Cautare

367 de rezultate pentru "meciuri" (2.61 secunde)
Sunt meciuri abordabile si trebuie sa oprim acasa cele doua puncte pentru a lupta pana la capat sa ramanem in Liga Nationala", a spus Bogdan Burcea, antrenor principal la SCM Craiova.
Avem mai multe meciuri suspectate de blat, iar atentionarea vine din partea UEFA. Nu am nici o implicare, altii va vor da raspunsurile in legatura cu aceste dispute.
S-au mobilizat exemplar si au facut meciuri foarte bune si asta nu poate decat sa ne multumeasca. La viitoarea etapa ne propunem sa jucam fotbal si sa obtinem rezultate cat mai bune, sa aratam ca avem valoare", a spus, pentru GdS, Samir Zamfir.
"Ne dorim sa castigam cat mai multe meciuri, incepand cu cel cu Steaua. Obiectivul imediat este consolidarea pozitiei a sasea.
Meciul al doilea se va juca la Craiova, pe 12 aprilie, iar daca va mai fi nevoie, a treia partida se va disputa la Arad, pe 18 aprilie. In aceasta faza se joaca dupa sistemul "cel mai bun din trei meciuri".
Ne-a prins bine, am avut parte de meciuri tari, spectaculoase, am obtinut si rezultate bune, ceea ce nu poate decat sa ne bucure, pe mine si pe parintii acestor copii.
La meciul cu Targu Mures probabil, daca voi primi o invitatie, o sa merg. N-am mai fost la meciuri de cand eram studenta. Mergeam la Bucuresti si la Craiova", a declarat Mrejeru.
Primul tur al play-off-ului se joaca dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Poli Iasi - Energia Rovinari 55-97 Sala Sporturilor Iasi, spectatori 300.
Mutu a ajuns la 33 de ani si are doar 8 goluri marcate in acest sezon pentru Cesena, in 26 de meciuri.
Prima adversara a elevelor lui Liviu si Danielei Manea va fi CS Universitatea Alba Iulia, dupa sistemul cel mai bun din trei meciuri.
Jurnalul.ro : FRF a decis: vin arbitri straini la ultimele etape! Incepind cu Steaua-Vaslui Masura aducerii arbitrilor straini a fost aprobata de Comitetul Executiv al FRF, intrunit de urgent.
"Mai avem trei meciuri pe teren propriu si cinci in deplasare. Va fi foarte greu. Depinde numai de noi sa ocupam un loc cat mai bun.
9 goluri in 62 de meciuri a marcat Torres pentru Chelsea ________________________________________ Min 90+3 - FINAL BARCELONA-CHELSEA 2-2, londonezii sunt in finala Ligii Campionilor pentru a doua oara in istorie Min 90+1 - GOL CHELSEA 2-2:
In timp ce handbalistele de la SCM Craiova lupta pentru evitarea retrogradarii, celelalte doua echipe feminine ale clubului primariei nu mai au emotii.
Tinerele handbaliste valcene, care sunt, de fapt, campioanele nationale de anul trecut, dar la o categorie mai mica de varsta, au reusit patru victorii din tot atatea meciuri.
A marcat 29 de goluri in 29 de meciuri disputate in Europa League, a inscris in fata tuturor adversarelor madrilenilor din acest sezon si a cucerit a doua oara la rand titlul de golgheter al competitiei!
Jucatoarele tricolore au efectuat vizita medicala, apoi au plecat la Ramnicu Valcea, unde echipa va fi cantonata, impreuna cu nationala Coreei de Sud. Tricolorele vor juca trei meciuri amicale cu Coreea de Sud, pe 18, 19 si 20 mai.
Sper sa castigam la Valcea si sa mai simplificam lucrurile, pentru ca apoi jucam cu Minerul Matasari acasa, iar in ultima etapa la Cisnadie, deci doua meciuri foarte grele.
Jandarmul gorjean, in urma participarii la patru meciuri, pe care le-a castigat, a obtinut medalia de aur a categoriei +95 de kilograme.
Va trebui sa ne asumam uneori acest statut si in preliminariile CM si avem nevoie de acest gen de meciuri in care sa nu pierdem din prestigiu sau incredere.
google-analytics.com