Cautare

55 de rezultate pentru "abc" (3.02 secunde)
ABC DATA, cel mai mare distribuitor IT din Europa Centrala si de Est, cu operatiuni in opt tari din regiune, a intrat direct si pe piata din Romania si pune la dispozitia partenerilor locali un portofoliu de peste 36.000 de produse, de la peste 200 de producatori internationali.
Prietenii ABC... ... Ajutata de realizatorii Campaniei Oamenii Deltei, Diana a venit la Bucuresti pentru a petrece o perioada scurta de timp alaturi de Cristina Soare, de Liliana Gheorghiu si de echipa emisiunii ABC... ... Urmariti editia de maine, 7 iulie, a emisiunii ABC...
In 1996, societatea americana de televiziune TV ABC/Kane a produs o emisiune speciala de o ora, filmata in intreaga lume, intitulata Chariots of the Gods - The Mysteries Continue (Carele Zeilor - Continuarea Misterelor). Acest film a fost difuzat in reteaua ABC pe 26 septembrie 1996.
BBC, Washington Post, Fox News, ABC News, The Guardian - doar cateva din marile site-uri internationale care au titrat RECORDUL celui mai mare steag din lume Vestea recordului stabilit pe Aerodromul de la Clinceni a facut inconjurul lumii.
Renuntarea la SRL si trecerea pe persoana fizica autorizata a cuprins si ABC-urile din satele si comunele Bihorului, detinatorii lor fiind manati de dorinta de profit si de ascunderea activitatii fata de organele de control. ... (proprietar de ABC):
Mircea Badea a fost exceptional la programul de dimineata de la Tele7 abc, strunit de Teo Trandafir, unde reuseau sa dea sare si piper unei emisiuni destul de terne prin tematica sa:
Cezar Irimia, presedintele Asociatiei Bolnavilor de Cancer (ABC) ne explica." In nici unul din spitalele/sectiile de oncologie/ hematologie din aceste judete nu exista posibilitatea de tratare a acestor copii.
Primii care au investigat cele intamplate atunci au fost cei de la programul TV american ABC News Prime Time Live, prin George Knapp, un faimos reporter TV din Las Vegas si corespondentul ABC TV News la Moscova, David Ensor.
FARCAS) (Continuare) Urmariri fara urmari Cert este ca George Knapp, un binecunoscut reporter de la KLAS-TV din Las Vegas, a vizitat Moscova in 1993 si a luat un interviu, pentru postul de televiziune ABC News, lui Boris Sokolov, deja ofiter in retragere.
Corneliu Pascu, senator PUR de Buzau, membru in Biroul Permanent al PUR - administrator la ABC ASIGURARI-REASIGURARI SA; Constantin Faina, deputat PUR de Brasov, presedintele PUR Brasov - administrator la AGROVIT SA;
Fenomenul a fost observat prima data de Andrea Dover, care a informat postul local TV KLTV, afiliat ABC. Pana in prezent, nimeni nu a putut oferi o explicatie cu privire la cele doua obiecte.
Procurorii anticoruptie au descins ieri dimineata la locuinta fostului patron al Tele 7 ABC, Paul Opris, un apropiat al familiei Nastase, dupa ce presa centrala a relatat ca a cumparat imobilul in 2001 de la celebra matusa a lui Adrian Nastase, Tamara Cernasov.
Intregul incident a fost atestat prin numeroase marturii si investigatii ulterioare, inclusiv, in 1995, de David Ensor, corespondent renumit al canalului ABC News, care a intervievat in acest scop zeci de cercetatori, militari si oficiali guvernamentali rusi.
Cel putin 6 persoane au fost ucise, iar alte 100 au fost ranite in ciocnirile de la Istanbul, dintre militari pucisti, pe de o parte, si politie si civili, pe de alta, relateaza ABC News, citat de News.ro.
Niciun oficial guvernamental nu a exprimat nici cel mai mic interes, chiar si dupa ce inregistrarea a fost prezentata pe ABC Nightline.
Mark Rodeghier de la Centrul pentru Studii OZN, la o emisiune din 2005 a televiziunii ABC, intitulata OZN-uri: A vedea inseamna a crede.
Iata ce a declarat el intr-un interviu pentru ABC News: - Pot sa va spun, cred ca nu a fost ceva din aceasta lume.
Povestea a explodat in toata media: NPR, Forbes, NBC, ABC, CBS, Axios, Esquire, Space.com, Fox, Popular Mechanics, plus multe altele, au preluat stirea.
Trei dintre raniti sunt in stare critica, relateaza televiziunea ABC News. Atacatorul a fost dezarmat in urma unei lupte cu unul dintre martori, lasand pusca la fata locului si fugind.
Mai critic, cotidianul ABC (de dreapta) scrie ca Royal "a avut accente lirice pentru pensionari si handicapati, insa nu a putut oferi raspunsuri concrete privind modul in care va reduce datoria publica si somajul".
google-analytics.com