Cautare

733 de rezultate pentru "clasament giurgiu" (5.99 secunde)
Intr-un clasament al celor mai buni soferi din Europa, romanii au despre ei ca soferi o parere buna:
Bucurestenii au fost urmati in clasament de populatia si firmele din judetele Cluj, care au imprumutat echivalentul a 8,4 miliarde lei, Timis (7,07 miliarde lei), Constanta (6,87 miliarde lei) si Brasov (5,78 miliarde lei).In total, locuitorii si firmele din Bucuresti si din cele patru judete mentionate au luat aproximativ jumatate din creditele acordate de banci in toata Romania pana la jumatatea acestui an.La polul opus s-au situat persoanele si companiile din judetele Covasna, care s-au imprumutat in lei si valuta cu echivalentul a doar 939 milioane lei, Giurgiu (1,04 miliarde lei) si Tulcea (1,18 miliarde lei), se mai observa in raportul despre comportamentul financiar al populatiei si firmelor publicat de banca centrala.Firmele din capitala si bucurestenii se afla pe primul loc si in clasamentul restantierilor, cu datorii neplatite la banci de 488 milioane lei.Urmatorii in clasamentul restantelor sunt firmele si populatia din Brasov, cu datorii de 138 milioane lei, urmati de Timis (78 milioane lei).
Suceava si romanii plecati in strainatate Surprinzator, Bucuresti este de abia pe cincea pozitie in acest clasament. ... Iar Giurgiu, judetul cu cea mai slaba economie, este pe locul 34.
Baietii au jucat foarte bine in defensiva, ca si in partida de la Giurgiu, dar, spre deosebire de acel meci, acum am fost mult mai eficienti.
Ardelenii ocupa locul trei in clasament, cu 33 de puncte, la fel ca formatiile de pe primele doua locuri, "U"
FC Brasov - Botosani 1-2 Concordia Chiajna - Corona Brasov 1-0 AFC Sageata Navodari - ACS Poli Timisoara 1-2 CFR Cluj - FC Viitorul Constanta 2-1 Otelul Galati - Petrolul Ploiesti 1-2 Astra Giurgiu - Universitatea Cluj 3-1 Ceahlaul Piatra-Neamt - Pandurii 1-0 Meciul Gaz Metan Medias - FC Vaslui, ultimul din etapa a patra, urmeaza a se disputa in seara de luni.
- Am apelat la domnul Neamt si cind nu era apelam la domnul Giurgiu. ... - Domnul procuror Moldovan, el si cu domnul Popa mi-au cerut sa-i ajut sa ajunga la Giurgiu si Neamt, ca eu o sa beneficiez de clementa din partea lor.
Candidatul Partidului Alianta Socialista, Emil Giurgiu, s-a retras ieri din cursa pentru Primaria Capitalei, cu doua zile inainte ca Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti (BEM) sa definitiveze lista de candidaturi. ... In cererea depusa la BEM, Emil Giurgiu nu a justificat retragerea din cursa pentru Primaria Capitalei.
La sedinta la care au participat 16 senatori si deputati a fost prezent si Tudor Giurgiu, presedintele-director general demisionar al TVR, care a refuzat sa comenteze votul parlamentarilor.
Joi, la sedinta de lucru a organizatiei PSD Giurgiu, el a pledat pentru asigurarea unitatii acestei formatiuni politice. ... Nastase le-a mai spus social-democratilor din Giurgiu ca alegerile anticipate vor avea loc in primavara anului viitor si, de aceea, „PSD trebuie sa fie pregatit pana la ultimul om“.
Dupa demisia din Consiliul Judetului a lui Cristian Gisca, urmatorul pe lista de consilieri PSD este Ion Mocanu, cel care initial a declinat propunerea de a fi validat in functia de consilier din motive legate de activitatea pe care o desfasoara la Giurgiu.
La targul de la MTR gasiti la standul Stupinei Valeriei Dragu din Muntenia, Giurgiu, produse apicole, dar si obiecte de artizanat, cosuri din rachita, obiecte decorative din materiale naturale.
Cursurile sunt suspendate si in judetele Braila, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Buzau, Tulcea si partial in Dambovita, a anuntat ministerul Educatiei.
Sotii Tanta Dumitru si Constantin Florica din Giurgiu participa in fiecare week-end cu ii superbe, la targul traditional Platoul Piata Amzei..
Presedintele-director general al TVR Tudor Giurgiu si-a depus demisia din functie, demisie care urma sa intre in vigoare la 2 iunie.
Conducerea organizatiei PD Giurgiu a fost inlocuita si urmeaza filialele Arges, Olt si Botosani. ... La Giurgiu, unde lider al organizatiei era deputatul Valentin Iliescu, a fost numit un comitet interimar de conducere a filialei care va functiona pe o perioada de 90 de zile.
Mitrea s-a aratat satisfacut de rezultatele obtinute la primariile din Constanta, Buzau, Vaslui, Dolj si si-a exprimat regretul ca nu PSD -ul nu a obtinut un scor mai bun in Dambovita si Giurgiu."Surpriza neplacuta a fost la Dambovita si Giurgiu.
Descentralizarea administrativa ar putea lasa Ministerul Transporturilor si Infrastructurii fara controlul asupra patru aeroporturi si cinci companii in domeniul naval, care se ocupa de administrarea canalelor navigabile, a Porturilor Constanta, Galati si Giurgiu.
La conducerea Directiei Judetene de Statistica a fost nominalizata Mariana Tanase, care a condus institutia si inainte de aparitia ordonantei privind deconcentratele, iar secretarul biroului permanent local al PD-L, Sabin Petrisor Giurgiu, a fost nominalizat pentru a coordona activitatea Agentiei Judetene pentru Conservarea Energiei.
PSD Bucuresti ar urma sa aiba 220 de delegati Discutiile cu privire la participarea la Congresul National al social-democratilor au pornit de la declaratiile lui Nastase, care s-ar fi aratat nemultumit de faptul ca delegatia bucuresteana, condusa de Vanghelie, ar avea 220 de persoane, sustinute si de alti membri apropiati lui Vanghelie din Ilfov si Giurgiu.
google-analytics.com