Cautare

1283 de rezultate pentru "baba maria cugir" (2.90 secunde)
Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare este una dintre cele mai importante sarbatori crestine, iar pentru romani este si ocrotitoarea marinarilor, in mai multe orase fiind organizate, in 15 august, procesiuni cu icoane si pelerinaje, dar si manifestari artistice.
Spitalul Clinic Sfanta Maria din Bucuresti a transmis miercuri un comunicat de presa din care aflam ca in noaptea de 17 spre 18 aprilie 2018 a fost realizat un transplant pulmonar la acest spital.
Prima statuie a Reginei Maria, plina de controverse: ... Prima statuie a Reginei Maria a fost dezvelita, la inceputul lunii decembrie, in Parcul Izvor din Capitala, aflat in apropierea Palatului Parlamentului. Initiativa i-a apartinut primarului sectorului 5, Daniel Florea, care a vrut sa o aduca pe Regina Maria acasa.
Niste babe spalau rana unui copil muscat, la o fantana, si parca mai aud si astazi pe o baba zicand: ... baba vorbea despre niste mici catei vazuti in rana copilului.
Pe de alta parte, prezenta Robertei Anastase la sefia Camerei Deputatilor este cel putin imorala, fraudarea votului fiind o fapta penala (infractiune).Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat ca presedinta Camerei Deputatilor,Roberta Anastase, este "un fel de Ali Baba, seful hotilor din PD-L", pentru ca a numarat "fraudulos, banditesc" voturile date de deputati la legea pensiilor.
Pupi baba si oftezi. ... Daca baba e fardata in exces ii scuipi un compliment din ala de bulangiu cretin, te faci ca, asa ca din greseala, ai impresia ca are doar 30 de ani si seamana cu o actrita de la Hollywood.
Tara arde, baba se piaptana... ... O clasa politica aiuritoare, care functioneaza dupa principiul "Tara arde, si baba se piaptana!" Ce poate fi mai minunat?!
Vineri, 5 decembrie 2014, incepand cu ora 21:00, va avea loc ultimul eveniment organizat de Revista Sunete in acest an, Pariul Sunete 2015, care se va desfasura in Club Colectiv din Bucuresti.In cadrul acestui eveniment, in care revista Sunete isi propune sa aduca in atentia publicului si sa promoveze cativa artisti autohtoni, pe scena vor urca pentru a canta cate un set intreg de aproximativ 45 de minute formatiile Baba Dochia (Cluj), Harlequin_Jack (Bucuresti), Lights Out (Cluj) si Satellites (Cluj).
Poate c-o fi vorba si despre un refuz al societatii romanesti de a acepta sa i se spuna in fata ca e o baba proasta si neinstruita, care musai trebuie sa fie trecuta strada de tinerii luminati, frumosi si liberi, veniti de pe te miri unde!
Baba Dochia a aratat spre miazazi, iar imparatul a purces intr-acolo. Si a ramas Baba Dochia stapana pe acel tinut si de atunci poate inca mai traieste in munti, relata Romulus Vulcanescu, in volumul Mitologie Romana (Editura Academiei RSR - 1957).
Un fel de pestera a lui Ali Baba. Tatal lui era in puscarie, nu avea decat o bunica, maica-sa il parasise sau murise (tot aia).
diferite tipuri de humus, muhamara, sugiuk , sambusik, yalangi, baba gannouj (vinete, pasta de susan, naut), fatteh (naut, crutoane, muguri de pin, pasta susan), baba gannouj (vinete, ardei gras, patrunjel, rodie ceapa), lahmbajun (aluat cu carne de vita, legume, condimente), sambusik cu spanac sau cu branza (aluat cu branza de vaca), briani de miel, kabab Adana, kebab-uri si multe altele.
Un fel de baba-oarba. Ne aflam in fata unui infantilism politic: oameni in toata firea incapabili sa isi asume o decizie.
Copiii nostri cresc in niste timpuri cumplite si lipsa unor reguli clare, peste care nu pot trece, isi spune cuvintul. Cumplit este ca ne jucam de-a baba oarba cu sufletul nostru...
Baba Novac, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de M. ... Baba Novac catre sos.
In Piata Maria se striga lozinci antidictatoriale si cu caracter social. ... In Lugoj se inregistreaza 2 raniti si 2 morti, in Cugir 3 morti si 42 de raniti, in Cisnadie 2 morti si 11 raniti, Caransebes 2 morti si 13 raniti, iar in Turda o persoana decedeaza.
Regina textilelor din Romania, Maria Grapini, prezenta in Top 300 Capital al celor mai bogati romani, ingroasa de ieri randurile conservatorilor.
Directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Dolj, Dan Lupescu, si Maria Popescu, contabil-sef din cadrul institutiei, au fost dati in judecata de Ministerul Culturii in vederea recuperarii chiriei platite de minister pentru actualul sediu.
Ana Maria Topoliceanu, Adriana Matei si Elena Ivanescu.
Senatorul Ilie Sarbu, liderul Grupului parlamentar PSD din Senat, a anuntat printr-un comunicat de presa, ca PSD va sesiza Curtea Constitutionala in cazul deputatului Maria Barna.
google-analytics.com