Cautare

2571 de rezultate pentru "cristian chivu" (3.06 secunde)
Mihaela Chivu Cursurile hands-on se vor desfasura in sala PRAGA din cadrul complexului Crystal Palace Ballrooms in data de 09 oct.2014.
Pe scurt, sambata si duminica (17&18 decembrie), intre orele 14:00-20:00, peste 20 de persoane publice si bloggeri printre care Gianina Corondan, Marius Chivu, Bogdan Alexandrescu (Chef Dexter), Sanziana Negru, Paul Georgescu - cel mai rapid roman care a traversat Canalul Manecii fara costum de neopren - vor pedala cate 30 de minute pe o bicicleta statica asezata in zona intrarii principale din centrul comercial Sun Plaza (Calea Vacaresti nr.
Erika Chivu) Cand vine vorba de sanatatea mintala, linia dintre normal si anormal e foarte subtire. Iata cum iti dai seama daca cineva sufera de o boala psihica.
Mutu, Chivu si restul ne-au amenintat ca vor fi mai tari ca trupa lui Hagi si Popescu. Mai tari da, dar la prafuri, alcool, femei si masini.
Dar, indiferent de ce fac sau zic Piturca, Mutu sau Chivu, Romania trebuie sa demonstreze si astazi ca stie cum sa joace o partida pentru care are o mina buna, iar miza de pe masa e mai mare ca niciodata.
Noi s-ar putea sa nu ne bazam pe Chivu, batavii pe trei suspendati, Sneijder, Van Persie si Melchiot, primii doi fiind cei mai in forma jucatori aflati sub bagheta lui Van Basten.
I-au trebuit doi ani de munca asidua lui Mutu sa scape de tara scandalului drogurilor din Anglia, Lobont trebuie sa faca minuni intre buturi ca lumea sa uite ca fumeaza ca o locomotiva, Chivu trebuie sa joace cat mai bine de fiecare data pentru ca presa sa nu-i mai gaseasca vreo legatura amoroasa.
Stie sa citeasca adversarii si actuala generatie de jucatori tineri - Lobont e pisica din poarta, Chivu - regele din defensiva, iar Mutu gaseste calea spre gol in orice situatie - a ajuns la maturitate.
In frunte este chiar capitanul Cristi Chivu, autor al unui memorabil gol in meciul de vis cu Anglia, urmat de Adi Mutu, actualul lider al echipei, omul care poate castiga de unul singur un meci.
Nimeni nu se va grabi sa raspunda la intrebarea Blaga sau Oprescu, ci "Va juca Mutu?", "Da gol Mutu?", "Il tine umarul pe Chivu?", "Mai poate Banel sa mai alerge?".
Neputinta crasa a fost tradusa simplu chiar de capitanul Chivu: "Noi astia suntem: furnicute, muncitori, alergam incercand sa recuperam ca sa-i dam posibilitatea lui Mutu sa faca cat mai multe".
Nu erau prea ingrijorati ca Mutu si Chivu nu sunt alaturi de ei, marea lor teama fiind prezenta ziaristilor in Gradina Botanica, unde isi faceau siesta starurile inaintea marelui meci cu mica Lituanie.
Mutu si Chivu sunt indisponibili, iar el trebuie sa gaseasca solutii impotriva feroezilor - a caror singura performanta din istorie este un egal cu Cipru.
Astfel, daca va reusi sa scape de ghinionul accidentarilor, Radoi va putea fi un jucator extrem de important pentru campioana Italiei, in caz contrar el urmand sa devina un pacient de lux, cum a fost de exemplu, si Ronaldo, ba chiar si Cristi Chivu.
Presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, judecatorul Cristian Danilet spune ca in timpul campaniei electorale si in timpul alegerilor la instantele din tara pentru desemnarea candidatilor aspiranti la un post in Consiliului Superior al Magistraturii, au fost sesizate mai multe incalcari ale legii.
Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru VoxPublica, unul dintre liderii social-democrati ai Grupului de la Cluj vorbeste despre sansele PSD de a se reforma, de ce partidul nu a reusit sa se impuna in Transilvania, profilul alegatorului PSD si de ce il sustine pe Cristian Diaconescu in competitia pentru sefia partidului.
• 20 mar 2008 - Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu declara ca Romania ar trebui sa incheie un memorandum cu Republica Moldova, cu valoare politica, in care sa fie prezente toate temele de interes ale celor doua tari.
Presedinta Camerei, Roberta Anastase, si eurodeputatul PDL Cristian Preda sustin ca scenariul ar fi pornit chiar de la PNL. ... In schimb, Cristian Preda suspecteaza o strategie de comunicare prin care Antonescu sa fie disociat de Patriciu, "devenit o povara" de imagine.
Invitatul zilei a fost presedintele Romaniei, Traian Basescu, care a raspuns in direct de la Cotroceni intrebarilor lui Cristian Leonte si ale jurnalistilor Cristian Hostiuc ("Ziarul Financiar") si Claudiu Pandaru ("Gandul").
Senatorul Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al PSD, a declarat ieri, 11 septembrie a.c., in cadrul unei conferinte de presa, ca reprezentantii partidului sunt pregatiti sa participe oricand la o dezbatere publica pe tema contractelor de privatizare.
google-analytics.com