Cautare

61385 de rezultate pentru "clasamentul din onoare" (4.56 secunde)
n 2012, romanii din aceleasi topuri au incasat 3,033 milioane de dolari, in 2011 - 3,027 milioane de dolari, iar in 2010 - 2,328 milioane de dolari. ... La randul lor, cei cinci tenismeni din ierarhiile similare masculine au obtinut 1,175 de milioane de dolari.
Deputatul PSD Claudiu Manda a anuntat, intr-o conferinta de presa, candidatura lui Vasile Bulucea la titlul de cetatean de onoare al Craiovei.
Despre onoare si demisie in vremea lui Traian Basescu. In declaratia mea politica de astazi doresc sa ma refer la onoare sau mai bine spus la modul cum Partidul Democrat-Liberal a reusit sa duca in derizoriu institutia demisiei de onoare.
Probabil una dintre cele mai "bogate" in diversitatea semnaturilor VIP-urilor autohtone, dar si straine este, in prezent, in tara, Cartea de Onoare a Primariei Mangalia.
Romania se numara printre tarile cu cel mai ridicat cost al benzinei din lume, calculat in functie de puterea de cumparare, situandu-se pe locul al saptelea dupa ponderea costului unui galon de benzina in venitul mediu zilnic, potivit unui studiu Bloomberg efectuat in 55 de tari In Romania, pretul unui galon (circa patru litri) de benzina premium este de 6,59 dolari, noteaza Bloomberg, in timp ce venitul mediu zilnic este de 26 de dolari.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica in plenul Senatului, intitulata "Consiliul de Onoare al Ordinului National Steaua Romaniei apara onoarea romanilor", pe care o puteti citi in continuare.
Brasov este cel mai avantajos oras din Romania, conform celor zece criterii analizate de Storia.ro. Topul regiunilor este condus de Transilvania, potrivit raportului Orase si cartiere din Romania Capitala se afla pe a 17-a pozitie in clasamentul celor mai avantajoase orase din Romania.
Romania a castigat cu emotii meciul cu Lituania de la Vilnius, printr-un gol marcat de Maxim in prelungirile partidei din Liga Natiunilor.Tricolorii au inceput bine meciul si au deschis scorul prin Chipciu, in minutul 13.
Clasamentul pe medalii dupa 5 zile de concurs Miercuri, 12 februarie, la Olimpiada de iarna de la Soci s-au acordat 6 titluri olimpice.
O noua coborare pentru Romania in clasamentul FIFA. De pe ce loc incepem preliminariile Campionatului Mondial Tricolorii incep preliminariile Campionatului Mondial din 2018 de pe locul 25 in lume, anunta FRF pe site-ul oficial.
Astrologii au facut clasamentul atuurilor fiecarei zodii, al tau care este? ... Maya Oprescu) Clasamentul atuurilor fiecarei zodii. ... Tu atragi oamenii in jurul tau, doar privindu-i, iar la capitolul sexy se pare ca stai cel mai bine din tot clasamentul.
Industria IT din Romania a depasit-o pe cea din India. Potrivit unui studiu al Economist Intelligence Unit (EIU), tara noastra ocupa locul 40 in clasamentul competitivitatii industriei IT, cu un scor de 32,1 puncte, depasind India, clasata pe locul 46, si Bulgaria, aflata pe locul 42.
Maia Morgenstern despre titulul de cetatean de onoare al Capitalei: Am primit cu bucurie, cu mandrie, cu emotie Artista Maia Morgenstern, director al Teatrului Evreiesc de Stat, spune ca a primit cu bucurie, cu mandrie si emotie vestea conferirii titlului de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti.
In cadrul manifestarii Zilele Orasului Calarasi, vineri, 18 septembrie 2015, a avut loc Sedinta solemna a Consiliului Local al Municipiului Calarasi, in care s-a aprobat o hotarare privind acordarea titlurilor de Cetatean de onoare al municipiului Calarasi.
Statele Unite ale Americii sunt Invitat de Onoare la cea de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest. 30 mai -3 iunie sunt cele 5 zile in care Salonul de Carte Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din Romania.
Demisia de onoare. ... Sorin Rosca Stanescu) Sunt tare curios daca, in al doisprezecelea ceas, Traian Basescu va avea o tresarire de onoare. ... Iar, pe de alta parte, ca, daca nu obtine jumatate plus unu din voturile exprimate in favoarea sa, considera ca a pierdut.
ImpactNews informeaza ca presedintele Traian Basescu a fost desemnat membru de onoare al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania (AOSR), in Adunarea Generala de joi, decizia primirii presedintelui in acest for fiind aprobata cu unanimitate de voturi, potrivit Mediafax.
Sorin Oprescu, a primit insemnele de Cavaler al Ordinului National al Legiunii de Onoare, cea mai inalta distinctie civila si militara franceza. ... Odata cu acordarea insemnelor de Cavaler al Ordinului National al Legiunii de Onoare, Secretarul de Stat, Jean-Marc Todeschini, a declarat:
In zilele de 19 si 20 noiembrie 1942 armata romana a suferit cea mai severa infrangere din istoria sa.
Deputatului liberal Cornel Popa i-a fost conferit titlul de cetatean de onoare al municipiului Marghita pentru merite deosebite in sprijinirea realizarii obiectivelor de investitii de interes local si implicarea in dezvoltarea sociala si edilitara a urbei.
google-analytics.com