Cautare

990 de rezultate pentru "clasament divizia d neamt" (2.91 secunde)
Primarul municipiului Piatra-Neamt, Gheorghe ßtefan (Pinalti), suspendat din functia de presedinte al PNL Neamt, dupa ce si-a declarat sustinerea pentru PLD, a anuntat ca va candida la sefia organizatiei judetene PNL.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, duminica, la Piatra Neamt, ca dupa data de 1 iunie, cand se vor desfasura alegerile locale, "Moldova va fi in culoarea placuta a rosului". ... Sunt sigur ca la Neamt PSD va castiga alegerile.
"Pinalti" vine cu sustinerea La evenimentul organizat ieri a fost invitat si primarul orasului Piatra-Neamt, Gheorghe Stefan, cunoscut de mai toata lumea sub numele de "Pinalti", care a castigat saptamana trecuta un nou mandat de primar, cu aproximativ 80% dintre sufragii.
Organizatia de la Neamt a PSD se declara impotriva aliantei incheiaet de conducerea social-democratilor cu conservatorii.
Lansarea oficiala a candidatilor PD-L pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie va avea loc vineri, la Piatra Neamt.
Guvernul a decis, miercuri, schimbarea din functie a prefectilor din judetele Alba, Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj si Galati si a unor subprefecti din judetele Maramures si Neamt, potrivit unui comunicat remis de Guvern.
Decizia vine in urma scandalului privind asasinatul de la Piatra Neamt, precum si a declaratiilor facute in ultima perioada de Fatuloiu.
Prezenta la vot la alegerile parlamentare partiale pentru Camera Deputatilor a fost, duminica, la ora 21.00, de 55,88 % in Colegiul uninominal 6 Neamt si de 28,46 % in Colegiul uninominal 2 Maramures, conform datelor furnizate MEDIAFAX de autoritatile electorale locale.
"Ce s-a intamplat la Neamt reprezintă
"Alegerile partiale nu anticipeaza niciodata rezultatul viitorelor alegeri" Succesul electoral reputat de PDL la Neamt se explica prin puternicele retele din teritoriu pe care pedelistul Gheorghe Stefan, alias "Pinalti", a stiut sa le motiveze in beneficiul partidului, afirma sociologul Alfred Bulai, pentru Inpolitics.
Toti membrii PDL lucizi se pregatesc pentru opozitie "Dupa alegerile partiale din Neamt si Maramures, puterea a declansat o disperata ofensiva mediatica. ... Folosind toate resursele guvernarii nu au putut impiedica victoria USL in Maramures, iar in Neamt costurile alegerii deputatului PDL au fost infinit mai mari decat beneficiile.
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
Victor Ponta participa astazi la mitingul electoral al aliantei PSD-UNPR-PC, care are loc la Sala Polivalenta din Piatra Neamt. ... VICTOR PONTA, Presedintele Partidului Social Democrat, vine in Piatra-Neamt pe 16 mai pentru a sustine eurocandidatii aliantei PSD-PC-UNPR.
Judetele afectate au fost Suceava, Botosani, Bacau, Iasi, Maramures si Neamt, dar si Bistrita-Nasaud si Vaslui.
Printre autostrazile care urmeaza sa fie construite se numara autostrada Sibiu - Fagaras - Brasov, Sibiu - Pitesti, Bacau - Pascani, Targu Neamt - Iasi - Ungheni si Targu Mures - Targu Neamt.
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
Un administrator al unei firme din judetul Neamt este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si utilizarea cu rea credinta a creditului societatii / Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproape un miliard de lei vechi.
In perioada 11 - 13 ianuarie a.c., in judetul Neamt, sub coordonarea I.G.P.R.
Pompierii au fost trimisi in recunoastere pe teren, dupa cutremurul care a avut loc in Neamt.
Pe langa ca a folosit un avion militar, ministrul Oprea a convocat pentru aceasta festivitate expeditiva 7 generali, zeci de ofiteri superiori si circa 200 de soldati de la Divizia 4 de Infanterie Gemina din Cluj-Napoca, care s-au deplasat cale de aproape 200 de kilometri, folosind zeci de autovehicule, pentru a-i da onorul ministrului apararii timp de cateva minute, desi in acest scop ar fi putut fi folositi militarii Batalionului 52 Geniu Tisa din Satu Mare.
google-analytics.com