com