Cautare

2493 de rezultate pentru "divizia c 2011" (2.59 secunde)
La data de 20.12.2011, cu ocazia comiterii unei infractiuni de furt din locuinta, inculpatul BUJOAICA NICULAE a fost surprins de catre organele de politie purtand fara drept un pistol marca Crvenazastava, seria C-125770, fabricat in fosta Iugoslavia, incarcat cu 8 cartuse - munitie letala.
La data de 20 ianuarie 2011, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 22 Politie i-au identificat si prins pe N. ... Daniel de 18 ani si C.
In perioada 15.01.2011 - 23.03.2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 3 Politie, au documentat activitatea infractionala desfasurata intr-un apartament situat intr-un imobil din sectorul 1, unde functiona un "salon de masaj" in care se practica prostitutia, iar o parte din clienti erau agresati fizic, talhariti, amenintati si lipsiti de libertate in mod ilegal.
TALAT si C. ... In perioada iulie 2010 - aprilie 2011, cei patru, prezentandu-se sub identitati false, au infiintat sau preluat prin cesiune societati comerciale cu datorii la bugetul de stat, in scopul sustragerii de la plata sumelor datorate. La data de 06.04.2011, F.MOHAMED si A.
La data de 19.04.2011, orele 15.23, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 1 Politie, in colaborare cu jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucuresti, l-au depistat pe T.
La data de 19.04.2011, orele 15.23, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 1 Politie, in colaborare cu jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucuresti, l-au depistat pe T.
La data de 27.06.2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale ai Sectiei 23 Politie, cu sprijinul Sectiei 21 Politie, i-au identificat pe C.
Politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 4 au inceput urmarirea penala impotriva lui C. ... Ca urmare a acumularii unei datorii de 287.898,35 lei, in data de 10.01.2011, N.
La data de 19 august 2011, in jurul orei 18:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe Bd. ... La data de 19 august 2011, in jurul orei 22:55, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe Calea Ferentari, sectorul 5, pe Z.
Jean de 26 de ani si C.
La data de 08.08.2011, Tribunalul Bucuresti a a emis un mandat de arestare pe numele lui Lupes Stefan Ionut de 22 de ani, din judetul Vaslui, pentru savarsirea infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie, iar la data de 11.08.2011 a emis un mandat de urmarire internationala in vederea extradarii, precum si un mandat european de arestare pe numele acestuia.
La data de 19.10.2011, politisti din cadrul Sectiei 9 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, au identificat pe N.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
Danubius handbal feminin, Divizia A, seria A; ... TENIS DE MASA Fortus Calarasi - tenis de masa, Divizia B, masculin; CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL - CSM CALARASI sectii:
Cotidianul britanic il citeaza pe Nick Reilly, directorul executiv al GM Daewoo, divizia pentru Coreea de Sud a producatorului american, care sustine ca grupul nu are nevoie sa cumpere fabrica de la Craiova, unitate cu 3.600 de angajati.
Grupul Rompetrol, prin Divizia de Explorare si Productie (Upstream), a castigat prin licitatie, de la Agentia Nationala pentru Resurse Minerale (ANRM), concesiunea de exploatare a gazelor naturale de la Golesti, judetul Arges, situata in apropierea retelei nationale de distributie a gazelor, la circa 5 kilometri de Pitesti.
Aceasta implicare a autoritatilor romane din domeniul turismului in mentinerea prezentei in tara noastra a celui mai mare tur-operator de pe piata mondiala a industriei turistice vine dupa ce divizia nordica a TUI a anuntat recent retragerea contractelor de sejur pe litoralul romanesc pentru 8.000 de cetateni scandinavi.
Popa, presedinte si director general al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, Carmencita Constantin, director Divizia de Energie si Mediu, ISPE, Frank Siegert, CEO, Energy Consulting Group, Sorin Barsan, director, Directia Autorizari, Agentia Romana pentru Conservarea Energiei.
Divizia Mercedes-Benz Cars si-a marit cifra de afaceri cu doar 3%, la 1,2 milioane de vehicule. ... Divizia Mercedes-Benz Van si-a crescut vanzarile cu 13%.
Drive-test si traineri de la divizia "M" Automobile Bavaria, reteaua de dealeri BMW, nu s-a multumit sa prezinte în vorbe noile tehnologii EfficientDynamics, ci a organizat si sesiuni de test prin care sa demonstreze calitatea si eficienta acestor masuri.
google-analytics.com