Cautare

989 de rezultate pentru "paul" (5.84 secunde)
Conform declaratiilor ministrului secretar de stat Victor Paul Dobre, din cadrul Ministerului Internelor si Reformei Administrative, colegiile uninominale din judetul Galati au fost constituite si aprobate de Comisia de Cod Electoral.
In etapa a doua, redistribuirea voturilor i-a adus in postura de castigatori pe Laurentiu Chirvasuta (PSDAPC), Marius Necula (PD-L) si Paul Ichim (PNL) pentru Senat, in timp ce in Camera Deputatilor vor intra Mircea Toader (PD-L), Florin Paslaru (PSDAPC), Lucretia Rosca (PSDAPC), Victor Paul Dobre (PNL), Mihail Boldea (PD-L) si Carmen Axenie (PD-L).
Ambasadorul Frantei in Romania, Henri Paul, a declarat ieri, la Craiova, ca nu exista tensiuni intre cele doua guverne din cauza problemelor cauzate de comunitatea roma si ca este posibil ca aceste tensiuni sa fie create de cineva.
Am pornit de la ideea ca trebuie sa facem si altceva“, a declarat Paul Iliescu, managerul firmei.
Cum arata Jean-Paul Belmondo la 82 de ani! Jean-Paul Belmondo, unul dintre cei mai mari actori ai cinematografiei europene, a implinit recent 82 de ani. ... Imbracat elegant, dar cu baston, Jean-Paul Belmondo a fost insotit de prietenul sau Charles Gerard.
- Paul Valery si modelul Leonardo (eseu; ... Un eseu despre Paul Valery, Romania literara, nr. ... Paul Valery si modelul Leonardo, Orizont, nr. ... Paul Valery si europenismul, Luceafarul, nr. ... Paul Valery si modelul Leonardo, Familia, nr.
Moartea lui Paul Walker, starul din "the fast and the furious", a venit, in mod ironic, la numai o zi dupa ce pe retelele de socializare a circulat o gluma macabra care anunta ca acesta a murit intr-un accident rutier, petrecut in Southern California.
Paul Seling a luat la tinta de curand fatada Muzelului de Mineralogie Victor Gorduza din Baia Mare, pe care a umplut-o cu post-it-uri de culoare roz. Dupa ce a impodobit literele de la intrarea in institutie, Paul Seling a postat cateva fotografii cu opera, pe contul sau de Facebook.
Brutariile Paul lanseaza campania Festivalul fructelor prin extinderea gamei de deserturi cu cinci retete de tarte cu fructe de sezon, in editie limitata.
Papa Ioan Paul al II-lea a parasit lumea pieritoare \n rastimpul sfant dintre Pastele catolic si cel ortodox, adica \ntre doua Invieri.
Printul Paul al Romaniei dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul cartii de istorie intitulate "Un omagiu Regal pentru Romania adus de stranepotul M.S. Regele Ferdinand, A.S.R Printul Paul al Romaniei".
Comitetul Executiv al PNL l-a nominalizat ieri pentru functia de ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul pe Paul Victor Dobre, secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor.
FARCAS) Ufologul australian Paul Dean, despre care am amintit si saptamana trecuta, a devenit, in ultimii 20 de ani, expert in ceea ce priveste asa-numitele fisiere OZN guvernamentale.
Iar de data aceasta, cei despre care se afirma ca au prezis aceasta grozavie nu sunt niste clarvazatori plecati cu pluta, ci insusi Michio Kaku, unul dintre cei mai mediatizati mari fizicieni din lume, dar si Paul Hellyer, fost ministru al apararii din Canada.
Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Victor Paul Dobre, a declarat ca incearca sa aduca in judetul Galati cit mai multe fonduri guvernamentale.
Paul Pacuraru, senator si consilier al primului ministru Calin Popescu Tariceanu, a comentat, pentru "Monitorul de Galati", excluderea din PNL a oamenilor politici Mona Musca si Ioan Ghise.
Daca asupra ofertei politice a PNL privind strategia de modernizare a Romaniei au existat puncte de vedere pertinente si indrumare din partea senatorului Varujan Vosganian, in ceea ce priveste programul de strategii politice a liberalilor coordonarea a revenit senatorului galatean Paul Pacuraru.
Ministrul Munci Paul Pacuraru, care este si senator, a adresat presedintelui Senatului o scrisoare in care cere "deschiderea procedurii de autorizare a analizei daca exista o fapta penala in activitatea" sa care sa intemeieze inceperea urmaririi penale.
Presedintele Comisiei juridice a Senatului, Norica Nicolai, a declarat miercuri ca senatorii care cerceteaza cazurile Paul Pacuraru si Codrut Seres vor propune o solutie plenului, si nu se va proceda ca la Camera Deputatilor, unde comisia a lasat plenul sa decida.
Senatorul Ioan Chelaru, membru al Comisiei juridice, a declarat, miercuri, ca Senatul ar putea dezbate cazurile Paul Pacurau si Codrut Seres in sesiunea din toamna, fiind posibil insa ca raportul referitor la ministrul Muncii sa fie dezbatut chiar in ultima zi a actualei sesiuni, pe 30 iunie.
google-analytics.com