Cautare

24 de rezultate pentru "fcm" (9.30 secunde)
Echipa de liga secunda FCM Dunarea a incheiat in genunchi turul de campionat. ... FCM Campina - FCM Dunarea 4-0 (1-0). ... La finalul primei parti a campionatului FCM Dunarea se situeaza pe locul 15, cu urmatoarea linie de clasament:
Nici doua dintre codase, CFR Timisoara si FCM Targoviste, nu au reusit sa se departajeze in cele 90 de minute, astfel ca si-a luat fiecare cate un punct. ... FCM Resita - Poli Timisoara II 0-0 Si la acest meci remiza nu ajuta pe nimeni.
Astfel, Real va juca in play-off alaturi de echipele Olimpia Cluj, FCM Targu Mures si CS Brazi, dupa sistemul fiecare cu fiecare, tur si retur. Lupta pentru medalii va incepe chiar duminica, Real urmand sa intalneasca in primul meci, in deplasare, pe FCM Targu Mures.
Jiu 34 12 11 11 47-40 47 8 Universitatea Cluj 34 11 14 9 46-37 47 9 Concordia Chiajna 34 13 6 15 42-52 45 10 FC Brasov 34 13 6 15 39-34 45 11 Ceahlaul Piatra Neamt 34 11 9 14 36-46 42 12 Astra Ploiesti 34 11 8 15 36-43 41 13 Gaz Metan Medias 34 11 8 15 39-54 41 14 Petrolul Ploiesti 34 10 9 15 42-45 39 15 FCM Tg.
Gazarii au luat licenta, dar vor afla abia maine, dupa sedinta Comitetului Executiv, daca vor promova in Liga I direct de pe locul trei sau daca vor sustine un meci de baraj cu FCM Targu Mures Formatia olteana Gaz Metan Severin si-a asigurat locul trei in seria a doua din liga secunda si, beneficiind de decizia Timisoarei (locul doi) de a-si retrage licenta, ar trebui sa promoveze in Liga I, conform regulamentului FRF in vigoare.
A aparat culorile alb-albastre pana in 1986, incheindu-si cariera la FCM Brasov, unde a jucat in ultimele doua sezoane competitionale ale carierei (din 1986 pana in 1988).
In aceasta dimineata ar fi trebuit sa aiba loc sedinta Comitetului Executiv in cadrul careia urma sa se decida daca va fi sau nu un meci de baraj intre Gaz Metan Severin, ocupanta locului trei in Liga a II-a, seria a 2-a, si FCM Targu Mures, echipa care a retrogradat de pe locul 15 in Liga I, insa aceasta a fost amanata pentru sambata.
A urmat apoi Portul Constanta, Sportul Studentesc, Dinamo Bucuresti, Rocar Bucuresti, Universitatea Craiova, Otelul Galati, FCM Bacau, Steaua Bucuresti, FC National Bucuresti, Hapoel Bnei Sachnin, Maccabi Netanya si Sageata Stejaru.
Ionut Misu - Dinamo II, Ionut Gugu - FCM Targu Mures, Alexandru Ologu - Astra Ploiesti, Mihai Roman - Petrolul Ploiesti, Nelu (Jakie) Nicolae - UTA Arad, Catalin Craciun - Alro Slatina, Cornel Suciu - Viitorul Constanta.
Stim bugetul unor echipe puternice precum Olimpia Cluj si FCM Targu Mures, formatii sponsorizate de catre primarii si consilii locale.
La apelul Asociatiei Suporterilor din Romania au corespuns cu prezenta reprezentanti ai echipelor din Bucuresti, Dinamo, Steaua si Rapid, plus "emisari" ai Craiovei, Hunedoarei, "U" Cluj, FC Brasov, FCM Tg.
Mai exact, amicalul programat sambata dimineata nu se va mai disputa in compania colegei de serie CSM Valcea, ci in fata celor de la FCM Pitesti (Liga a IV-a), confruntarea urmand sa aiba loc in deplasare, de la ora 14.00.
de la Bradu, in compania formatiei de Liga a IV-a, FCM Pitesti, scor 0-1, singurul gol venind in repriza a doua.
Pandurii risca sa joace meciul cu FCM Targu Mures, programat inainte de Paste, cu portile inchise. Pandurii, maestra revenirilor Echipa lui Petre Grigoras a aratat ca este puternica psihic si fizic, reusind sa revina in trei randuri dupa ce a fost condusa, cu FC Brasov, Dinamo si Steaua.
Masura se aplica la jocul cu FCM Targu Mures, programat pe "Municipal" in sambata Pastelui. Doar femeile si copii au acces la acest meci, iar Petre Grigoras spera sa fie cat mai multi in tribune.
Dintre cele doua formatii, doar echipa gorjenilor, antrenata de Dorian Gugu si Sorin Vintilescu, s-a calificat in faza urmatoare, asta dupa ce a invins, la Arad, pe FCM Targu Mures cu 6-1, pe CFR Cluj cu 1-0 si pe UTA Arad cu 5-3.
Oltencele au fost invinse duminica, in deplasare, de vicecampioana FCM Targu Mures, scor 3-0, dupa un meci pe care antrenorul Sorin Patrascu l-a catalogat ca fiind cel mai slab de pana acum al elevelor sale.
Dupa ce duminica, in runda inaugurala, fusesera invinse, in deplasare, de vicecampioana FCM Targu Mures (scor 3-0), fotbalistele din Banie au suferit ieri, pe teren propriu, un esec si mai usturator, fiind invinse de campioana en-titre Olimpia Cluj, scor 7-1 (3-1).
Dupa meci, doua dintre fotbalistele craiovene, Ana Maria Stanciu si Olga Iordachius, au primit telegrama de convocare la nationala Romaniei pentru meciul cu Germania, programat pe 1 iunie. Urmatorul meci pentru Real Craiova va fi sambata, pe teren propriu, cu vicecampioana FCM Targu Mures.
CFR Cluj a inceput campionatul avandu-l ca antrenor pe portughezul Jorge Costa, dar acesta a fost inlocuit, la inceputul lunii aprilie, cu Ioan Andone. Au retrogradat formatiile CS Mioveni, Sportul Studentesc, Vointa Sibiu si FCM Targu Mures.
google-analytics.com