Cautare

2038 de rezultate pentru "clasamente liga 6 etapa 17" (7.87 secunde)
Pana acum, Milan Mitic si compania au sustinut cinci jocuri amicale, toate in cadrul cantonamentului din Antalya, inregistrand o infrangere, 0-1 cu Koge (liga 1 din Danemarca), doua victorii, 3-1 cu FC Aarau (liga a II-a din Elvetia) si 2-1 cu FC Kaisar Kyzylorda (liga 1 din Kazahstan), si doua remize, 0-0 cu Vardar Skopie (liga 1 din Macedonia) si 0-0 cu FK Teleoptic Zemun (liga a 2-a din Serbia).
CHELSEA LONDRA A CASTIGAT LIGA CAMPIONILOR dupa loviturile de departajare Formatia Chelsea Londra a castigat Liga Campionilor pentru prima oara in istorie, in urma victoriei obtinuta, sambata, la Munchen, in fata echipei Bayern Munchen, scor 5-4 (0-0, 1-1), dupa executarea loviturilor de departajare.
membrilor CEx ca sa evolueze in Liga I Divizionara secunda Gaz Metan Severin se pregateste in tacere pentru meciul de sambata, de la ora 11.00, de pe "Municipal", cu Juventus Bucuresti, ultimul din acest an competitional, sezon in care ar putea sa scrie istorie.
"Am fost batut de valoarea lui Gino Iorgulescu si de valoarea politicului" Dumitru Dragomir a parasit functia de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal dupa 17 ani, "Corleone" fiind invins cu 11-7 (voturi) de Gino Iorgulescu. ... Banuiesc ca va avea o activitate la Liga cat am stat si eu.
In tricoul echipei Rocar a adunat 37 de meciuri in prima liga in doua sezoane, marcand un singur gol. ... In Liga I, avea pana la startul sezonului 2010-2011, 210 meciuri disputate si 6 goluri marcate in 10 editii de campionat.
La startul lui 2019-2020, Liga 1 are sanse foarte mari sa contina 16 echipe!
Luna martie este Luna Internationala de Lupta Impotriva Cancerului Intestinului Gros, ocazie cu care Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABC) si Liga Romana de Cancer continua, pentru al treilea an consecutiv, seria de actiuni menite sa atraga atentia opiniei publice cu privire la acest tip de cancer si la simptomele sale, modalitatile de prevenire si diagnosticare precoce.
Chiar daca pina la alegerile universitare Liga Studentilor de la Universitatea "Dunarea de Jos" a reusit sa prosteasca o parte din public, imediat dupa alegeri totul s-a dat pe fata. ... Insa o liga care reprezinta doar interesele unor oameni, nu mai este a studentilor.
Evident, banul - ochiul dracului - i-a intaratat mai mult pe oamenii cu bani din spatele acestor echipe decat pe fotbalisti, Gigi Becali, Cristi Borcea, George Copos si Arpad Paszkany fiind dornici sa puna mana pe cele 10 milioane de euro asigurate de calificarea in Liga Campionilor.
Invitat in studioul Orange Sport, Basarab Panduru a avut un discurs manifest la adresa situtiei care s-a produs in Liga 1. ... S-ar putea ca unii dintre ei sa fie jucatori de Liga 2, prima liga. ... S-ar putea ca unii dintre ei sa fie jucatori de Liga 2, prima liga.
Etapa care s-a incheiat duminica seara a avut cateva surprize, printre care si una placuta, victoria Universitatii la Urziceni.
Fotbalistii de la CS Turnu Severin sunt constienti ca in Liga I meciurile vor fi cu totul si cu totul altfel decat in esalonul secund, dar sunt convinsi ca pot face fata acestui nivel si ca nu vor retrograda.
Liga I Surpriza de proportii in Gruia:
Intr-un meci contand pentru etapa a 22-a a editiei 2016 - 2017, echipa antrenata de Adrian Mihalcea a remizat, scor 2 - 2, in deplasare cu CS Mioveni.
Dupa 5 partide, grecii nu au reusit sa obtina vreo victorie si in acest moment sunt la 6 lungimi de locul de baraj, ocupat de adversara din aceasta seara.
Reclamatiile lui Liga si-au atins scopul In pofida dorintei evidente de mentinere a unei relatii cat de cat armonioase pe palierul actualei coalitii de guvernare - dorinta manifestata de toti liderii celor patru partide aflate la putere si, cu exceptia „solutiei imorale PC”, inclusiv de presedintele Basescu - in tara sunt mentinute unele „focare de infectie” pasibile sa inflameze pacea coalitiei.
Pe scurt, in 2001, la initiativa unui grup de primari liberali de municipii, a fost reafirmata dorinta infiintarii unei structuri reprezentative a alesilor locali ai PNL din Romania, denumita Liga Alesilor Locali. ... Liga are si o structura ale carei organisme de conducere sunt:
Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) a sarbatorit totodata si 6 ani de activitate. ... Vreau sa felicit Liga Studentilor Romani din Strainatate nu doar pentru organizarea acestui eveniment, ci pentru intreaga activitate.
Liga Alesilor Locali ai PSD a reunit, sambata, la Bucuresti, participanti din toata tara, fiind dezbatute, cu aceasta ocazie, ultimele evenimente politice din Romania.
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
google-analytics.com