Cautare

18 de rezultate pentru "mineru" (3.05 secunde)
Surpriza de proportii ieri la alegerea noului presedinte al Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii. Desi membrii Aliantei au anuntat ca au convenit asupra sprijinirii candidaturii lui Constantin Ticu Dumitrescu la sefia acestui for, castigator a iesit Corneliu Turianu, propus in ultima clipa de PD.
t Derby-ul seriei, Gaz Metan - FC Arges, s-a incheiat cu victoria gazdelor care au devenit astfel noii lideri ai seriei t Privind tabelul rezultatelor din aceasta etapa, ne dam seama ca a fost o runda a remizelor t Meciul "raurilor", Muresul vs.
Finalul lunii martie a fost mana cereasca pentru unul dintre consilierii locali ai comunei Valu lui Traian.
Firmele din Gorj care nu isi platesc datoriile la bugetul statului si nu mai au nici o posibilitate sa le achite intra pe banda rulanta in faliment, DGFP Gorj introducand lunar la judecatorie zeci de cereri de lichidare judiciara.
Pandurii Targu Jiu a pus accent pe pregatirea fizica in primele zile ale stagiului din Antalya. De astazi incep si jocurile de verificare, primul adversar fiind codasa din 2.
Divizionara secunda Gaz Metan Severin si-a fixat un prim joc amical dupa revenirea din cantonamentul din Antalya.
Divizionara secunda Gaz Metan Severin l-a achizitionat ieri pe Alexandru Giurgiu de la Unirea Alba Iulia. Jucatorul de 19 ani evolueaza pe posturile de fundas si mijlocas stanga si a semnat un contract pe patru ani si jumatate cu gruparea olteana.
Formatia Prometeu Craiova a obtinut o victorie cat se poate de concludenta marti seara, pe stadionul "Electroputere" din Valea Rosie, intr-un meci contand pentru etapa a 27-a din Liga a III-a, seria 4.
Divizionara C Prometeu Craiova, antrenata de Viorel Sisoe, va intalni astazi, de la ora 18.00, pe stadionul "Electroputere"
Acum, ca rezultatul agitatiei de peste Ocean a fost tapetat si rastapetat in mass-media si a tinut cu sufletul la gura o lume intreaga, putem sa ne intoarcem la oile noastre.
Ieri s-a incheiat inca o etapa pentru Romania: aceea de detentie a liderului minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma. Parca se potriveste la fix gestul facut, pe ultima suta de metri, de presedintele inca in functie Ion Iliescu, cu momentul actual prin care trece tara noastra.
In urma cu cincisprezece ani aflam de la televizor despre oameni ucisi cu singe rece la Timisoara, Bucuresti si in atitea alte orase.
Am gasit prin presa centrala stenograma discursului tinut de Ion Iliescu la sedinta Biroului Executiv al PSD. Pentru ca spuneau aceleasi ziare ca discursul e plin de invinuiri indirecte sau directe la adresa conducerii PSD, adica Nastase si compania, am si citit discursul respectiv.
Cuvintele ii apartin fostului presedinte al Romaniei, cind a fost intrebat de cercetarea sa vizavi de mineriada.
Incep acest articol prin a ura cititorilor suflet bun si multa sanatate. Trecand la oile noastre, pot sa afirm ca mirii au fost buni, iar oile capiate.
Universitatea se afla acum intr-un turneu de pregatire si jocuri de verificare in Cipru, iar la ora la care scriu aceste randuri nu cunosc rezultatul amicalului de ieri dupa-amiaza cu Tavria Simferopol.
Peste aproape patru saptamani, caravana Ligii I porneste din nou la drum, daca nu cumva iarna va provoca vreo amanare.
As incepe acest comentariu cu meciul din Trivale, FC Arges - Universitatea 0-0, partida pe seama careia s-a comentat de luni bune si s-au facut fel de fel de speculatii.
google-analytics.com